Duuj's Brilliantrot coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Tieši tā:hahaha: tad kad kapitali kkas lidiis aciis,sākšu domāt. Tgd pirmais tehniskaisguzlis rakstīja:Ja nemaldos arii pasazhiera durviim tas tonis bija cits. Nu sludinaajuma bildees tas viss baigi krita aciis bet nu katram savi kriteeriji taa kaa viss ok
Pirmais tehniskais updeits
Nomainits aķis. Apzagu peleko. tam 3 mēn vecs
Un pabūts Valmierā
Nomainits aķis. Apzagu peleko. tam 3 mēn vecs
Un pabūts Valmierā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Interesanti tas ka tas džeks viņu bija pats nopircis pirms divām nedēļām un tagad pārdeva...
Gribēju braukt skatīties, bet kaut kas atturēja :(
Bet šī krāsa super, kopumā izstās pa to cenu diezgan labs auto, ar labiem sākuma bonusiem
Esot par parādiem dabūjis. Braukājusi sieva ar mazu bērnu un neatzina par labu esam ikdienā. Ciets,ļoti zems,jauda pluss iisais reduktors,kas man lika mīzt karsturews rakstīja:Interesanti tas ka tas džeks viņu bija pats nopircis pirms divām nedēļām un tagad pārdeva...
Starpcitu,meklēju pirkšanai garāku reduktoru vai mainu pret savu 4,44. Krāmēšanai ideāls,bet šosejā vājprāts.
Līdz ar to reizi dienā mani var redzēt pie šādiem pakalpujuma sniedzējiem
Līdz ar to reizi dienā mani var redzēt pie šādiem pakalpujuma sniedzējiem
Pēdējais labojis Duuj - 30 Mar 2015, 15:23, kopā labots 1 reizi.
pašam arī patīk,bet ir tpt nianses,kas japielabo. pats čalis esot mājās pulējis. Ir doma aizlaist pie kārtīgiem večiem,kas to lietu prot un tad manīs iznākumu.unider rakstīja:Nereāli labs krāsojums
+1 briliantrot coupe club
Man bija cits stāsts, ka esot nopircis jo iepriekš esot jau bijis e36, gribējis uz vasaru tā prikolam, bet ar bērnu esot ļoti neērti kupeja.Duuj rakstīja:Esot par parādiem dabūjis. Braukājusi sieva ar mazu bērnu un neatzina par labu esam ikdienā. Ciets,ļoti zems,jauda pluss iisais reduktors,kas man lika mīzt karsturews rakstīja:Interesanti tas ka tas džeks viņu bija pats nopircis pirms divām nedēļām un tagad pārdeva...
Bet nu nav svarīgi, galvenai, lai labi kalpo
Pievienojos tam pulkam ,kuram sitais skaistulis aizgaja gar degunu.
Lai labi ripo tas skaistulis!
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Ej nu sazni,kas tur viņam bija. Čalis sakarīgs. Izstāstīja kas un kā..kādi defekti un efekti:Drews rakstīja: Man bija cits stāsts, ka esot nopircis jo iepriekš esot jau bijis e36, gribējis uz vasaru tā prikolam, bet ar bērnu esot ļoti neērti kupeja.
Bet nu nav svarīgi, galvenai, lai labi kalpo
Paldies
thejudge rakstīja:Pievienojos tam pulkam ,kuram sitais skaistulis aizgaja gar degunu.
Paldies
Vajag tik lampai stiklu tuvakaja laika nominit, man ir depo, bet vai tie der nezinu.
Ta ari vakar nesanāca izgāst ar avu aparatu, negribejas prasit, biji ar meiteni kopa
Ta ari vakar nesanāca izgāst ar avu aparatu, negribejas prasit, biji ar meiteni kopa
Vajag tik lampai stiklu tuvakaja laika nominit, man ir depo, bet vai tie der nezinu.
Zinu,zinu. Tas viss ir plānos. Paldies par piedāvājumu,bet pirkšu abus pilnīgi jaunus,ja nepardomasu un nauda nepaliks žēl Tpt kā priekšējos pagriezienus. Ja ieskatās,tonis atšķiras. Baigā doma iemest rižikus,nez kā izskatītos uz sarkana.
Kad redzi Priekuļos sarkano,uzjautā manam brālim. Pieteikšu viņam
Kad redzi Priekuļos sarkano,uzjautā manam brālim. Pieteikšu viņam
vajag smuki samazgāt vissu, uzpucēt un uztaisīt kādas smukas bildes smukā vietā!
@instagram - anrijs.v
Vajag jau. Ar nožēlu,tikai vasarā. Laižos prom un sarkanais paliek lvnleai rakstīja:vajag smuki samazgāt vissu, uzpucēt un uztaisīt kādas smukas bildes smukā vietā!
@Lācis.
Man baigās aizdomas,ka tas radiators ir no tds ar visu to tosola bačoku
Man baigās aizdomas,ka tas radiators ir no tds ar visu to tosola bačoku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …