Edzis PROAM V8 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 37
- chevron_right
Man liekas,neviens nav redzējis nevienu no bestbmw auto. Domāju,pēdējais laiks kko atrādīt,ja jau visur tādas kritikas no viņa pusesTazx rakstīja:Interesanti palasīt
14 Jūl 2015, 14:2617 Mai 2016, 23:04bestbmw rakstīja:Vnk trukst vardu, kkas starp tolmetu un krumu vadji!!!bestbmw rakstīja:Jau tagad izskatas ka buus nenormali skatams auto.
P.S.Krāsa redzēta dzīvē, izskatās
Šeit viss super. Novēlu ātrāk visu salikt Viens no retajiem topikiem,kam sekoju līdzi
Pēdējais labojis Duuj - 18 Mai 2016, 00:56, kopā labots 1 reizi.
Tas ir normāli šajā miestā! 100% tas pats būs par @ zurka36.. Sākumā nodirsa, bet beigās karstu mīzīs!
Ps. Sorry oft. Bet edzi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder
Patīkama krāsa, gaidu kad redzēšu iznākumu un visu kopumā dzīvītē! :)
Turu īkšķus par tevi!
Sent from my LG-D373 using Tapatalk
Turu īkšķus par tevi!
Sent from my LG-D373 using Tapatalk
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Ar šito tik folkreisā /joks
Krāsa sex. Gala iznākums noteikti bùs
Krāsa sex. Gala iznākums noteikti bùs
Tā krāsa biki uz kakām velk
Sodien aizbraukšu apskatīt varbūt tik bildē tā liekas. Turpini skrūvēt
Sodien aizbraukšu apskatīt varbūt tik bildē tā liekas. Turpini skrūvēt
Par darbu respekt
Krāsa gaumes lieta
Krāsa gaumes lieta
Vienam krāsa liekās pilnīgs mēsls, vienam baigi patīk, visiem izpatikt nav iespējams. Man personīgi ļoti patīk krāsa, vairāk gan acīs krīt šķībais jumts, bet nu kā nekā racecars
Šodien arī saņemts saprarats, izvirpots uz 240mm pārkniedēts sajūga disks un uzlikts jauns 3.0d kurvis.
Kā arī nobalansēts viss kopā ar kloķeni, varēs sākt likt kopā.
Šodien arī saņemts saprarats, izvirpots uz 240mm pārkniedēts sajūga disks un uzlikts jauns 3.0d kurvis.
Kā arī nobalansēts viss kopā ar kloķeni, varēs sākt likt kopā.
Krāsa super! Pārējais jau protams arī.
Būtu gan ar kupeju šitādas lietas sastrādājis, vispār būtu jizz.
Būtu gan ar kupeju šitādas lietas sastrādājis, vispār būtu jizz.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Krūmu gonkai derēs a ja nopietni,krāsa super ,kas pa kodu?
Zinu, zinu, ka race car, bet kas ar to slieksni kreisajā pusē zem aizmugurējās dankrota vietas?
Krāsa interesanta! manuprāt jebkura svaigi nokrāsota metālika, saulē izskatās super
Krāsa interesanta! manuprāt jebkura svaigi nokrāsota metālika, saulē izskatās super
Tur tika metināts un šuvju mastiku nežēloju, ulziku tā, lai tur točna netiet suudi vairs iekšā Sliekšņu uzlikas jau būs pa virsu, taka viss botā!ValtersD rakstīja:Zinu, zinu, ka race car, bet kas ar to slieksni kreisajā pusē zem aizmugurējās dankrota vietas?
Jap, folkreisam VW Crimson Red metallicĢirts rakstīja:Krūmu gonkai derēs a ja nopietni,krāsa super ,kas pa kodu?
Pie kā virpoji spararatu un cik kg beigās ir? Un kas tur ir jāpārkniedē, 240mm virsma virsū uz diska ar demferiem?
Nezinu īsti vai viņš piedāvā vispār šādus pakalpojumus, taisija man pazīstamais no japfactory. Nezinu cik kg viņam ir un man pilnīgi vienalga, es negāju uz kaut kādu atvieglināšanu, es pārgāju no 228mm uz 240mm. Jāpārkniedē vienkārši pats sajūgs, lai ir jaunskasp1js rakstīja:Pie kā virpoji spararatu un cik kg beigās ir? Un kas tur ir jāpārkniedē, 240mm virsma virsū uz diska ar demferiem?
Paldies
Arī par pašu spararatu
Arī par pašu spararatu
nu ja jau race car nevajadzeja del ta vien kkada vienkarsa krasa krasot? lai ja sanak kibele kada kko sabuktet var normali piekrasot? neizskatas kad si butu leta un viegli krasojama krasa
skaisti skaistik . bet tiesam nebus zel ielikt trase. ka nenoskrape!
Es par to pašu domaju,nedot dievs,bet var viss,kas gadīties,un tādu saskrāpēt vai sabuktēt butu ļoti žēlboris737 rakstīja:skaisti skaistik . bet tiesam nebus zel ielikt trase. ka nenoskrape!
Krāsa ļoti patīk... šāda krāsā bija doma reiz diskus krasot
Jā... trasei būtu ļoti žēl
Jā... trasei būtu ļoti žēl
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22