Bukses
Tur ir jāmeklē tieši pa daļām..
http://realoem.lv/parts.php?mospid=4742 ... g=33&fg=30
Te divi attēli. Atrodi pēc cipariņiem kura ir kura, palaid zemāk, paskaties kāds ir OEM kods un iekopē šeit. Arī pārējās detaļas tādā veidā pameklē. No sākuma ir grūti orientēties, bet kad jau piešaujās, tad ir ok. :)
Ja nu kas, vari atmest pm, centīšos palīdzēt.
http://realoem.lv/parts.php?mospid=4742 ... g=33&fg=30
Te divi attēli. Atrodi pēc cipariņiem kura ir kura, palaid zemāk, paskaties kāds ir OEM kods un iekopē šeit. Arī pārējās detaļas tādā veidā pameklē. No sākuma ir grūti orientēties, bet kad jau piešaujās, tad ir ok. :)
Ja nu kas, vari atmest pm, centīšos palīdzēt.
zaldātiņi nav dārgi kautkur ap 10 Ls bez atlaidēm
Es kādu gadu atpakaļ pirku ar atlaidēm grosā, man sanāca kādi 6 ls gabalā, laikam lēti
Es kādu gadu atpakaļ pirku ar atlaidēm grosā, man sanāca kādi 6 ls gabalā, laikam lēti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Cena jau arī atkarīga no ražotāja/kvalitātes.
ok. ok. man bija normāli zaldātiņi es tā domāju
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pastāstiet man specifiu, kas mainās ja priekš. plauktiem, ārējās bukses originālās aizvieto ar buksēm no e30 (+plaukts), m3 vai kaut kādas tur Mayle firmas buksēm! Kas mainās pie vadāmības?
Mīkstās šaras vs cietās šaras. Ķipa cietākas + izturīgākas. Vari likt vnk Meyle cietās šaras, bet e30 plauktiem ir pieejamas Lemforder šaras. Pašlaik sev tādu specifikāciju lieku + vēl flekša gala bukses. Tad redzēs cik ciets būs brauciens.
Cik sapratu no cietajām buksēm ir mazāka brīvkutība-stūri nekrata!?
Brīvkustība un vadāmība labāka, bet uz stūri noteikti var just vairāk "ceļu". Jo mīkstāka piekare, jo mīkstāka braukšana.
Nu re, viena no nākamajām modifikācij[ām mašīnai ir skaidra!
Tev vaitad viņš nebija tā jau pietiekami ciets?
Pēc amīšu abalstu maiņas viņš ir kļuvis komfortabli ciets!
Cik palasīju par tām buksēm, tad mainot ārējās uz cietajām, viņā ir krietni ilgāks lietošanas mūžs!
Cik palasīju par tām buksēm, tad mainot ārējās uz cietajām, viņā ir krietni ilgāks lietošanas mūžs!
Pēdējais labojis erda - 02 Dec 2011, 11:47, kopā labots 1 reizi.
Tā varētu būt. :)
Tā ir tikai tava iztēleerda rakstīja:Pēc amīšu abalstu maiņas viņš ir kļuvis komfortabli ciets!
Dzirdeju tadu mitu . ka e36 šaras derot no e30 . vai ta ir taisniba?
tas tad ja liec e30 plauktu. bet vai e36 plauktos der. par to gan nezinu. ganjau driiz kaads pateiks.
no e30 plaukti der to es zinu bet gribetu saprast vai pectam ir vel jaregule savirze prieksa ?
šara no e30 nederēs, bet savirzi vajadzētu pārbaudīt! Es vismaz tā dariju. Nebija jāregulē, bet parbaudīt-pārbaudiju
Sveiki visiem!
Man ir tāa problema kad uzsaku braukt ir tads sitiens aizmugures tilta , un ari ar zemaka roba kad brauc dodot gazi un nonemot gazi ir sitieni aizmugures tilta!
Varbut kadam ir bijusi tada problema?
Man ir tāa problema kad uzsaku braukt ir tads sitiens aizmugures tilta , un ari ar zemaka roba kad brauc dodot gazi un nonemot gazi ir sitieni aizmugures tilta!
Varbut kadam ir bijusi tada problema?