Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 73
- chevron_right
+1 pa akurāto kantes nolokot tam špakteles kilogramam nekam nevajadzētu notiktRENIO rakstīja:šajā gadījumā nelīdzēs, jo Podziņai arkām kantes nav nolocītas!
Līdz ar ko nekādas riepas nelīdzēs.
Vajag kantes locīt.
Sabinchix rakstīja:Uhh newaru sagaidīt, kad beidzot redzēsim Podziņu ielās ar sawējo bumbuli
he, paldiesiņš
Tur nav kilograms, tikai nedaudz, bet ok.HoodieBro rakstīja:+1 pa akurāto kantes nolokot tam špakteles kilogramam nekam nevajadzētu notiktRENIO rakstīja:šajā gadījumā nelīdzēs, jo Podziņai arkām kantes nav nolocītas!
Līdz ar ko nekādas riepas nelīdzēs.
Vajag kantes locīt.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tēlains izteiciens, zinu, ka nav kilograms
ok. es sapratu, bet moš kāds nesaprastu un padomātu , ka mans bembīts toč ir gandrīz no špakteļa
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pāris jaunas telefonbildes vakar man bija brīvdieniņa un es izsūknēju salonu un nomazgāju savu mazulīti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Cik saprotu vairs nav ilgi jāgaida līdz TA....Podziņa rakstīja:Pāris jaunas telefonbildes vakar man bija brīvdieniņa un es izsūknēju salonu un nomazgāju savu mazulīti
Izskatās diezgan super! Domāju ka Tev viņu nevajag aplīmēt, šādi izskatās ļoti labi.
tagad pat ir izveidojies sava odzinja taj masiinai, vajadzeetu tik ielikt aizmugurejas lampas ar tonetu vao balto pagriezienu, uzlikt citu izputeju ar dubulto izeju un uzlikt kadas sauraakas riepas lai ir uztieptas un nosedinat kartiigaak un butu vispar oga
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ļoti simpatizē diski
Jā, izpūtējs jau ir pagājšgad nopirkts, bet siikais teica, ka uz skati labāk ar šito braukt, aizmugurējās lampas tiks iepirktas un mainītas, priekšā vēl jāuzliek jaunie amīši un zemākas atsperes, vēl reizītijānopulē, jāsamet virsū visi moldingi, jāpabeidz aizmugure un būs man skaistulīte gatava. Uz skati plānoju šo nedēļ braukt Lai 6dien ar visiem kolonnā beidzot varētu braukt uz Cēsīm Jā, man tā patīk kā viņa izskatās mellna, ka par pārlīmēšanu šogad esmu pārdomājusi. Tad jau redzēs, moš nākamgadKLAVINS rakstīja:tagad pat ir izveidojies sava odzinja taj masiinai, vajadzeetu tik ielikt aizmugurejas lampas ar tonetu vao balto pagriezienu, uzlikt citu izputeju ar dubulto izeju un uzlikt kadas sauraakas riepas lai ir uztieptas un nosedinat kartiigaak un butu vispar oga
Paldies man arī viņi patīk tieši šādi, bez nekādām uzlikām kuras patiesībā ir paredzētasSkudraa rakstīja:Ļoti simpatizē diski
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu pa smuko!!! man patīk.. un tik smuki spīd!
Nu cepuri nost podziņ
Labs darbiņs padarīt
ir arī miglinieki, gribās tos tumšos, kā Kļaviņam bet tos likšu pēc CSDD , lai šiem mazāk kur piesieties
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ar taam miglaam kas man var iziet TA , tikai kad perc skaties via ir tas E burts-markejumsun noregulee un brauc drosi uz skati
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …