Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2024
- 2025
- 2026
- 2027
- 2028
- …
- 2228
- chevron_right
+Inferno rakstīja: Nevienam taču nepis cik Tu tajos diskus iztrieci, ieguldītais nekad neatmaksājas. Gluži tāpat kā pircējam nekad nepis cik diennaktis negulētas iepriekšējais īpašnieks ir pavadījis skrūvējot savu žurku, ka viņš tur pirmo reizi nokniebās vai viņam viņu dzimšanas dienā uzdāvināja. Pircējam ir pohuj, viņš maksās par pliku dzelzi, nevis kaut kādām tur Tevis izdomātām sentimentālām atmiņām. Gluži tas pats arī ar sapucētiem RC090.

Nu paga,neparspilee.tas butu tas pats,pardodu tikko svaigi izremontetu dzivokli.atnak pircejs un saka,es maksashu tev par dzivokli bez apdares,jo man nepiss cik Tu esi ieguldijis eleltribaa,tapetees,par stradnieku darbu.nu dzeki,domajat ko runajat
Pasaki piemeram tam pasam Renio par vinja kabri.es tev dodu 3k un man nepis ka Tu tur esi 4k ielicis dzinejas,1k par salonu utt.jus tak nahuj pasutis vins un es vel palidzeetu un atkal dabutu banu forumaa

Pasaki piemeram tam pasam Renio par vinja kabri.es tev dodu 3k un man nepis ka Tu tur esi 4k ielicis dzinejas,1k par salonu utt.jus tak nahuj pasutis vins un es vel palidzeetu un atkal dabutu banu forumaa

ar kompatu pa brugji

Nūū dzīvoklis tomēr vairāk vai mazāk ir nekustamais īpašums
nu katrā gadijumā nedaudz dzīvoklis, bet zeme,māja vai kāds cits nekustamais īpašums ir daudz prātīgāks naudas ieguldījums.
bet dzīvē nezinu nevienu gadījumu kur pārdots auto ar reālu peļņu vai vismaz pa nullēēm. (iet runa par proekC auto, ko taisi sev un pēc tam kad pabeidz pārdod) visi normāli vīri kuri grib smuku aparātu nepišas ar gatavu pirkšanu bet paši taisa, tāpēc nevienam par tām naudām mūža projektus nevajag

bet dzīvē nezinu nevienu gadījumu kur pārdots auto ar reālu peļņu vai vismaz pa nullēēm. (iet runa par proekC auto, ko taisi sev un pēc tam kad pabeidz pārdod) visi normāli vīri kuri grib smuku aparātu nepišas ar gatavu pirkšanu bet paši taisa, tāpēc nevienam par tām naudām mūža projektus nevajag

Nu tad nesi bijis pie Rodes ciemos kur Rodem sencis restauree auto ar koka karkasiem utt un tirgo ar ljoti labu peljnju
ar kompatu pa brugji
Nūū tā jau ir otra galējība, tā ir vēsture,klasika un retro un vēl kaut kas, to saprotu, tā ir. Bēēt mēs te runājām par diskiem un žurkām, nu itkā jau nākotnes klasika, bet tomēr cits stāstscipruss18 rakstīja:Nu tad nesi bijis pie Rodes ciemos kur Rodem sencis restauree auto ar koka karkasiem utt un tirgo ar ljoti labu peljnju

Redz.ir cilveki kuri pardos ar zaudejumiem,jo vai nu apstaklji spiezh vai ari viss zb.ir cilveki kuri ieliek savu cenu ar kaut vai mazu plusu un absaluti pohuj,ka atbrauc pircejs un saak kingstet.ta pat es zinu,ka man kabris agrak vai velak aizies pa tiem 3700 vai 3500 kad bus savests kartibaa
ar kompatu pa brugji
nu labi, kabris ir kabris, par tiem cits stāsts. Kā jau minēju, ka e36 cabrio pirceju ir daudz šaurāks par piedāvajumu, bet nu gan jau kādam vajadzēs.
80% no tiem kabriem izskatas briesmigi.busim godiigi.
ar kompatu pa brugji
tāpēc vakar prasiju, bet neviens neatbildēju, kur pazudis baltais 325 ar nosu un tizlo spoileri?cipruss18 rakstīja:80% no tiem kabriem izskatas briesmigi.busim godiigi.

Nu nevajag, Cipruss. Man šķiet to visi ir redzējuši.cipruss18 rakstīja:Kapec es tadu nesmu redzejis??

Balts, ar baltām lampām aizmugurē, tirgojas periodiski gadus 5 točna, sāka ar kādām 6 pakām, liekas.

Jobciki,es toch bushu kko smagi palaidis garaam
un vel NOS 

ar kompatu pa brugji

Beautiful Mechanical Wonder
https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... bghje.htmlcipruss18 rakstīja:Jobciki,es toch bushu kko smagi palaidis garaamun vel NOS
Edit: Laurix

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bghje.htmlcipruss18 rakstīja:Jobciki,es toch bushu kko smagi palaidis garaamun vel NOS
Edit:
Kamēr googlē rakstiju atslēgas vārdus, paspējāt jau pirms manis

Nu dzive vins izskatas labak ,bet spoilers gan ir bediigs.cena ljoti isteniba pievilciga.nahranizet to spoileri,diskus un bus smuks auto
ar kompatu pa brugji

Nu a ko, man tagad, piemēram, pērkot auto jāatmaksā iepriekšējam īpašniekam katrs ieguldītais cents? Tagad jau Tu ielīdi galējībā, ka ja redz, kāds savā auto ir ieguldījis 10k, tātad tas auto tagad arī maksā 10k. Būtu ļoti jauki, ja tā būtu, bet tās tas diemžēl ar mašīnām nestrādā.cipruss18 rakstīja:Nu paga,neparspilee.tas butu tas pats,pardodu tikko svaigi izremontetu dzivokli.atnak pircejs un saka,es maksashu tev par dzivokli bez apdares,jo man nepiss cik Tu esi ieguldijis eleltribaa,tapetees,par stradnieku darbu.nu dzeki,domajat ko runajat![]()
Nu zini kaa,tas strada uz cilvekiem kas meklee labus auto un saprot otra cilveka darbu.
ar kompatu pa brugji
Pats redzējis neesmu, neko nezinu, bet te, vai powerā sprieda, ka šīs bildes ir mūžsenas un dzīvē nekas tāds nav bijis vairs. + ļoti ilgi cena bija kosmosā, kad ielikās pa 2k bija pārsteigums.cipruss18 rakstīja:Nu dzive vins izskatas labak ,bet spoilers gan ir bediigs.cena ljoti isteniba pievilciga.nahranizet to spoileri,diskus un bus smuks auto

Ja auto visi pārdotu bez zaudējumiem, tak pirktu e39 utt. par tālaika salona cenām, ne?

Ir auto ar ko var pelnīt, klasikas, ir auto kam ir nereāli vērtības kritumi, celkas utt., un tad ir mašīnas kam mākslīgi, vai dažādu faktoru dēļ cena turās. E36/46/39 utt., manuprāt, ietilpst pēdējā karegorijā.
Ar vidusslāņa mašīnu taisīt profitu (ja nedabūji par sviestmaizi) ir diezgan nejēdzīga doma. Un ir nepareizi mašīnas (nerunāju par iepriekš pieminētajiem koka rāmjiem etc.) likt vienā plauktā ar nekustamo īpašumu.
Tas tā, mani divi centi..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2024
- 2025
- 2026
- 2027
- 2028
- …