agRo "MK" e36 328i Coupe
Divas no svarīgākajām lietām ikdienas dzīvē- sieviete un BMW?
Teju katra bildē sieviete + auto!
Tas ir tas pats mositis kas Lapsa profila bildē?
haha jā ir tas pats mosītis
Bildēts jau kādu laiku atpakaļ, kad vel bija uz M3 atsperēm un mega lieliem baloniem. Tieši priekš ziemas sēdinājums
Bildēts jau kādu laiku atpakaļ, kad vel bija uz M3 atsperēm un mega lieliem baloniem. Tieši priekš ziemas sēdinājums
Paskrūvēt īsti nesanāca, bet aliņu iedzert un pavērot kā pareizi jāskrūvē sanāca ganuteo rakstīja:aGro, Tu arī paskrūvēji auto tajā reizē?
Paldies, paldiesmožais rakstīja:njā auto kurš piedur
patiik, tiešām tas banditiskais veidols tam auto
un paliigs, njaaa labzz..
PaldiesArchizlv rakstīja:MAN PATIIK! Labs topiks, tieshaam interesanti palasiit, bildes apstiities un vidikus paluureet, labs!
P.S. Kas taa pa dziesma tev tur tajaa peedeejaa video? Baigi iecopija, pilniigi pasham sagribeejaas sliipi pabraukt.
Dziesma: Rasputina - Transylvanian Concubine (Manson Mix)
http://www.youtube.com/watch?v=u4TnbcS1hC4
Nu šis jau laikam auto forums, tāpē offtopic bildes būtu liekas Bet nu, protams, daļa taisnības jau ir Varu ielikt arī ūdenslāses uz zālītes ar sievietes pirkstuerda rakstīja:Divas no svarīgākajām lietām ikdienas dzīvē- sieviete un BMW?
bilde un ideja kā to nobildēt!
Es gan domāju, kā Tur vispār nevarēja būt citas nodarbes, kā ...agRo rakstīja:Paskrūvēt īsti nesanāca, bet aliņu iedzert un pavērot kā pareizi jāskrūvē sanāca ganuteo rakstīja:aGro, Tu arī paskrūvēji auto tajā reizē?
jā jā, protams
Gadu nekas nav rakstīts šeit, bet varu pateikt ka tiko tika atklāta sezona un auto tiek lietots tieši tāpat kā iepriekš
Pamēģināts kā ir gāzt pa mitru asfaltu ar 255/35/18. Diezgan nice, lielāks ātrums utt
Pamēģināts kā ir gāzt pa mitru asfaltu ar 255/35/18. Diezgan nice, lielāks ātrums utt
Pēdējais labojis agRo - 30 Apr 2013, 16:46, kopā labots 1 reizi.
Diski galīgi labi izskatās
Kkas tam video nav .. (tehniskā ziņā)
Man pat tā raustoties viņš iet, itkā kāds tītu nedaudz
Bet nu cik nu varēja saskatīt, liekas tīri ok..
Kādas sajūtas no r16 uz r18? nav lielāks diskomforts - kā ir?
Man pat tā raustoties viņš iet, itkā kāds tītu nedaudz
Bet nu cik nu varēja saskatīt, liekas tīri ok..
Kādas sajūtas no r16 uz r18? nav lielāks diskomforts - kā ir?
Video salabots, tagad strādā viss kā vajag :)
Es jau kādu laiku ar ziemas 15" braukāju un uzliekot 18" ir kā ir... Bet nu braukšana ir tieši tāda pati kā ar 17" diskiem tākā nekādu lielo atšķirību nav... Protams pa rīsēm diezgan mētā, bet nu nav tik traki
Stūre palika arī smagāka un man kā nestrada normāli stures pastiprinātājs, tad jau biš sanāk sporta zāle, bet ar visu var sadzīvot.
Tikai žēl ka jaudas nav vairāk.. Būs jauzmet kāds ~3.6 -3.9 reduktors un tad jau varēs kārtīgāk gāzt. Šobrīd ar 3.15 reduktoru nav diezko forši, bet doties pilnu pulksteni iet
Vasaras vidū tikai ķeršos klāt auto lietām tākā nekas jauns gaidāms nav tuvākajā laikā... Iespējams vasaras otraja pusē kādā street drift posmā piedalīties, bet nu tad jau manīs.. kamēr nav M3 jauda tikmēr nav interesanti
Pie reizes sametīšu pārējos video kas nav ielikti :P
nedaudz patrenējoties pa placi, pagāšvasar...
No Ziemas e36.lv filmēšanas, bet nu diemžēl ar tiem kadriem nekas smuks nesanāca... Gan jau nākošgad uztaisīsim smuku video, tagad ir cita video tehnika un objektīvi :)
Un te neliels video ar manu un Hūdija ziemas paslīdēšanu
Un lielais 2012 vasaras izpriecu moovijs. Daudzi noteikti jau būs redzējuši..
Es jau kādu laiku ar ziemas 15" braukāju un uzliekot 18" ir kā ir... Bet nu braukšana ir tieši tāda pati kā ar 17" diskiem tākā nekādu lielo atšķirību nav... Protams pa rīsēm diezgan mētā, bet nu nav tik traki
Stūre palika arī smagāka un man kā nestrada normāli stures pastiprinātājs, tad jau biš sanāk sporta zāle, bet ar visu var sadzīvot.
Tikai žēl ka jaudas nav vairāk.. Būs jauzmet kāds ~3.6 -3.9 reduktors un tad jau varēs kārtīgāk gāzt. Šobrīd ar 3.15 reduktoru nav diezko forši, bet doties pilnu pulksteni iet
Vasaras vidū tikai ķeršos klāt auto lietām tākā nekas jauns gaidāms nav tuvākajā laikā... Iespējams vasaras otraja pusē kādā street drift posmā piedalīties, bet nu tad jau manīs.. kamēr nav M3 jauda tikmēr nav interesanti
Pie reizes sametīšu pārējos video kas nav ielikti :P
nedaudz patrenējoties pa placi, pagāšvasar...
No Ziemas e36.lv filmēšanas, bet nu diemžēl ar tiem kadriem nekas smuks nesanāca... Gan jau nākošgad uztaisīsim smuku video, tagad ir cita video tehnika un objektīvi :)
Un te neliels video ar manu un Hūdija ziemas paslīdēšanu
Un lielais 2012 vasaras izpriecu moovijs. Daudzi noteikti jau būs redzējuši..
Bet ērtāk jau ir ar r16 slīpēt kā r18 ikdienai?
ērtāk jau protams jā, arī daudz lētāk. Bet, lai smuki izskatītos 16" jāsēdina līdz zemei. Bet šogad vairs sēdināt nav stilīgi
tad tev tagad stāv tie R18?
Man liekas ka biji ielicis pārdošanā...
Man liekas ka biji ielicis pārdošanā...
Biju, bet tas lielais pircējs pazuda... Tagad pats ar viņiem kādu laiku braukāšos. Kamēr mani 16" tiek pucēti un riepas meklētas. Bet, jo vairāk ar viņiem braukāju jo vairāk man viņi sāk iepatikties. Drīz laikam nonākšu pie secinājuma, ka jāvalcē arkas un jālaiž vel zemāk
nu skaidrīte.
skaties ka uz R16 atpakaļ nenonāc
skaties ka uz R16 atpakaļ nenonāc