Gultņu gaudošana
riepas tas nav, es tik ta intreses pec jautaju
ta jau tiksu skaidriba
ta jau tiksu skaidriba
visticamakais jau reduktoraa kaukas gaudo, to tak tu saproti no kurienes skanja vairak naak, vispar kas ar ellu reduktoraa daraas?
...
neesmu baudijis ir vai nav
bet nu ta ar janomaina bus drizuma
motoram un karbai nomainiju
bet nu ta ar janomaina bus drizuma
motoram un karbai nomainiju
reduktoriem gulti var nomainit vispar ?
pazistams cilveks teica kad itka nevar jo tur precizi vins jajiecentre u.t.t
esmu neskaidriba var vai ne
jo kkas jadara ,braucot mierigi vai uzdodot gazi mierigi ,skan ka fure
pazistams cilveks teica kad itka nevar jo tur precizi vins jajiecentre u.t.t
esmu neskaidriba var vai ne
jo kkas jadara ,braucot mierigi vai uzdodot gazi mierigi ,skan ka fure
var, jebkuru gultni var nomainit, ja reiz kads vinju jau ielicis ieksaa, tad to ir iespejams nomainit
...
besī, kā pateikt gultņa izmēru, pahodu, opeļa gultņi ir vienāda izmēra 37x39x72mm
bet sūdi tādi, ka katalogs uz e36 parāda divus izmērus to pašu 37x39x72 un 37x42x75
bet sūdi tādi, ka katalogs uz e36 parāda divus izmērus to pašu 37x39x72 un 37x42x75
kadu tev tiesi vajaga neskaties pec kiniesu razotajiem parametrus Ārējais diametrs [mm]75 Bremžu tips Disku bremžu mehānisms Iekšējais diametrs [mm]42 Platums [mm]37 Uzstādīšanas puse Aizmugurējais tilts
skaidrs, ģišofka ar opel gultņiem gar degunu
Sveiki!
Ir problēma, ka braucot uz 55-60 kmh pa pilsētu sāk parādīties gaudojoša skaņa,uzspiežot gāzi skaņa pazūd.Citos ātrumos skaņas nav.Kas pie vainas varētu būt, bloķis vai kautkas cits? Bmw e46 328
Ir problēma, ka braucot uz 55-60 kmh pa pilsētu sāk parādīties gaudojoša skaņa,uzspiežot gāzi skaņa pazūd.Citos ātrumos skaņas nav.Kas pie vainas varētu būt, bloķis vai kautkas cits? Bmw e46 328
Sveiki, problēma šāda: stavot uz vietas (gāzējot labāk dzirdās) dūc takā gultnis būtu beigts, izspiežot sajugu (tikai pašā galā) skaņa beidzas. Saprotams, ka tas ir kārbas galvenās ass gultnis vai gultņi. Bija sanācis mainīt sajūgu un patiešām asitei ir nenormala kustība uz augšu un leju. Man interesē vai kadam ir sanācis mainit tās asītes gultņu t.i. vai kārba ir jājauc vai arī ir iespēja no galiem izvilkt vecos un uzsist jaunos virsū? Internetu parmekleju neko tādu neatradu Paldies!
uzliec citu karbu un brauc talak,rn94 rakstīja:Sveiki, problēma šāda: stavot uz vietas (gāzējot labāk dzirdās) dūc takā gultnis būtu beigts, izspiežot sajugu (tikai pašā galā) skaņa beidzas. Saprotams, ka tas ir kārbas galvenās ass gultnis vai gultņi. Bija sanācis mainīt sajūgu un patiešām asitei ir nenormala kustība uz augšu un leju. Man interesē vai kadam ir sanācis mainit tās asītes gultņu t.i. vai kārba ir jājauc vai arī ir iespēja no galiem izvilkt vecos un uzsist jaunos virsū? Internetu parmekleju neko tādu neatradu Paldies!