Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

19 Jan 2017, 16:26

Nu man ir 3 tie pārkāpumi - pagrieziena nerādīšana (tas bija aplis bet, vai izbraucot parādīju, neatceros, jāskatās video būs :hahaha: ), joslu maiņa un draudējumi citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Attēls
Profila bilde
Dzhejs
Ziņojumi: 689
Pievienojies: 16 Dec 2014, 14:16
Braucu ar: mīkstu jumtu
Atrašanās vieta: Rīga

19 Jan 2017, 16:28

Kas pie velna ir draudējums citiem CS dalibniekiem? :D esmu gandrīz pārliecināts ka tāda termina nav :D
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

19 Jan 2017, 16:28

maartyd rakstīja:
vitjazz rakstīja:Te ir viena nianse,kuru visi palaiž garām :hahaha: :hahaha: :hahaha:
? :hahaha:
Liecinieki ir Iekšlietu ministrijas padotībā esošas amatpersonas- policijas darbinieki. Pat ja kameru ierakstu neiesniegs pie lietas materialiem,tad pievienos liecinieku liecības,un tikai nesakiet,ka tās neņems vērā. Pie tam policijas darbinieki bija dienesta izpildē,nevis ārpus darba pienākumu pildīšanas laika posmā. ;)
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi
Reputācija: 3

19 Jan 2017, 16:29

vitjazz rakstīja:
maartyd rakstīja:
vitjazz rakstīja:Te ir viena nianse,kuru visi palaiž garām :hahaha: :hahaha: :hahaha:
? :hahaha:
Liecinieki ir Iekšlietu ministrijas padotībā esošas amatpersonas- policijas darbinieki. Pat ja kameru ierakstu neiesniegs pie lietas materialiem,tad pievienos liecinieku liecības,un tikai nesakiet,ka tās neņems vērā. Pie tam policijas darbinieki bija dienesta izpildē,nevis ārpus darba pienākumu pildīšanas laika posmā. ;)
Dienesta liecinieki :emo: :D
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
vitjazz

19 Jan 2017, 16:32

Dzhejs rakstīja:Kas pie velna ir draudējums citiem CS dalibniekiem? :D esmu gandrīz pārliecināts ka tāda termina nav :D
APdraudējumi CS dalībniekiem ;)
Profila bilde
vitjazz

19 Jan 2017, 16:33

Es vnk saku to,ko strādājot tiesā zinu. Ja uzskati,ka CP darbinieks nevar būt liecinieks AP gadījumā,rupji maldies! ;)
Profila bilde
vitjazz

19 Jan 2017, 16:36

Nixon rakstīja:Nu man ir 3 tie pārkāpumi - pagrieziena nerādīšana (tas bija aplis bet, vai izbraucot parādīju, neatceros, jāskatās video būs :hahaha: ), joslu maiņa un draudējumi citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Kā viens variants,kas bija AP lietā: Protokola ailē, kas paredzēta paskaidrojuma ierakstīšanai par konstatēto pārkāpumu, pieteicējs ierakstījis: „Pārkārtojoties citā braukšanas joslā, biju spiests palielināt ātrumu” :D Lai ātrāk iekļautos satiksmē, palielināju ātrumu, līdz ar ko sanesa. Par pagriezienu huj ko varēs piedomāt :D :giggle:
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi
Reputācija: 3

19 Jan 2017, 16:41

vitjazz rakstīja:Par pagriezienu huj ko varēs piedomāt :D :giggle:
Aukstumā nogļukoja/izdega lampiņa aizmugurē :hahaha:

Pēc iespējas ātrāk devos uz likumā minēto stāvvietu, kad nedeg kāda svarīga lampa, tāpēc sanesa :hahaha: :D :gigigi:
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
Nixon

19 Jan 2017, 16:41

Jap, apdraudējumu.
Attēls
Attēls
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series

19 Jan 2017, 16:45

Agresīvas braukšanas definīcija jau ir max stulba.

Par agresīvu braukšanu uzskata:
1) vairāku tādu citu citam sekojošu ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu izdarīšana, kas saistīti ar ceļu satiksmei bīstamu vai traucējošu situāciju radīšanu;

Vai izdarīji vairākus citu citam sekojošus pārkāpumus, kas rada bīstamību vai traucē satiksmei?
Ko Tu varēji pārkāpt maucot pa apli? Neparādot pagriezienu pārkārtojies - okei, tas ir viens. Bet ko vēl? Ātrums visdrīzāk zem 50 (pat ja virs, diez vai nomērīts ar radaru).
Nav tāda panta, kas aizliegtu iet šķērsām.

