Pirmais auto.
Sveicināti visi Prieks ka kāds ir izveidojis šādu forumu Tad nu pēc paris dienu portāla iskatišanas nolēmu ka jāpievienojas un jāpastāsta par savu pirmo auto
Sākšu ar to ka mašina ir iegādāta pirms aptuveni nedēļas, BMW ir 1993. gada beigu , tika iepirkts no kādas gādīgas kundzes, motors 1.6 (Gribētos jau lielāku ,bet ekanomiskā situācija ir tāda kāda ir ja mācies)
Salons ir paplēsts itīpaši šofera krēsls,bet to taisos tuvākajā laikā mainīt(varbūt kāds var ko piedāvāt tad PM).
no ārpuses ir protams rūsa,kas lidz septemra sākumam tiks novērsta,bildēs var redzēt arī bijušā īpasnieka krāsojumu. priekšējasi bufers ir patiešam nodilis,tas tiks nemts nost tāpat kā pakaļējais un pilnībā restaurēts, bija doma par M priekšējo , bet finanses ir tākā ir .Lietajiem diskiem gan nauda vel atliks
Plusi protams ir tas ka ir kondiška, motors ar iet ļoti labi, pat neticas ka tik maz tilpums.
samainijis esmu ja visus filtrus un eļu.
Bildes tādas ir tākā ir, bet nu pie pārvērtībām pieliksu jaunas kā veicas darbi.
Šodien vel tika veikta salona tīrīšana;)
Sākšu ar to ka mašina ir iegādāta pirms aptuveni nedēļas, BMW ir 1993. gada beigu , tika iepirkts no kādas gādīgas kundzes, motors 1.6 (Gribētos jau lielāku ,bet ekanomiskā situācija ir tāda kāda ir ja mācies)
Salons ir paplēsts itīpaši šofera krēsls,bet to taisos tuvākajā laikā mainīt(varbūt kāds var ko piedāvāt tad PM).
no ārpuses ir protams rūsa,kas lidz septemra sākumam tiks novērsta,bildēs var redzēt arī bijušā īpasnieka krāsojumu. priekšējasi bufers ir patiešam nodilis,tas tiks nemts nost tāpat kā pakaļējais un pilnībā restaurēts, bija doma par M priekšējo , bet finanses ir tākā ir .Lietajiem diskiem gan nauda vel atliks
Plusi protams ir tas ka ir kondiška, motors ar iet ļoti labi, pat neticas ka tik maz tilpums.
samainijis esmu ja visus filtrus un eļu.
Bildes tādas ir tākā ir, bet nu pie pārvērtībām pieliksu jaunas kā veicas darbi.
Šodien vel tika veikta salona tīrīšana;)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Zolīds standarts
Stūres apvalku gan nost
Stūres apvalku gan nost
Tiiri gliits bembiitis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Stūres apvalks pareizei uzliekas kamer meklēju jaunu stūri ,gribu tādu pašu tikai labākā stāvoklī, šī rokas smērē:( To ar var man piedāvāt;) un man blakusēdētāja pusē fara lukā, moz kāds jekapils vai aizkraukles pusē tirgo,tad PM
Glīts bus kad nokrāšošu bamperus un sliekšu;)Orkaans rakstīja:Tiiri gliits bembiitis
Man ir taada stuuriite:) Pat ar visu airbagu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja nav noslēpums kur atrodies
nez man tas atrumkloķa koks nevisai!
tas jau vel no bijušā saimnieka, nemšu nost ar , tik kas cits jāiepērk
Gribas jau atpakaļ orģinālo dabut pašam galīgi nepatīk visi Depo varianti u.t.t.
Gribas jau atpakaļ orģinālo dabut pašam galīgi nepatīk visi Depo varianti u.t.t.
Jā, man arī pa reizei visa plauksta ar melnumiem no stūresKristaps rakstīja:Stūres apvalks pareizei uzliekas kamer meklēju jaunu stūri ,gribu tādu pašu tikai labākā stāvoklī, šī rokas smērē:( To ar var man piedāvāt;) un man blakusēdētāja pusē fara lukā, moz kāds jekapils vai aizkraukles pusē tirgo,tad PM
Bet ja maini, tad ir taču smukākas stūres pieejamas
Un vnk melnu ar nēesu atradi, pārsvara visur ar liesma zilām vai sarkanam , Labāk pagaidīšu un atradīšu stūrīti
Jautājums zinātājiem,kas būs ja uzlikšu bez airbeg stūri?
Pats jau nepirku ,ar ar mašīnu koka tēmā līdzi nācauteo rakstīja:Jā, man arī pa reizei visa plauksta ar melnumiem no stūresKristaps rakstīja:Stūres apvalks pareizei uzliekas kamer meklēju jaunu stūri ,gribu tādu pašu tikai labākā stāvoklī, šī rokas smērē:( To ar var man piedāvāt;) un man blakusēdētāja pusē fara lukā, moz kāds jekapils vai aizkraukles pusē tirgo,tad PM
Bet ja maini, tad ir taču smukākas stūres pieejamas
JelgavaaKristaps rakstīja:Ja nav noslēpums kur atrodies
nekas nebus!!! tiksi gala ar airbega lampinju saliekot pareizas pretestibas pareizajas vietas, likvidejot lampinju vai kada savadaka veida pec pasa uzskatiem) un viss bus ok! tik lieta tada ka tev sture nebus airbegs un vissKristaps rakstīja:Un vnk melnu ar nēesu atradi, pārsvara visur ar liesma zilām vai sarkanam , Labāk pagaidīšu un atradīšu stūrīti
...
saistībā ar auto, hui zin cik 1.6 var ekonomisks, tur man liekas kapi ar to motoru un patēriņu, ņemot vēra motora jaudas resursus un auto masu, motoram visu laiku sanāk pie lielas slodzes strādāt lai iekustinātu bundžu, saprotu ka tulīt daudzi kliegs ka neko nerubīju, bet nu šim temats 10001 + 1 reizi aprunāts, un zināms ka 2.8 ēdīs mazāk neka mans 2.0 vanos!
+ sterils
Pa pilsētu teikšu godīgi sanāk ka apmēram desmit litri ēd , saistībā ar luksaforiem un sastrēgumiem kad nemitīgi jāsāk kustība no sākuma,bet ka tiek uz sosejas(kad ir velme braukt ar atrumu 90-110km/h)tad vairāk par seši septini neēd protams kad pavelk kādi 140-170, tad benzīna patērins ir krietni virs 14 l ,vismas tā ir man .klikics rakstīja:saistībā ar auto, hui zin cik 1.6 var ekonomisks, tur man liekas kapi ar to motoru un patēriņu, ņemot vēra motora jaudas resursus un auto masu, motoram visu laiku sanāk pie lielas slodzes strādāt lai iekustinātu bundžu, saprotu ka tulīt daudzi kliegs ka neko nerubīju, bet nu šim temats 10001 + 1 reizi aprunāts, un zināms ka 2.8 ēdīs mazāk neka mans 2.0 vanos!
par tie motora tilpumiem jau jāskatas, pa kurieni pašam vairāk jābrauc ,individuāla lieta.