Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2021
- 2022
- 2023
- 2024
- 2025
- …
- 2228
- chevron_right

kādam sīcim uzdāvināt, lai saliek savu e30 

Iesākts projekts - izjaukts 8)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Ja tas bija kautcik nopietns jautajums tad varu piedāvāt savu slapjās kartona kastes projektu - lielisku e30 touringu ar m40 un 18divnieku slimības lapu. Negribu tajā miskastē vairs investēt - gribēju paspēt uz ziemu bet ziema tulīt jau cauri un jau sen ir cita ziemas lamata
Paspēju visu hadeni sačinīt, bremzes sakārtot, sametināt. Palika uzzieķēt špakteli, nokrāsot un ielikt atpakaļ salonu. 

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

ņet, ņet, tridcsāri man nu galīgi neinteresē, palikšu pie e36
a kas ar sarkano sedanu notiek?

Nekas, gāzēju riņķī.Lawwr rakstīja:ņet, ņet, tridcsāri man nu galīgi neinteresē, palikšu pie e36![]()

Pagajušajā vīkendā veicu padziļinātu izpēti un secināju, ka mozh tomēr nevajadzeja triekt pa ziemu - neskaitot iepsiestus sliekšņus un dafiga visādas buktītes pa virsbūvi, tas auto ir ļoti dzīvs un gandrīz visas e30 slimīgās vietas viņam ir stīgā.
Morāli cenšos sevi piespiest tam auto neko nedarīt un braukāt ar stocku. Pasūtīju visādas trūkstošās plastmasas. Vasarā būs jāsakopj sliekšņi un jāuzliek uz R14 bottlecapiem un būs foršs auto saulainām dienām tālākiem gabaliem.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Tie Style 5 jeb RC090 savus 500e var maksāt tikai tad, ja ir mint un līdzi nāk riepas vismaz vienai sezonai, citādi es neredzu jēgu tādam prikumam. Ja tur vēl jāpārpulē plaukts, jākrāso nooksidējies centrs un citādi jāieguldās, tad tie diski nemaksā vispār neko. Visvairāk mani fascinē piedāvājumi eBrejā, kur to pašu standarta 8J ET20 komplektu pārdod par 2500$, kamēr jauni maksāja cik tur... 1500e?
Pret Sidnasa tirgotajiem diskiem kā tādiem nekādu pretenziju nav, izskatās kopti un labā stāvoklī, vienkārši es nesaskatīju par ko tur 600e varētu atdot, uz viņu fona pat RC 090 būtu vilinošāki.
Pēdējie diski, kuri man tiešām patika, bija DN-848 tirgotie Borbeti, bet arī tur tie paši 600e ar riepām un tik daudz par viņiem gatavs nebiju atdot, tāpēc arī nepaņēmu, lai gan ļoti patika.
Es vispār nesaprotu kas tā par modi visus nonOEM R17 tirgot pa 600e, neatkarīgi no tā vai divdaļīgi/viendaļīgi, neatkarīgi no ET, platuma, stāvokļā un visa pārējā
Un nē, neesmu kapeikpisējs, man nav problēmu nolocīt nedz 400, nedz 600, nedz 800 par diskiem, ja vien viņi būtu tā vērti.

Pret Sidnasa tirgotajiem diskiem kā tādiem nekādu pretenziju nav, izskatās kopti un labā stāvoklī, vienkārši es nesaskatīju par ko tur 600e varētu atdot, uz viņu fona pat RC 090 būtu vilinošāki.
Pēdējie diski, kuri man tiešām patika, bija DN-848 tirgotie Borbeti, bet arī tur tie paši 600e ar riepām un tik daudz par viņiem gatavs nebiju atdot, tāpēc arī nepaņēmu, lai gan ļoti patika.
Es vispār nesaprotu kas tā par modi visus nonOEM R17 tirgot pa 600e, neatkarīgi no tā vai divdaļīgi/viendaļīgi, neatkarīgi no ET, platuma, stāvokļā un visa pārējā

Un nē, neesmu kapeikpisējs, man nav problēmu nolocīt nedz 400, nedz 600, nedz 800 par diskiem, ja vien viņi būtu tā vērti.

