Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
cipruss18
Ziņojumi: 11875
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

25 Jan 2017, 07:24

Un churis ir atpakalj :D
Jaa,man ir shrots,bet tas nav tik pazemojoshi,ka nopirkt auto ar pneimo un pie purmas pneimas remonta saprast,ka nevar pavilkt to remontu un uzlikt parasto hadeni :hahaha:

Bet man vispar piedur shie interneta diagnostikas meistari,kuri auto stavokli nosaka pec bildem :D ne Tu dzive esi redzejis ne manu ne Fashija ex un te smirdi kko

Churi,iesaku pieversties vairak sievai un bernam :super:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
dzuris
Ziņojumi: 136
Pievienojies: 05 Okt 2015, 19:30

25 Jan 2017, 07:42

Par pneimu atliec dirsanu, mekleju auto bez bet labakais piedavajums bija ar. Un perkot zinaju ka pie pirma kasjaka izlidos. Ari egr man amputets jo man vinu nevajag. Lidz ar to ari mazais termostats kuram funkcija pazuda. Par fashija kasti nedirs. Redzeju izjauktu un palidzeju. Redzeju sapuvusu un sakepinatu. Siltu pec krasosanas ar visiem defektiem . Daleji ari palidzeju salikt, ta ka kapitals atstojs veci tev. :super: sito visu pat fashijs var apstiprinat. :super:

Emteks nav semaku jutis, ta ka vina viedoklis vispar mazsvarigs :supeer:
Attēls
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower
Reputācija: 3

25 Jan 2017, 07:42

Dzurim ar pneimu tur bija cits stāsts. Pneima gavno un komforta nekāda + mūžīgas problēmas braucot pa trepi. Salika visu jaunu no parastā setup un brauc.

Un runājot par pneimu, neesmu braucis ar tādu, kura man patiktu. Nav tā, ka nu jebal acīt komforts. It īpaši uz dziļākām bedrēm, kas nav asas, bet iešūpo to mašīnu, sajūta, ka paleksies.

Edit: Dzuris pirms manis paspēja iedirst :D
Edit2: A nah EGR izravēji? BMW viņš tik daudz nemaksā un ātrāk uzsilst ar to mazo termostatu.
Profila bilde
dzuris

25 Jan 2017, 07:56

funkyasshit rakstīja:Dzurim ar pneimu tur bija cits stāsts. Pneima gavno un komforta nekāda + mūžīgas problēmas braucot pa trepi. Salika visu jaunu no parastā setup un brauc.

Un runājot par pneimu, neesmu braucis ar tādu, kura man patiktu. Nav tā, ka nu jebal acīt komforts. It īpaši uz dziļākām bedrēm, kas nav asas, bet iešūpo to mašīnu, sajūta, ka paleksies.

Edit2: A nah EGR izravēji? BMW viņš tik daudz nemaksā un ātrāk uzsilst ar to mazo termostatu.

2x tiriju un atmetu ar roku. Tas par atraku silsanu ir mits. Tad kad bija -20 apmeram 10-12 minutes pilsetas satiksme un sasniegta gan darba temperatura, gan salona taskentu. Man ari ir taisna truba. :D bez katiem n'shit.

Par komfortu pareizi raksti. 18+trepe ir jeeeebaaaalll. Lai atliktu dirsanu es neskiroju grantene vai asfalts un lidoju. Man nav velmes braukt posmu 30-35 min parasto 10-15 min vieta :clap:
Attēls
Profila bilde
dzuris

25 Jan 2017, 07:58

dzuris rakstīja:
funkyasshit rakstīja:Dzurim ar pneimu tur bija cits stāsts. Pneima gavno un komforta nekāda + mūžīgas problēmas braucot pa trepi. Salika visu jaunu no parastā setup un brauc.

2x tiriju un atmetu ar roku. Tas par atraku silsanu ir mits. Tad kad bija -20 apmeram 10-12 minutes pilsetas satiksme un sasniegta gan darba temperatura, gan salona taskentu. Man ari ir taisna truba. :D bez katiem n'shit.

Par komfortu pareizi raksti. 18+trepe ir jeeeebaaaalll. Lai atliktu dirsanu es neskiroju grantene vai asfalts un lidoju. Man nav velmes braukt posmu 30-35 min parasto 10-15 min vieta :clap:

Ciprus es tev atsperes pa kapeikam varetu iemest, bet pis dirst :super:
Attēls
cipruss18

25 Jan 2017, 08:00

Es nezinu kas tev par auto,bet vienu brid braukaju ar q7 ,hvz kas jums tur pa trepi utt.vienigais kasjaks kas man bija,iebraucu pljava un pneima nevis cela augsha mashinu,bet iegrima dziljaak

Churi nu bljaa,Tu esi fenomens :D es tagad nevareshu pardzivot :hahaha: sen jau atrastas,lai tev sirds mierigaaka

Cits ne cits stasts,bet tas jau liecina ,ka nevari uzmest jaunu pneimu un saliec parasto.nu taa normali nedara un aizbildinaties ,ka pneima ir huinja,tas ir pizgjets :hahaha:
Ramyrez a nuka met ara sava x5 pneimas un ieliec no e39 atsperes,tas tagad esot chura pachotaa
Pēdējais labojis cipruss18 - 25 Jan 2017, 08:05, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK
Reputācija: 5

25 Jan 2017, 08:04

dzuris rakstīja:
Fashion rakstīja:16:9
Komfortnieki/Recaro

Lūk cipruss kas pārsvarā ir visiem.