2) transportlīdzekļa vadīšana tādā veidā, ka tiek izdarīts ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums un radīti traucējumi vienmērīgai transportlīdzekļu plūsmai vai tiek ignorētas pārējo transportlīdzekļu vadītāju intereses (vairākkārtēja braukšanas joslu maiņa apsteidzot, vairāku sastrēgumā esošu vai kolonnā braucošu transportlīdzekļu apdzīšana pa pretējā virziena joslu vai apbraukšana pa sabiedriskā transporta joslu, ceļa nomali, ietvi, gājēju ceļu, velosipēdu ceļu vai citām vietām, kas nav paredzētas transportlīdzekļu braukšanai, u.tml.)

Vai Tu radīji traucējumus vienmērīgai satiksmes plūsmai? Ja apkārt nebija neviens auto, kurš Tevis dēļ bremzēja vai pārkārtojās, tad šis neskaitās.
Nu un otra daļa jau pati sevi paskaidro un neattiecas.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

19 Jan 2017, 16:46

maartyd rakstīja:Elementāri. Pasaki - pierādiet, ka es to izdarīju. Citādi pārkāpums nav noticis ;) Nav pierādījumu, nav lietas. :hahaha:
Latvijā tas nestrādā. Šeit nevis kādam ir jāpierāda, ka Tu esi vainīgs, bet Tev ir jāpierāda, ka neesi vainīgs.
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK
Reputācija: 5

maartyd rakstīja:
vitjazz rakstīja:Par pagriezienu huj ko varēs piedomāt :D :giggle:
Aukstumā nogļukoja/izdega lampiņa aizmugurē :hahaha:

Pēc iespējas ātrāk devos uz likumā minēto stāvvietu, kad nedeg kāda svarīga lampa, tāpēc sanesa :hahaha: :D :gigigi:
perfekti :emo:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
Profila bilde
ch.

Nixon rakstīja:Nu man ir 3 tie pārkāpumi - pagrieziena nerādīšana (tas bija aplis bet, vai izbraucot parādīju, neatceros, jāskatās video būs :hahaha: ), joslu maiņa un draudējumi citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Joslu maiņa tak nav pārkāpums :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

19 Jan 2017, 16:50

ch. rakstīja:

Nerādīt pagriezienus mainot joslas, ir :hahaha:
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
Nixon

19 Jan 2017, 16:52

Aiz muguras brauca čoms, vai viņš dabūja bremzēt, neatceros cik tuvu viņš bija. Hvz. :hahaha:

Attēls
Profila bilde
ch.

19 Jan 2017, 16:57

Kikaps rakstīja:
ch. rakstīja:

Nerādīt pagriezienus mainot joslas, ir :hahaha:
Tas ir viens pārkāpums, nevis divi. :D
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
RPG
Ziņojumi: 310
Pievienojies: 21 Aug 2016, 15:54
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

19 Jan 2017, 17:01

Šādu vēl nebiju dzirdējis,lasījis :

Ieraugot mācītaja jauno Bmw, es sāku nopietni aizdomāties, tieši kādām svecēm mūs nesen aicinaja ziedot baznīcā. :D
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

19 Jan 2017, 17:02

Demagoģijas līmenī tur var mēģināt izbraukt vienalga uz kāda pamata. Piemēram, var sākt spītīgi borēt, ka auto saslīdēja netīšām, nebija vairs laika slēgāt pagriezienus un skatīties uz joslām, bija jāatgūst kontrole pār auto, bet šaubos, ka kādam tas interesēs. Prasi video un spied uz to, ka tas nav agresīvais, ja panāksi, ka vismaz viens pārkāpums nav noticis, tad vēl viens atkritīs pats no sevis un dabūsi sodu par smagāko. Ja viņi nevar uzrādīt video - ej līdz galam, tad 100% vinnēsi.
Profila bilde
ch.

19 Jan 2017, 17:09

Kā jau teicu - agresīvas braukšanas definīciju ir izdomājusi resna tante ar brillēm nevis kompetents jurists, līdz ar to tur ir maksimāli daudz caurumi un viņa savu funkciju nepilda. Jā, tos, kas apbrauc korķi vai brauc kā davidičs pēc šī punkta paņemt var, bet apzināta sānslīde tur nekādīgi nelien apakšā. Vismaz līkuma vai apļa ietvaros toch.
Cita lieta, ja ar 100km/h pilsētā mētā pa joslām čūskā, bet this is not the case. :shura:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Nixon

19 Jan 2017, 17:13

Tas, ka es uz protokola esmu uzlicis parakstu un ķip piekrītu, kautko maina tajā apstrīdēšanā?

Jo es viņu parakstiju tiksi tapēc, ka sodu nelika, bet sūtīja uz lietas izskatīšanu. Lēmumu es gribu pārsūdzēt.

Attēls