Kā punkts uz 'i'.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

redz kā tā loģika darbojas, pa 300eur tā būtu limonāde, bez riepām un appisti, kad vajadzēs atdot 100eur par pulēšanu, vēl tik pat par krāsošanu, skrūves, ventiļi un beigās riepas, sanāks tie paši 600eur, bet sapucēti 600eur ir kosmoss 

Esi aizbraucis kaut vienu no tiem RC090 komplektiem, kurus tirgo pa 600-700e, dzīvē apskatīties? Viņi tikai bildēs smuki izskatās. Realitāte aizbrauc un ko Tu redzi - plaukti jāpārpulē, vidiņi ap skrūvju caurumiem saskrāpēti, skrūves jācinko, vāciņiem ķepas nolauztas un 2 riepas kā minimums metamas. Tājā komplektā pa 600e vajag vēl 200 ieguldīt, lai viņu nebūtu kauns likt virsū un braukt pie mazajāmLawwr rakstīja:redz kā tā loģika darbojas, pa 300eur tā būtu limonāde, bez riepām un appisti, kad vajadzēs atdot 100eur par pulēšanu, vēl tik pat par krāsošanu, skrūves, ventiļi un beigās riepas, sanāks tie paši 600eur, bet sapucēti 600eur ir kosmoss

@Lawwr
Nu beidz. Ir jāatzīst tas, ka cenas, nezināmu iemeslu dēļ, ir kosmiski augušas. Kādreiz neviens pat neiedomājās prasīt tādas summas par šķietami vienkāršiem diskiem un ne retiem. Par BBS RC 090 vispār nerunājot.. Tāpēc, ka patīk, tāpēc skrūvē tik augšā. Tas pats, kas ar žurkām (lasīt: nopisteņiem) šobrīd notiek. Nopietni? Es pirms 2 gadiem nopirku sedanu pa 300 eiro ar skati! Viņam iekšā bija tieši tik pat vērta audio sistēma bez maz vai. Tagad pa 300 eiro var atrast tikai kādu jefiņu, kurš maina/pārdod rolleri, vai labākajā gadījumā M40 pliku sedanu uz detaļām. Kad cilvēki nāks pie prāta?
Nu beidz. Ir jāatzīst tas, ka cenas, nezināmu iemeslu dēļ, ir kosmiski augušas. Kādreiz neviens pat neiedomājās prasīt tādas summas par šķietami vienkāršiem diskiem un ne retiem. Par BBS RC 090 vispār nerunājot.. Tāpēc, ka patīk, tāpēc skrūvē tik augšā. Tas pats, kas ar žurkām (lasīt: nopisteņiem) šobrīd notiek. Nopietni? Es pirms 2 gadiem nopirku sedanu pa 300 eiro ar skati! Viņam iekšā bija tieši tik pat vērta audio sistēma bez maz vai. Tagad pa 300 eiro var atrast tikai kādu jefiņu, kurš maina/pārdod rolleri, vai labākajā gadījumā M40 pliku sedanu uz detaļām. Kad cilvēki nāks pie prāta?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

šaubos, ka kādreiz būs labāka situācija, bloķi maksās tos pašus 300eur un st5 600eur
pērk jau viņus, un vajag samierināties ar tādu kosmosu, bet citreiz dažs labs tādu kosmosu iegruzī, ka smiekli nāk, ka piem. pa 1.200eur st5 ss'a stāv.

pērk jau viņus, un vajag samierināties ar tādu kosmosu, bet citreiz dažs labs tādu kosmosu iegruzī, ka smiekli nāk, ka piem. pa 1.200eur st5 ss'a stāv.

maartyd rakstīja:@Lawwr

topoša nākotnes klasika. 

Bet parādi man,cik daudz tiesām kopta e36 ir palikusi?!e30 ir viens no nesmukakajie BMW,bet cenas ir kosmosaa,jo nav viņu vairs
ar kompatu pa brugji

Manscipruss18 rakstīja:Bet parādi man,cik daudz tiesām kopta e36 ir palikusi?!e30 ir viens no nesmukakajie BMW,bet cenas ir kosmosaa,jo nav viņu vairs

Labs E36 iet uz nākotnes klasiku kaut vai tāpēc, ka lielais pieprasījums pēc labiem eksemplāriem saskaras ar pilnīgi neesošu piedāvājumu pretī. Visi ceļamie ir uzcelti vai tiek celti un čuč garāžās, pārējie tiek jāti un laisti pa riņķi 

Ari tavs nav ideaals
shodien redzeju dzivee e36 kupeju.reti pretigi nesmuks stocks,bet tik dzivu nesmu vel redzejis.pat sheit visi parlaiziitie zhelejnieki nestavetu klat
salona musha pat izskatas ka nebija pisusies 

ar kompatu pa brugji

Ch, kapēc vēl nav Tavā garāžā?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... abegi.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... abegi.html

Angliski ir tāds labs termins: Appreciation ValueZzevsS rakstīja:maartyd rakstīja:@Lawwr
Būsim reāli e36 drīz vairs nebūs jauniešu piš****s aparāts, tad nu jārēķinās ka cenām vnk ir jākāpj.
e36 M3 vispār jau var pirkt kā uzkrājumu pensijai.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2021
- 2022
- 2023
- 2024
- 2025
- …