Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right
Sludinājumu ieliku nevis tapēc ,ka gribu baigi aši notirgot , bet vnk tpc, ja atrodas kads ,kas pa tadu ciparu ņem lai ņem.
Pagaidām viss ir ideaļņikā un man viss patīk. Vnk gribas kūtiņu, jo bieži vajag kko vest un kupeja nav tas auto
Pats uzskatu ,ka diezgan traks cipars uzlikts .
Tākā,ja kāds grib mainīties pret kūtiņu ar kkadu 2.5 benzīnu/dīzeli (manual), droši PM!
Pagaidām viss ir ideaļņikā un man viss patīk. Vnk gribas kūtiņu, jo bieži vajag kko vest un kupeja nav tas auto
Pats uzskatu ,ka diezgan traks cipars uzlikts .
Tākā,ja kāds grib mainīties pret kūtiņu ar kkadu 2.5 benzīnu/dīzeli (manual), droši PM!
Nu jau tu ta ka uz auto plača... štuku vismaz kā minimums gribi pa virsu uzvārīt.
Ja nopietni tad ieliec vēlreiz par nekosmosa ciparu ss, jo tagad arī labas kūtiņas nemaz tik sālīti nemaksā.
Vai arī piedāvā uz maiņu.
Ja nopietni tad ieliec vēlreiz par nekosmosa ciparu ss, jo tagad arī labas kūtiņas nemaz tik sālīti nemaksā.
Vai arī piedāvā uz maiņu.
Pēdējais labojis daemon - 15 Jūn 2013, 11:55, kopā labots 1 reizi.
BMW
Bet man nav tada velme no vina tikt valja, tapec ar ieliku tadu cenu, ja nu kads uzrodas.
Un ja es mainitu, tad nezvai dabutu ar jau gatavu sedinajumu un diskiem
Un ja es mainitu, tad nezvai dabutu ar jau gatavu sedinajumu un diskiem
Lielāka iespēja ir iemainīt. Abos variantos nez vai dabūsi gatavu produktu... vismaz tādu kā tu vēlies. Tā ka pirkt vai mainīt... atšķirība nekāda.
BMW
Kas šeit notiekās?:)
Ir redzēts dzīvē,vnk bomba,tgd izskatās super Rūdž,tu esi malacis!
Ir redzēts dzīvē,vnk bomba,tgd izskatās super Rūdž,tu esi malacis!
Cik zinu, tad notiek megazems gludeklis ar melniem style 5
Ā, melni tagad ir? Tikko zvana čoms un prasa kam pārdevu savu bembi, esot Ķekavā redzējis, bet bijis ar melniem diskiem.
Tavs jau nesen ss grozījas :)Ruu rakstīja:Ā, melni tagad ir? Tikko zvana čoms un prasa kam pārdevu savu bembi, esot Ķekavā redzējis, bet bijis ar melniem diskiem.
Ņihujovo ciparu esi iemetis ss.lv par kupeju :)
bik pa dārgu nav?
bik pa dārgu nav?
a kāda tev starpība? Ja gribi pirkt vari pakaulēties, bet ja nē tad neredzu jēgu kpc jautāji šito.
GF. rakstīja:Tavs jau nesen ss grozījas :)Ruu rakstīja:Ā, melni tagad ir? Tikko zvana čoms un prasa kam pārdevu savu bembi, esot Ķekavā redzējis, bet bijis ar melniem diskiem.
Tavs bijusais man pie garazas stav, coms nopirka, nu bet nekadigi nav lidzigs ar ssito pagaidam
Bildes un auto super
turbomen rakstīja:GF. rakstīja:Tavs jau nesen ss grozījas :)Ruu rakstīja:Ā, melni tagad ir? Tikko zvana čoms un prasa kam pārdevu savu bembi, esot Ķekavā redzējis, bet bijis ar melniem diskiem.
Tavs bijusais man pie garazas stav, coms nopirka, nu bet nekadigi nav lidzigs ar ssito pagaidam
Domāju gan - koilas vairs nav, diski nav.
Šis topiks man vienmer ir paticis, laikam tapec, ka Tavs pirmais auto, tikko iegutas tiesibas, vidusskola, aaa slikstu savas sentimentalajas atminas.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Bildes un auto super
p.s. Nākošais kalendārs būs mega daudz reižu labāks, jo jau laicīgi parādās skaistas bildes
p.s. Nākošais kalendārs būs mega daudz reižu labāks, jo jau laicīgi parādās skaistas bildes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right