Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- …
- 2228
- chevron_right
jā.
Bet kopumā atstājam nelielu intrigu, par visu pārējo. Gaidām kad būs
tad arī visu redzēsiet
Bet kopumā atstājam nelielu intrigu, par visu pārējo. Gaidām kad būs
varbutas kadas programas ir ieslegtas visu laiku ka rij baterijuV1Beta rakstīja:telefonam iemaucu jaunu bateriju un tāpat izlādējas sarunu režīmā 10 min laikā. pats telefons būtu beigts ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
jaaa, man arī bija tā, ka neko īpašu nedarot 1-2dienas un jālādē. Vainīgs bija WhatsApp, kas visu laiku bija savienots ar Internetu. 
Jautājums- ja mašīna pēc papīriem 1.8,bet reali ir cits dzinējs,skati var iziet?
Kaads dzineejs ielikts? Ja no taada pasha modelja un taada pat degviela ,tad var 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ja ir cita apjoma, tad parasti nelaiž (un tā arī būtu jābūt ka nelaiž cauri), bet ja trāpās inspektors nezinītis, tad var izmaukt cauri un izziet skati, bet nu tā ir haļavas teorija.
Piemeeram mans ir peec papiiriem 1.6 bet dziivee staav 2,5 un skati var iet oficiaali bez probleemaam 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bija 1.8 benzīns,tgd 2.8 benzīns :)Orkaans rakstīja:Kaads dzineejs ielikts? Ja no taada pasha modelja un taada pat degviela ,tad var
Ja iet runa par BMW tad droshi vari iet
Vieniigi ja ieksh e30 gribi ielikt pliitinju tad gan vajadzees projektu! e36 no 1,8 uz 2,8 bez peobleemaam
Vieniigi ja ieksh e30 gribi ielikt pliitinju tad gan vajadzees projektu! e36 no 1,8 uz 2,8 bez peobleemaam
Nu es tieši par savu e36 :) Nomierināji :)
Es tikko gaaju ar saveejo. Taakaa droshi vari braukt uz skati 
Tad labi,apsveicu 
arī ne vienmēr, vienreiz aizlaidām ar e30 uz skati ar plītinieku, un šis pilnīgi neko neteica.Orkaans rakstīja:Ja iet runa par BMW tad droshi vari iet![]()
tur tā problēma, ka tikko ieslēgts telefons, zvans un izslēdzas. nu telefons ir Nokia E60. nekāds jaunais jau nav.KLAVINS rakstīja:varbutas kadas programas ir ieslegtas visu laiku ka rij baterijuV1Beta rakstīja:telefonam iemaucu jaunu bateriju un tāpat izlādējas sarunu režīmā 10 min laikā. pats telefons būtu beigts ?
Aizbraucu uzpildīties uz Lukoilu ielēju 50 litrus... viss ok plāns izpildīts .
Bet tad man piedāvāja pa uzlīmēm nopirkt jaciņu
un atbraucu mājās ar jaciņu.
Bet tad man piedāvāja pa uzlīmēm nopirkt jaciņu
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nav ta ka pa maz 12 mašīnas? Domājams ka foruma ir daudz labu autiņu, bet tie kuri būs kalendārā visi domājams jau nojauš!RENIO rakstīja:jā.
Bet kopumā atstājam nelielu intrigu, par visu pārējo. Gaidām kad būstad arī visu redzēsiet
Un cik tad mašīnas Tu gribēji 12 mēnešiem? 
cmon, vai tad vienam menesim jaatbilst 1 masinai?
Nu bet kā tad? Es domāju, ka būs sienas kalendārs, kur viena bilde ir vienam mēnesim, nevis katrai dienai. Tādā gadījumā nevar būt vairāk par 12 mašīnām (neskaitot, ja kādā bildē ir vairāki auto).
Nekādas īpašās Vecgada intrigas nav paredzētas!A!gars rakstīja:Vēl viens jautājums par kalendāru. Labi, kādas bildes tika netiek atklāts (Vecgada lielākā intriga), bet tās izvēlētās bildes kāds papildus apstrādāja? Jo daudziem bildes bija smukas, bet katra ar savu toņkrāsu, noskaņu. Būtu forši redzēt visu kalendāru vienotā stilā un tā. Nu tas tā. No otras puses kamēr ziemā dominētu aukstie toņi, varbūt vasarā vajag siltākas bildes.
Tas ir vienkāršs kalendārs ar vienkāršām bildēm un pavisam vienkāršu izpildījumu!
Protams, būs cilvēki, kuriem patīk kā izskatās, gan, kuriem kalendāra dizains nepatiks, cilvēki, kuri būs uzmetuši lūpu, ka nav viņu auto, vai uzmetuši lūpu, ka ir atkal jau, iespējams, kārtējie, visiem zināmie, smukie auto.
Lai nu kā visiem neizdabāsi, kuriem patiks tie iegādās, kuriem nē- tie lai iet uz grāmatnīcu un izvēlās pēc sirds patikas sev citu kalendāri!
Kā arī, redzēsim, cik atsaucīgi esat pret gala produktu, lai zinātu, ko un vai vispār veidot uz nākamo gadu!
Jāsaka, ka šis ir pirmais, cerams ne pēdējais mūsu kalendāra dizaina projektiņš, un ja šogad jums kalendārs būs noderīgs, tad uz nākamo gadu jau laicīgi sāksim gatavot speciāli kalendāram paredzētas bildes!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- …
- 2228