Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 62
- chevron_right
Kads nezin kautko par sim koilam,labas vai brakis?
un vai tada cena ir attieciga vinam,vai ari var dabut letak un labak?
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=969
Kādēļ skaties tieši šīs koilas?
Nu es vienkarsi mekleju un skatos kadas butu labak un izdevigak,tapec jau jautaju vai sis ir normalas kvalitates un vai cena ir atbilstosa,varbut var dabut letak un labak
ArchyLive rakstīja:Kads nezin kada kvalitates koilas sis ir?
tad 100% griezies pie lietotāja psih-arno viņš ņemas ar šīm lietām.
Viņam noteikti ir ļoti labas cenas + ieteiks ko konkrēti Tev vajag.
Viņam noteikti ir ļoti labas cenas + ieteiks ko konkrēti Tev vajag.
Šīs te no BimmerShop.lv uzlikām vienam E36... Biju gaidījis, ka būs cietākas. Arī iesaku vērsties pie psih-arno, pie viņa var dabūt ko labāku.
Labi paldies
Nomainiju uz kilen oriģinālajām heavy doty atsperem, cerēdams ka aizmugure biš pacelsies bet aplauzos jo vecās gana labas izrādijās
Tātad no kura bmw aizmugurējās atsperes varētu man viņju nedaudz pacelt ! nu no rata līdz arkai kādi 4 cm vai pat augstāk ?
nav kādam ideju ?
Tātad no kura bmw aizmugurējās atsperes varētu man viņju nedaudz pacelt ! nu no rata līdz arkai kādi 4 cm vai pat augstāk ?
nav kādam ideju ?
tu gribi sabojāt indzenieru veikumu auto vadāmībā? ko tu ar to traktoru darīsi?
Kartupeļus stādīs.
Tad jau labi, ka aplauzies!
Jap, der!
kādas atsperes vislabākās, lai iegūtu skaistu sēdinājumu, bez šķībiem riteņiem un tā lai var pāri guļošajam tikt ?
hoodiebro bembim arī labs sēdinājums, bet pa Jelgavas ceļiem tas traki būtu ikdienā
hoodiebro bembim arī labs sēdinājums, bet pa Jelgavas ceļiem tas traki būtu ikdienā
viss ir atkarīgs cik zemu Tu vēlies.
Man liekas ka labākais būtu atrast kādu konkrētu bildi kurā patīk kā izskatās un tad mēs pateiktu kas un kā.
Man liekas ka labākais būtu atrast kādu konkrētu bildi kurā patīk kā izskatās un tad mēs pateiktu kas un kā.
lai visur kaut cik normali tiktu var sedinat 60/40 bet ar lielaku sedinajumu sakas jav problemas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
kāds zin atbildēt? e36 m-technik amortiņi der uz standarta piekares?
man bija tāds kā labajā pusē. gribu tādu vai drusku zemāk kā pa vidu. bet kritiskā riepu stāvokļa un šķībuma dēļ būs kā pa kreisi.RENIO rakstīja:viss ir atkarīgs cik zemu Tu vēlies.
download/file.php?id=5919&t=1
Kas tie tādi m-technik? Domāti amortiņi priekš M3 vai arī M piekares amortiņi, kas nāca kā papildus aprīkojums no rūpnīcas standarta e36tajiem? Kā arī - pa priekšējiem vai aizmugurējiem iet runa?vaivads rakstīja:kāds zin atbildēt? e36 m-technik amortiņi der uz standarta piekares?
sorry meistarības kļūda. m-sport pēc oem kataloga saucas. nāk uz standarta 318iS piemēram M-sport priekšējie amīši
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 62