jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right
NĒch. rakstīja: + diskiem kruti izskatītos piem sarkans BBS vidiņš
++ Lai nepazustu galīgi disku centrs sarkanie būtu ideāli, bet orģinālie nevis uzlīmes,tās uzlīmes neizskatās labi.ch. rakstīja: + diskiem kruti izskatītos piem sarkans BBS vidiņš
Bet orģinālie sarkanie BBS centriņi maksā nevienam vēl latvijā neesmu redzējis sarkanos.
(pats āri gribu visu laiku pasūtīt,bet žēl par 4 plastmasas rimbuļiem samaksāt tādu naudu )
labas bildes ar labu auto. kas te pedejaa laikaa ir, visiem autinji tik smuki palikushi, ka siekjis vien notek
...
vovo ++ par to, ka visiem baigās ogas
Uzreiz savējā liekas kkāda miskaste
Uzreiz savējā liekas kkāda miskaste
Ļoti skaista kūtiņa. Pārējiem ir kur tiekties.
izskatās perfekti
Man kūtiņas nepatīk bet nju šitais tiešām skaists, es pievēru acis uz to garo pakaļiņu un ir
Paldies..
Kad tiks sakrāsotas un samainītas durvis tad sapulēšu visu auto, un salikšu smukas biužas, tagad braukāju ar e30, kūtiņa nolikta garāža, ķeršos pie grīdas darbiem, un piekares detaļām.
Kad tiks sakrāsotas un samainītas durvis tad sapulēšu visu auto, un salikšu smukas biužas, tagad braukāju ar e30, kūtiņa nolikta garāža, ķeršos pie grīdas darbiem, un piekares detaļām.
Ooo forshi a kaads e30 tew i tgd??
ak jel kāds skaistulis
hmm tad jau laikam esmu tomēr tewi redzējusi kkādos e30 sajietos..
Vajadzēs fotosesiju uztaisīt ar tādiem skaistuļiem tik bildēties wien gribās
hmm tad jau laikam esmu tomēr tewi redzējusi kkādos e30 sajietos..
Vajadzēs fotosesiju uztaisīt ar tādiem skaistuļiem tik bildēties wien gribās
uzdzen nostalgiju e30
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jāāa.. e30 kā otra mašīna, un ja vēl tāda kā Jurcim
Smuks
Smuks
juu, e30 normāls skaistulītis, vēl dažas dienas var pavērot e30.lv kalendārā.
Tikai vairs kā otru, jebkurš no e30 variantiem -pedantiski sterils vai trases aparāts- ikdienai tomēr vairs neder Bet nu gribētos vēl e30, riepu inīcināšanai un pārstrādeiSTUDENTS rakstīja:Jāāa.. e30 kā otra mašīna, un ja vēl tāda kā Jurcim
Smuks
Neder gan īsti ar labi sasēdinātu e36 jau rodas problēmas - tieši IKDIENAI
Auto ir nonācis citās gādīgas rokās, arī entuziasta Tiks pāršūts salons un citi labumi, ganjau jaunais saimnieks drīz te parādīsies. Auto tiešām bija labs un kalpoja godam, par 2.5tds varu teikt tikai tos labākos vārdus. Nereizi mani nepievīla. Bija ļoti žēl pārdot, bet teikšu godīgi ka pašam ar viņu vairs ziemā negribētos braukt Topika noslēgumā neliels video kurš netika īsti pabeigts, laika trūkuma dēļ.
Lai jaunajam saimniekam labi ripo
Lai jaunajam saimniekam labi ripo
a kapēc vispār pārdevi?
Dēļ tā ka gribēju pamēģināt jaunāku auto, jaunāku paaudzi,un cena ko ieliku bija diezgan paliela, visiem kas brauca skatīties teicu ka negribu īsti tirgot auto, ja kāds paņems par tādu cenu tad būšu gatavs to nodot citās rokās. Tagad pārsēdos jaunākā 3er touringā :)
Labs labs bij autins.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right