Imis kupeja 1.8is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
Nu gribās tomēr lielāku motoru par is, bet tāpat e36 kupeju :) pa lielam pats nezinu ko gribu, varbūt atstāšu visu kā ir līdz pavasarim un tad vnk ielikšu M52B28TU, neko mazāku tiešām negribu
Ar pārdošanu nekur nesteidzos, bet ja kādam interesē, tad ziņojiet
Ja nav noslēpums, tad, kāpēc tieši M52b28TU?
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
M52B28TU - double vanos 2.8 no e46, jaunāks, krutāks utt
Bet kāpēc negribi uzreiz M54B30 likt ja jau skaties uz e46 motoru pusi?
Imis laikam pats vēl nav izlēmis, ko viņš grib
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Tad jau labaak uzreiz mekleet zhurku ar fabrikas 2.8, jo ar motora ielikshanu tev nepietiks, buus puss mashiina jaapaarbuuvee.imis rakstīja:Nu gribās tomēr lielāku motoru par is, bet tāpat e36 kupeju :) pa lielam pats nezinu ko gribu, varbūt atstāšu visu kā ir līdz pavasarim un tad vnk ielikšu M52B28TU, neko mazāku tiešām negribu
esmu izbraucis ar e46 330i, biju gaidijis lielaku jaudas atskiribu starp to un manu veco 2.5 motoru.AgnisB rakstīja:M52B28TU - double vanos 2.8 no e46, jaunāks, krutāks utt
patika ka vinam ar piekto atrumu pie zemiem rpm autins nemocijas bet kapinaja atrumu ta diezgan labi
...
principā e36 ar 2,8 motoru kabina ārā e46 ar 3,0 tas varētu būt saistīts ar svaru, to ka e36 vieglāks
Pēdējais labojis Rex - 15 Okt 2011, 23:25, kopā labots 1 reizi.
Ja blakus ir donors no kaa visu njemt ,tad viss ok! Ja peerk un maina tikai motoru ,tad siikumos saskrien veelviena motora cena un daudz pakaasta laika!Archizlv rakstīja:Tad jau labaak uzreiz mekleet zhurku ar fabrikas 2.8, jo ar motora ielikshanu tev nepietiks, buus puss mashiina jaapaarbuuvee.imis rakstīja:Nu gribās tomēr lielāku motoru par is, bet tāpat e36 kupeju :) pa lielam pats nezinu ko gribu, varbūt atstāšu visu kā ir līdz pavasarim un tad vnk ielikšu M52B28TU, neko mazāku tiešām negribu
Tikko tam visam gaaju cauri! No 1.6 automaata uz 2.5 manuaali
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Varu uzreiz patiekt, kas tur ir ar viņu, pirmā krāsa ko iedeva veikalā, kaut kas bija galīgi garām, tonis vispār nebija ne tuvu un kaut kas viņā pašā likās jocīgs (tā kā matēta un pulveraina) Un kad tika pārkrāsoti jau ar normālu krāsu to pirmo uzkrāsoto nost neņēma, bet uzmatēja un pārpūta un rekur ir rezultāts redzams, būtu zinājis, ka viņai ne tikai tonis bija nepareizi sajaukts, bet arī virsū neturas, būtu nost notīrijis pirms pārkrāsošanasimis rakstīja:Jā tur kāds pirms manis ir krāsojis un nepārāk labi tas ir izdarīts..
Archizlv rakstīja:Tad jau labaak uzreiz mekleet zhurku ar fabrikas 2.8, jo ar motora ielikshanu tev nepietiks, buus puss mashiina jaapaarbuuvee.imis rakstīja:Nu gribās tomēr lielāku motoru par is, bet tāpat e36 kupeju :) pa lielam pats nezinu ko gribu, varbūt atstāšu visu kā ir līdz pavasarim un tad vnk ielikšu M52B28TU, neko mazāku tiešām negribu
+1
Nu par tām krāsām nezinu, tagad kad man čoms krasoja bamperi, paņēma kodu, aizgāja uz veici, nopirka un nokrasoja, nekāda krāsas atsķirība nav manāma un sanācis ir
Par to motoru, arī ir vēl laiks domāt, tapat uz doto bridi nav tik lielu brīvu līdzekļu.. takā nekur ne ar ko nesteidzos
Par to motoru, arī ir vēl laiks domāt, tapat uz doto bridi nav tik lielu brīvu līdzekļu.. takā nekur ne ar ko nesteidzos
Laikam tad būs jāpadomā par krāsas veikala maiņu, bet visiem citiem auto ir bijis viss perfekto, tik ar šo sudraboto bija problēmas, bet nu toreiz kad pirmo reizi tiem sliekšņiem jauca krāsu pārdevējs ar bij tāds pakreiss aizejot otru rezi vismaz iedeva kārtīgu atlaidi par nepareizo toni, kaut gan pēc būtības vajadzēja par velti dot
Ja nemaldos, tad tev bija 309/7? Ja jā, tad ir šis tas pareizā tonī. Ja kas, PM.
Tā ļaudis, varbūt kāds man varētu palīdzēt ar šo problēmu, kāpēc man temperatūras vietā mūžīgi ir -37C?
Tas izskatās apm tā:
Tas izskatās apm tā:
Nu tas izskatās pēc apm 10 min darba, bet kur man meklet tos vadus mašīna?
Šofera pusē aiz miglinieka vai gaisa lūkā, kkur tur meklē.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right