Dzinēju Maiņas SWAP detaļu saraksts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 19
- chevron_right
Tieši tā,bišķit bija japavīlē.dogMa rakstīja:Tik, ja nemaldos, viena skrūves vieta jāpielabo kronšteinam.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
kura?Jānis.P rakstīja:Tieši tā,bišķit bija japavīlē.dogMa rakstīja:Tik, ja nemaldos, viena skrūves vieta jāpielabo kronšteinam.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
maartyd rakstīja:kura?Jānis.P rakstīja:Tieši tā,bišķit bija japavīlē.dogMa rakstīja:Tik, ja nemaldos, viena skrūves vieta jāpielabo kronšteinam.
Ja nemaldos, tad iepludes puse, augseja/kreisa skruve. :)
Aha, kreisajam kronšteinam.
Kas ir vajadzigs swapam no e34 uz e36m motors m50b20 bez vanosa. Par karteri un eļas sukni es zinu bet kas ar izpludes kolektoru un motora pravotku?
Vadi der bet jāpagarina, ja nemaldos.
kas notiek ar M57D30 ?
pazina nobridis tadu likt uniti, atrunat neizdevas ta ka vajadzigs detalu saraksts
ko tiesi vajag? no ka labak nemt? kas jataisa no rokas, utt
pazina nobridis tadu likt uniti, atrunat neizdevas ta ka vajadzigs detalu saraksts
AndzaK_LV rakstīja:kas notiek ar M57D30 ?
Kas pašlaik ir unītī? 4cilindru vai 6 cilindru motors?
Foruma viss ir uzrakstits ..zurkae36 rakstīja:Kas ir vajadzigs swapam no e34 uz e36m motors m50b20 bez vanosa. Par karteri un eļas sukni es zinu bet kas ar izpludes kolektoru un motora pravotku?
Bet pa lielam atskiras viens izpludes kolektors, un pravodku labak atrast no e36
Sveiki. Interesē no M41D17 uz M47D20. Kas šajā gadijumā vajadzīgs?
sobrid ir m41d18Mirror45 rakstīja:AndzaK_LV rakstīja:kas notiek ar M57D30 ?
Kas pašlaik ir unītī? 4cilindru vai 6 cilindru motors?
bet es jau parpirku to lamatu un sitas plans sobrid atcelas, bet varbut nakotne noder info
Ja es lieku m43b16 vietā m52b20(b20 bija ASC) ar ko nāksies saskarties?
Ja tev tas asc nav nepieciešams, tad tu ieliksi to dzelzs gabalu, pieslēgsi tos 4-5 vadus un pagriezīsi atslēgu, aizbrauksi.Bõks rakstīja:Ja es lieku m43b16 vietā m52b20(b20 bija ASC) ar ko nāksies saskarties?
Vienīgi nāksies vel EWS pievienot, bet tas ir šausmīgi ātri un elementāri, pamācība ari ir forumā
Ja gribi, lai asc strādā, tad tas būs arī jāievelk, nemācēšu pateikt kas un kā, jo nekad mūžā neesmu viņu vilcis
M52B25 no E39 AT doma ielikt iekš sava 36tā.
Par kloķenes gultni/kārbu/sajūgu jautājumu nav.
Bet kas notiek ar ASC/Kruīzu/AC/kronšteiniem/vadību un provotku kā tādu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kronšteini un M52 motora pravodka no E36 atrisinās gandrīz visas Tavas problēmas. ASC, Kruīza, AC pravodka iet atsevišķi no motora.VAZeliins rakstīja:M52B25 no E39 AT doma ielikt iekš sava 36tā.
Bet jautājums, vai esošais ECU ļaus piešķilt dzinēju.Inferno rakstīja:Kronšteini un M52 motora pravodka no E36 atrisinās gandrīz visas Tavas problēmas. ASC, Kruīza, AC pravodka iet atsevišķi no motora.VAZeliins rakstīja:M52B25 no E39 AT doma ielikt iekš sava 36tā.
Vienkārši parasti ņēmos ar E38 un ja uzliek mehāniku un dzimtais kompis paliek, tad dzinēju nevar pielaist utt, jo neredz P režīmu kārbai.
Protams pāris manipulācijas un viss kedā, bet domāju tikai vai viss būs pnp vai jāmeklē vadība no manuāļa.
Ļaus piedarbināt. ECU manuāļiem, automātiem vienādi, atšķiras pašas dzinēja pravodkas. ASC var salikt, lai strādā, kruīzs strādās, AC drīzāk nestrādās. Ieteiktu, protams, likt E36 dzinēja pravodku, bet dēļ paša ECU, AC nestrādās, visdrīzāk.VAZeliins rakstīja:M52B25 no E39 AT doma ielikt iekš sava 36tā.
Tātad lieku iekšā 91gada 1.6 bundza citu 1.6 no 96gada taka es nezinu vai ir bijis ews un man ir tikai pliks m43klucis tad visu lieku virsū no sava ar visiem devējiem jo cik skatījos stekeri atšķiras tam 96gada klucim. Jautājums tāds vai man tas motors ies ja viņam ir bijis ews?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pa lielam ir jastrada. 96 noteikti bijis ews bet ja liksi visu no sava tad vienozimigi ruks.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Kāds var ielikt kādu linku kur parādīts kā savienot visas trubas pie iepludnieksa un kur jasprauz katrs no stekeriem kas nāk no motora pravotkas. Ar lielumu esmu ticis galā bet tomēr ir dažas neskaidrības. M43b16
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 19
- chevron_right