Parkingsensorus neuzskatu par ekstru semakam, tiem tur vnk ir jābūt

P.S - apelsīns bija jā, bet ne tik mežonīgs kā tev, sorry.. un apelsīnu nevar pieskaitīt pie defektiem, jo E90 iznākušu no rūpnīcas esmu redzējis apelsīnā visu..

Lai jus damas saprastu ka nav jegas plukties un uzgrilleti esat abi. Vins par kapeikam, otrs par kosmosu.
Izstasti fashij tad lidz galam kas par kasiem palika. :gigigi: uun tehniskos risinajumus ka kopa sastikets ;)

Ciprussam pats par sevi srots pec csdd radijumiem vien un nu jau pec krasojuma kuru pats atzist :D

Jus ka divi mulki plesaties par temu kura abi ir appisti :giggle:
no kāšiem bija
- nenokrāsotas līstes zem lukturiem
- notecējums uz aizmugurējā bampera
- vienā vietā starp stiklu un virsbūvi bija palicis neliels gabals skočenes un pārpūsts pāri, respektīvi tur kur ir sprauga starp pakaļējo stiklu un stoiku, iekšā bija kāsis

- sastiķēts viss bija kārtībā, es visu saregulēju tā kā tam vajadzēja būt galugalā.
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
Profila bilde
Fashion

25 Jan 2017, 08:05

P.S - dzuris ir redzējis dzīvē manu semaku, bet tas bija pēc krāsošanas, un tāpēc kāds viņš bija uz pārdošanas brīdi tā īsti nevar spriest :sarunats:
cipruss18

25 Jan 2017, 08:07

Labi nav ko liegties,es esmu nabags,fashij Tu arii :hahaha:
Churis mums varbut kadreiz kadu drupachu atmetiis,es ta ceru :hahaha:
Tema slegta
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
dzuris

25 Jan 2017, 08:11

Fashion rakstīja:
dzuris rakstīja:
Fashion rakstīja:16:9
Komfortnieki/Recaro

Lūk cipruss kas pārsvarā ir visiem.

Parkingsensorus neuzskatu par ekstru semakam, tiem tur vnk ir jābūt

P.S - apelsīns bija jā, bet ne tik mežonīgs kā tev, sorry.. un apelsīnu nevar pieskaitīt pie defektiem, jo E90 iznākušu no rūpnīcas esmu redzējis apelsīnā visu..

Lai jus damas saprastu ka nav jegas plukties un uzgrilleti esat abi. Vins par kapeikam, otrs par kosmosu.
Izstasti fashij tad lidz galam kas par kasiem palika. :gigigi: uun tehniskos risinajumus ka kopa sastikets ;)

Ciprussam pats par sevi srots pec csdd radijumiem vien un nu jau pec krasojuma kuru pats atzist :D

Jus ka divi mulki plesaties par temu kura abi ir appisti :giggle:
no kāšiem bija
- nenokrāsotas līstes zem lukturiem
- notecējums uz aizmugurējā bampera
- vienā vietā starp stiklu un virsbūvi bija palicis neliels gabals skočenes un pārpūsts pāri, respektīvi tur kur ir sprauga starp pakaļējo stiklu un stoiku, iekšā bija kāsis

- sastiķēts viss bija kārtībā, es visu saregulēju tā kā tam vajadzēja būt galugalā.
Grida bija sakepinata nevis sametinata un lanzerona gals pie vebastas ar nav sapujis? :O :D tu pats tagad neatzisti bet nu rusliks daudz palika uz aitina ;)
Attēls
Profila bilde
dzuris

25 Jan 2017, 08:12

Fashion rakstīja:P.S - dzuris ir redzējis dzīvē manu semaku, bet tas bija pēc krāsošanas, un tāpēc kāds viņš bija uz pārdošanas brīdi tā īsti nevar spriest :sarunats:

Regulari redzu ziepiti vinu ja kas :D
Attēls
Profila bilde
Fashion

25 Jan 2017, 08:13

tu lohs esi? tur viss bija sataisīts.
Profila bilde
dzuris

25 Jan 2017, 08:13

cipruss18 rakstīja:Labi nav ko liegties,es esmu nabags,fashij Tu arii :hahaha:
Churis mums varbut kadreiz kadu drupachu atmetiis,es ta ceru :hahaha:
Tema slegta

Kur kautkas tads ir minets? :nenene: tu daidz ko nesaproti ko tev raksta :D biezpiens :giggle:
Attēls
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

25 Jan 2017, 08:14

3.0 turbodīsel, Vē8, pneimo, EGR... Laipni lūgti E36 forumā :hahaha:
cipruss18

25 Jan 2017, 08:15

Churi ieliec sava auto bildi intereses pec
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower

25 Jan 2017, 08:15

Galvenais, ka kāda tehniskā saruna un ne pa rAwdi. :gigigi:
cipruss18

25 Jan 2017, 08:17

Kas tev pret audi? :hahaha:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
dzuris

25 Jan 2017, 08:26

cipruss18 rakstīja:Churi ieliec sava auto bildi intereses pec

Nem. :hahaha:
Attēls
OEM paka, rekari,parkingi,melnie griesti, pdc,TV/navi n'shit :pupi: zelejas jau nervozi pipe :supeer: :o :D

P.s ieliku no labas puses lai redzi defektu bampera labaja sturi. Because race car :super: :D

Bljeneredz ka zimmermani spid :pupi: :pupi:
Pēdējais labojis dzuris - 25 Jan 2017, 08:29, kopā labots 1 reizi.
Attēls
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

25 Jan 2017, 08:29

Kurā topickā bija izpūtēji izrunāti ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde