Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- …
- 2228
- chevron_right
Kad būs tas kalendārs? Mans gaida ar nepacietību un nejau tāpēc ka gribu tur redzēt savu e36. 
houseworx
Kalendārs gaidāms jaunnedēļ, bet saņemt to varēs uz gada beigām, jo jāveic lielāks pasūtījums, lai kalendārs būtu lētāks, līdz ar to tiks vākta priekšapmaksa. Viss atkarīgs no atsaucībasArchizlv rakstīja:Kad būs tas kalendārs? Mans gaida ar nepacietību un nejau tāpēc ka gribu tur redzēt savu e36.
marux rakstīja:m4z rakstīja:ai nu ko stresojat, tāpat vairāk kā skaidrs ka tur būs m pakotās kupejas un krabji , varbūt viens sedans kas tāpat bus psiharno vai erdas
Zinu,ka man ir slikta atmiņa, bet kad bija jāizvelas skaistākās bildes, es neatminos starp iesūtītajām psihā autiņu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
interesants aizmugurējais bamperis 
Es no tāda 4 bembīša neatteiktos..

nesaprotu kapēc bmw ir nolaidies tik zemu, un sākuši visiem grūst iekšā tās stulbās diodes buferos un lukturos
uzreiz iedomājos kādu šķūneri ar opeli,kas iekabinājis tādas buferī 
Varbūt šeit ir kāds, kas strādā vai kam pieder kāds uzņēmums, kuram nav vēl savas mājaslapas? Labprāt augstskolas gada projekta ietvaros uzņemtos to izstrādāt.
Būtu ļoti labi, ja kāds pieteiktos, lai man nav jātaisa pašizdomātam uzņēmumam mājaslapa 
Dj_Zii meklēja kādu, kas ir gatavs izstrādāt mājaslapu...
viewtopic.php?p=114075#p114075
m4z rakstīja:nesaprotu kapēc bmw ir nolaidies tik zemu, un sākuši visiem grūst iekšā tās stulbās diodes buferos un lukturos![]()
uzreiz iedomājos kādu šķūneri ar opeli,kas iekabinājis tādas buferī
tapēc, k adiodes tērē mazāk enerģiju un spožāk spīd!
Man jaunie bembji reti kurs patiik. Ists bmw man saistaas ar semaku 
Tas jau ir aizņemts, vnk uzreiz iedomājos, vrb vēl kādam vajag.Nixon rakstīja:Dj_Zii meklēja kādu, kas ir gatavs izstrādāt mājaslapu...![]()
Man te vienam vajag uztaisīt, bet tādu kā auto daļu i-veikalu. kā piemēram ir APE, ADbaltic, Gross u.t.t. Bet tas laikam ir kas cits, ne ??? 
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Bez rez. daļu datubāzes tā lapa būs tikai skaists vizuāls elements 
Biedri, jums 36tajiem roķenes uz sniega bloķē? Čomam, kam aizmugurē trumuļi - bloķē, man ar disku bremžiem - nebloķē
Nevar normālu iemetienu sataisīt :because_racecar:
Nevar normālu iemetienu sataisīt :because_racecar:
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- …
- 2228