Bremzes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 35
- chevron_right
Cilindrīši staigā labi, kad liku kopā jau pārbaudīju. Jā trumulis.tur jau nav ko regulēt jo toregulatoru esmu uz mazākā jau uzgriezis
Kādas firmas bremžu diskus un klučus iesakiet ? Ielas sēņošana ne sportam.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Zuze Tev iesaku viennozīmīgi lietotus, ar pēc iespējas mazāku kantīti. Tie būs lētākie = Tev labākie
Bremžu pedālim augšā tas slēdzis ir tāds pats kā UK modeļiem, vai tomēr atšķiras ?
AP vai AP racing ja rubļi kā dubļiValtersZ rakstīja:Kādas firmas bremžu diskus un klučus iesakiet ? Ielas sēņošana ne sportam.
SunCoast Customs IIIM
Tāds pats.Pjērs rakstīja:Bremžu pedālim augšā tas slēdzis ir tāds pats kā UK modeļiem, vai tomēr atšķiras ?
paldiesdogMa rakstīja:Tāds pats.Pjērs rakstīja:Bremžu pedālim augšā tas slēdzis ir tāds pats kā UK modeļiem, vai tomēr atšķiras ?
hmmm. a ja man viņš ir nobrucis, vai tad nevajadzētu pazust abiem bremžu signāliem ?? Jo man pakaļējais labais strādā, un kreisais nestrādā(vadi viss ok, drošinātāji ar ok)dogMa rakstīja:Tāds pats.Pjērs rakstīja:Bremžu pedālim augšā tas slēdzis ir tāds pats kā UK modeļiem, vai tomēr atšķiras ?
Lietotas es likšu tikai tad kad bomārs iemetīsies makā.Balcers rakstīja:Zuze Tev iesaku viennozīmīgi lietotus, ar pēc iespējas mazāku kantīti. Tie būs lētākie = Tev labākie
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Lampa viss ok Tas bija pirmais ko pārbaudījuNixon rakstīja:Meklē vainu lampā tad!
Strāva pienāk tam lampas štekerim? Jāmeklē vien pārrāvums vadā. Ar bremžu slēdzu tur nevar būt sakars.
Strāva pienāk tikai vienam no lukturiem, otram nepienāk. No sākuma bija ideja vainot pie pedāļa augšā to slēdzi, bet tad padomājot sapratu ka ja slēdzis būtu beigts tad strāva vairs vispār nebūtuNixon rakstīja:Strāva pienāk tam lampas štekerim? Jāmeklē vien pārrāvums vadā. Ar bremžu slēdzu tur nevar būt sakars.
Pārbaudīju drošinātājus, lukturi, spuldzi, un viss tip top. Laikam vadi būs pie vainas.
Kā pārbaudīji lukturi?
Paskaties, vai štejerī pienāk 12V. Ja jā, tad lampas pinouts pie vainas. Ir manīti gadījumi, kad ieliek citas lampas un kāda nestrādā. Vai taisi laukus, vai maini pinu secību štekerī, vai maini lukturus.
Paskaties, vai štejerī pienāk 12V. Ja jā, tad lampas pinouts pie vainas. Ir manīti gadījumi, kad ieliek citas lampas un kāda nestrādā. Vai taisi laukus, vai maini pinu secību štekerī, vai maini lukturus.
Nedeg atpakalgaitas lukturi
kas var buut?
man teica ka tur ir taada ljagushka nu sledzis ka citi saka ?
ko pateiksiet? kur list?
kas var buut?
ko pateiksiet? kur list?
Laurikbmw rakstīja:Nedeg atpakalgaitas lukturi
kas var buut?
ko pateiksiet? kur list?
skat te:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=10&t=3416
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22