Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- chevron_right
No Taviem oranžajiem smēlās iedvesmu
Mani diski bija skaisti
+325 (ceru kādreiz +344 ) Lūk šim auto čista piestāvētu style5 R17 ar plauktiem, svaigs, izlaizīts un spīdīgs, kā reiz būtu tie diski pa tēmu un vietāmarux rakstīja:Auto - burvīgs , bet tie diski... Nu kāpēc šogad visi grib tik atbaidošas krāsas diskus...
Tikai ne st5. Noj*TS etaps!
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
tas nekad nebūs noiets etaps, te 80% uzskata, ka tā ir augstakā pilotāža un es pats kā to disku galīgs nefans, šoreiz gan uzskatu, ka šī nu ir tā reize, kad viņi būtu vietā, nevis uz kādas nolaistas lamatas uzlikt pašus želejiskākos diskus
Tas ka viņi tā uzskata ir viņu problēma bet nu tik un tā dzīvē diski izskatās labāk kā bildēs :)
auto izskatas labs un svaigs bet nu piekritisu parejiem disku krasa nedaudz pa kossu
bet man smiekli naak kaa juus tur LV njematies jums visiem laikam bara instinkts izteikti ir attistijies ka viens uzliek style5 visi uzreiz liek pec laika viens pasaka ka style5 nav kruta visis njem nost
viens pasaka ka m pakots e36 ir kruts visi uzreiz to vien kladzina utt utt
lai ari kas style 5 vienmere ir bijusi un bus vieni no popularakiem diskiem uz bmw un viss
bet man smiekli naak kaa juus tur LV njematies jums visiem laikam bara instinkts izteikti ir attistijies ka viens uzliek style5 visi uzreiz liek pec laika viens pasaka ka style5 nav kruta visis njem nost
lai ari kas style 5 vienmere ir bijusi un bus vieni no popularakiem diskiem uz bmw un viss
Instagram INDIGAIS
aivis328 rakstīja:auto izskatas labs un svaigs bet nu piekritisu parejiem disku krasa nedaudz pa kossu
vecīt, tā ir auto mode!
Gribi būt līdzīgi kruts ar pārējiem, tad seko modei!
Pipec, kruti vēsais čalis atradās...aivis328 rakstīja:auto izskatas labs un svaigs bet nu piekritisu parejiem disku krasa nedaudz pa kossu
Atvainojos, pacēla jūtas.
Vai tad vinsh kko nepareizi saka?
Par style 5 - lai arii kaa to negribeetos atziit taa arii ir
Par style 5 - lai arii kaa to negribeetos atziit taa arii ir
man taa citu cilveku izdomata auto mode ir pie vienas vietas es daru ka man patik nevis ka citi griberda rakstīja:aivis328 rakstīja:auto izskatas labs un svaigs bet nu piekritisu parejiem disku krasa nedaudz pa kossu
vecīt, tā ir auto mode!
Gribi būt līdzīgi kruts ar pārējiem, tad seko modei!
Pipec, kruti vēsais čalis atradās...
Atvainojos, pacēla jūtas.
kapec uzreiz vesais
un tas nebija jauztver ka apvainojums bet es pateicu ka redzu to visu fignju no malas
daudz laika pavadu arzemju saitos un tur nekas nav tads noverots ka LV saitos kur cilveki pilnigi citam uzspiez savas tjipa auto modes
Instagram INDIGAIS
Šaurākas riepas, flanči, varbūt vēl čuķ čuķ zemāk + kāda zila uzlīme, un kopskats būtu pat ļoti labs.
Bet manuprāt st19 zelta krāsā ar pulētiem plauktiem būtu mega ahujenčiks!
Cepur nost par padarīto darbu!
Bet manuprāt st19 zelta krāsā ar pulētiem plauktiem būtu mega ahujenčiks!
Cepur nost par padarīto darbu!
+1000aivis328 rakstīja:t man smiekli naak kaa juus tur LV njematies jums visiem laikam bara instinkts izteikti ir attistijies ka viens uzliek
tiri prieks sevim lai neaizmirstu iemetisu kadas dalas ir mainitas pedeja pusgada laika kamer auto likas kopa
motora stends
spr. rullis
rullis
siksna
ellas filtrs
termostats
sveces
sajuga komplekts
izpl. kolektora blive
varstu vaka blive
varstu blivslegi
galvas skruves
gredzeni
udenssuknis
pamatsales
klanu sales
galvas blive
iepl. kolektora blive
karters blive
akumulators
kompensatori
ella
antifrizs
starteris
stures reika
stures stieni
pirksti
nezinu ka sauc bet nomainitas motoram pilnigi katra blive kas nav piemineta un salniki
lukas gumija
aizmugures logu gumijas
slieksnu uzlikam visi klipsi
pati divainakalieta manliekas ka panemot liku 2.8 dzineju man beigas visa salasisana sanaca letaka neka nemot motora swapu un protams karteijo reizi pieradas ka domajot liekas ka neka traka jau nav visu atri sadaris bet reali vel tagad nav viss salikts bet esmu loti apmierinats ar dzineju ko tadu dariju pirmo reizi un redz ka masina uz prieksu iet
kaut ka taa drosi ka dogma vai gda33 var piemest kas vel bija
motora stends
spr. rullis
rullis
siksna
ellas filtrs
termostats
sveces
sajuga komplekts
izpl. kolektora blive
varstu vaka blive
varstu blivslegi
galvas skruves
gredzeni
udenssuknis
pamatsales
klanu sales
galvas blive
iepl. kolektora blive
karters blive
akumulators
kompensatori
ella
antifrizs
starteris
stures reika
stures stieni
pirksti
nezinu ka sauc bet nomainitas motoram pilnigi katra blive kas nav piemineta un salniki
lukas gumija
aizmugures logu gumijas
slieksnu uzlikam visi klipsi
pati divainakalieta manliekas ka panemot liku 2.8 dzineju man beigas visa salasisana sanaca letaka neka nemot motora swapu un protams karteijo reizi pieradas ka domajot liekas ka neka traka jau nav visu atri sadaris bet reali vel tagad nav viss salikts bet esmu loti apmierinats ar dzineju ko tadu dariju pirmo reizi un redz ka masina uz prieksu iet
kaut ka taa drosi ka dogma vai gda33 var piemest kas vel bija
Nebārsti zīmuļus, Agni Uldim jāpiebrauc dzinējs mazliet, jātiek ar mazām bērnu slimībām, tad jau visi varēsim paskrieties
noteikti vajadzes paskrieties jogribesu saprast ka sis brinums iet!
es jau rinda stavu :d gribu izskrieties pre STOCK 2.8
gadijumā nedzīvo blakus pie gros auto?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23