E36-Uga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Nu itkā viņs nācis no vācijas ar visam servisa grāmatiņām un latvijā nobraucis 30k kilometru, cik izbraucu un cik redzeju tad viss bija kā tam jābūtcipruss18 rakstīja:izskatas tiirs,smuks dzinejs
sukinis labs?
Tad nu tā šodien ir tā diena kad ņemu ārā motoru
Viens jautājums, man ir automātiskā kārba un es gribu likt iekšā motoru kam bija manuālā kārba, kārbu atstāšu automātu, vai motora pravotka no manuāļa ies kopā ar manu automatisko kārbu?? Vai jāmaina jaunajam motoram uz manu tagadējo pravotku??
Viens jautājums, man ir automātiskā kārba un es gribu likt iekšā motoru kam bija manuālā kārba, kārbu atstāšu automātu, vai motora pravotka no manuāļa ies kopā ar manu automatisko kārbu?? Vai jāmaina jaunajam motoram uz manu tagadējo pravotku??
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pravotka jatstaj tava veca jo tev ir shogrid pravotka ar 2 kompju stekeriem bet jaunam motoram ar vienu!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Motora ir ārā tad vēl šodien jasamaina pravotka un cerams jau rit varēs likt iekšā
Tad beidzot visi vadi un kārba tika uzlikti uz jaunā motora rīt no rīta tad būs jāceļ iekšā
Motoru ieliku pielaidu, bet kaut kāds drausmīgs troksnis nāk no kārbas, ņemot nost protams izlija nedaudz eļļa no kārbas, tas varētu būt pie vainas? Mēģināju ielikt ātrumos arī uz priekšu neiet, kāds varbūt ir saskāries ar ko tādu? Kārba automats
Automāta kārba darbojas pateicoties hidrolikai, vislabāk izlei veco arā pa visam un ielej jaunu ATF, un ta skaties kas notiek.
- ikey07
Es nesaprotu kur viņu var pieliet, servisa teica ka jaiedarbina un tad jaskruve lielā skruve laukā kas apakšā un tad jalej kamēr pilns, ja motors neruc tad vina jau uzreiz list ārā, bet es negribu darbināt dēļ tas skaņasikey07 rakstīja:Automāta kārba darbojas pateicoties hidrolikai, vislabāk izlei veco arā pa visam un ielej jaunu ATF, un ta skaties kas notiek.
Pielej pilnu tagad, tad darbini ieksa un lej kamer lien ieksa
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Nu ja es tagad atskruveju tad tur līst ārānuugjis rakstīja:Pielej pilnu tagad, tad darbini ieksa un lej kamer lien ieksa
Noliešanai un pieliešanai ir dažādas vietas. Parasti lej klāt kkur no augšas.Uga rakstīja:Nu ja es tagad atskruveju tad tur līst ārānuugjis rakstīja:Pielej pilnu tagad, tad darbini ieksa un lej kamer lien ieksa
Ir divas skrūves bet tas abas jau ir apakšāZzevsS rakstīja:Noliešanai un pieliešanai ir dažādas vietas. Parasti lej klāt kkur no augšas.Uga rakstīja:Nu ja es tagad atskruveju tad tur līst ārānuugjis rakstīja:Pielej pilnu tagad, tad darbini ieksa un lej kamer lien ieksa
Papeti vel, jabut no auksas .. varetu but ka pa scupu jalej ari .. nezinu ka bmw automatam ir .. principa jabut korkim no auksas .. jaielien ir daudz ja mufta tuksa, ja mufta nav tuksa tad uz pusi mazak
Pašā augšā bija tāds zils korkitis, bet tam klāt netiek ja kārba iekšā, šaubos vai lai pielietu eļļu ir jāceļ kārba nostnuugjis rakstīja:Papeti vel, jabut no auksas .. varetu but ka pa scupu jalej ari .. nezinu ka bmw automatam ir .. principa jabut korkim no auksas .. jaielien ir daudz ja mufta tuksa, ja mufta nav tuksa tad uz pusi mazak
Tam ir domatas sprices utt
Tur ar neko nevar tikt klāt, tas ir pašā kārbas augšā un tur ne ar ko nevar tikt klātnuugjis rakstīja:Tam ir domatas sprices utt
Kārba pirms tam saprotu, ka gāja, ja?
Elementārakais, ko iedomājos ir, vai esi muftu pie zobvainaga pieskrūvējis?
Un ieliešanas skrūve ir apakšā gandrīz, līmenis jāpielej pie rūcoša motora.
Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
Es izliekos, ka strādāju.
Viņi izliekas, ka maksā.
Viņi izliekas, ka maksā.
Kārbai apakšā ir divas skrūves, viena mazāka otrā lielāka to lielāko vajag skrūvēt ārā, viņa ir vairāk uz iekšu pannā, iedarbini motoru un ar šprici lej iekšā līdz tek ārā ap 5L, kad ir pilns skrūve ciet un slāpē nost.
zemprofils rakstīja:Kārba pirms tam saprotu, ka gāja, ja?
Gāja kārba, mufte tas ir tas lielais bundulis ja? Ja tas tad pieskruveju, tūlīt ieliksu video cerams varēs dzirdēt kada skaņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right