Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2015
- 2016
- 2017
- 2018
- 2019
- …
- 2228
- chevron_right

Apakšu arī krāsoji? 

Šī sadaļa ir sasniegusi 2017.gadu beidzot

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Inferno rakstīja:Apakšu arī krāsoji?
Ha ,nee

ar kompatu pa brugji

Izklausās pēc ļoti lētas krāsas 

Ir vēlme iegādāties golfiņu. Trešajam golfam labāk būs 1.8 benzīns vai 1.9 dīzelis ? Ir braukts ar 1.8 un nesūdzos. Automāts 3.golam ir jau defaultā nē nē, jo vienas vienīgas problēmas esot. Virsbūve pa lielam visiem vienādas problēmas.

Nu man kompaktam uz purnu aizgāja 1.5lcipruss18 rakstīja:Nu tas viss ir ljoti atkariigs no krasas tonja.biju jau teicis,ka man uz e38 aizgaja 6 vai 6.5l uz visu mashinu

dsizels viņam ir kūl,maz ēd,ilgi iet un salīdzinoši lēti remontējas,protams jāuzmanās no nopisteņiem,jo golfu dīzeli parasti ņem lai gāztu,nevis skatītos uz viņu
1,8 ganjau būs ar monošprici,tās itkā laiku pa laikam nojūkot,bet nu nekas nav mūžīgs,zinu gan vienu trešo golfu ar 1,9tdi ,kuram uzreiz pēc nopirkšanas tika motors pārlasīts,iet jau kādu piekto gadu no vietas un brauc daaaaudz.

Sent from my SM-A510F using Tapatalkzurkae36 rakstīja:Kāds pats ir taisījis glāžu atsaiti garāžas variantā? Vai tomēr labāk nopirkt jau gatavu?

Es 1.5 gadu nobraukāju ar 3golf automātu un kārba nevienā brīdī nečakarējās, nez kur tu rauj ka vinām ir problēmas...vienīgā problēma tur bija ka ar 1.6 motoru ēda pilsētā 12 litrus. 1.9d domāju ka būs ekonomiskāks.Emteks rakstīja:Ir vēlme iegādāties golfiņu. Trešajam golfam labāk būs 1.8 benzīns vai 1.9 dīzelis ? Ir braukts ar 1.8 un nesūdzos. Automāts 3.golam ir jau defaultā nē nē, jo vienas vienīgas problēmas esot. Virsbūve pa lielam visiem vienādas problēmas.
Kapèc vispār 3 golfs? Viņus nesapuvušus grūti dabūt.

Paplaksnes pirki gatavas vai pats taisīji?

2.5 tds pedālis tāds pats kā visiem e36 modeļiem?
Man viens golfists neieteica ņemt automātus. Es jau labprāt ņemtu, ja problēmu nav.ZzevsS rakstīja:Es 1.5 gadu nobraukāju ar 3golf automātu un kārba nevienā brīdī nečakarējās, nez kur tu rauj ka vinām ir problēmas...vienīgā problēma tur bija ka ar 1.6 motoru ēda pilsētā 12 litrus. 1.9d domāju ka būs ekonomiskāks.Emteks rakstīja:Ir vēlme iegādāties golfiņu. Trešajam golfam labāk būs 1.8 benzīns vai 1.9 dīzelis ? Ir braukts ar 1.8 un nesūdzos. Automāts 3.golam ir jau defaultā nē nē, jo vienas vienīgas problēmas esot. Virsbūve pa lielam visiem vienādas problēmas.
Kapèc vispār 3 golfs? Viņus nesapuvušus grūti dabūt.
3. golfs lētāks nojāšanai bez sirdsapziņas.

Kādam ir varianti kur uz sestdienu varētu izīrēt piekabi B kategorijai lai pārvestu mašīnu?
Iepriekšējās reizes ņēmu BAT, bet tur nav pieejama.
Atradu ss.lv vēl vienu, bet tur atbildēja krievu tautības cilvēks, kurš knapi kaut ko lauzīja latviešu valodā un neraisīja uzticību, ka dabūšu atpakaļ savu €200 drošības naudu (lieki piebilst, ka BAT par tādu pašu piekabi drošības nauda ir €50
)
Iepriekšējās reizes ņēmu BAT, bet tur nav pieejama.

Atradu ss.lv vēl vienu, bet tur atbildēja krievu tautības cilvēks, kurš knapi kaut ko lauzīja latviešu valodā un neraisīja uzticību, ka dabūšu atpakaļ savu €200 drošības naudu (lieki piebilst, ka BAT par tādu pašu piekabi drošības nauda ir €50

Jā jā, man arī vajag Lindas nr. 

Zinu ka lukoils izīrē piekabes, bet nav ne jausmas vai der b kategorijai.Reinholds rakstīja:Kādam ir varianti kur uz sestdienu varētu izīrēt piekabi B kategorijai lai pārvestu mašīnu?
Iepriekšējās reizes ņēmu BAT, bet tur nav pieejama.![]()
![]()
Atradu ss.lv vēl vienu, bet tur atbildēja krievu tautības cilvēks, kurš knapi kaut ko lauzīja latviešu valodā un neraisīja uzticību, ka dabūšu atpakaļ savu €200 drošības naudu (lieki piebilst, ka BAT par tādu pašu piekabi drošības nauda ir €50)
Pētīju, šķiet tikai divasu. :/ZzevsS rakstīja:Zinu ka lukoils izīrē piekabes, bet nav ne jausmas vai der b kategorijai.Reinholds rakstīja:Kādam ir varianti kur uz sestdienu varētu izīrēt piekabi B kategorijai lai pārvestu mašīnu?
Iepriekšējās reizes ņēmu BAT, bet tur nav pieejama.![]()
![]()
Atradu ss.lv vēl vienu, bet tur atbildēja krievu tautības cilvēks, kurš knapi kaut ko lauzīja latviešu valodā un neraisīja uzticību, ka dabūšu atpakaļ savu €200 drošības naudu (lieki piebilst, ka BAT par tādu pašu piekabi drošības nauda ir €50)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2015
- 2016
- 2017
- 2018
- 2019
- …
- 2228