Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2035
- 2036
- 2037
- 2038
- 2039
- …
- 2228
- chevron_right

Dienas snapā un Patiņa topikā.ValtersZ rakstīja:Kurā topickā bija izpūtēji izrunāti ?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Nebutu labak licis

ar kompatu pa brugji

E39 kā e39,sūdīgāks par e38,labāks par espace...Inferno rakstīja:E39 kā E39 :hvz: Par ko cepiens?

cipruss18 rakstīja:Nebutu labak licisdzuris rakstīja:cipruss18 rakstīja:Churi ieliec sava auto bildi intereses pec
Nem.[img]http://fv8.failiem.lv/thumb_show.php?i=7ppc66jj&vie
OEM paka, rekari,parkingi,melnie griesti, pdc,TV/navi n'shitzelejas jau nervozi pipe
![]()
![]()
![]()
P.s ieliku no labas puses lai redzi defektu bampera labaja sturi. Because race car![]()
Bljeneredz ka zimmermani spid![]()
Parliecinoss arguments

Un kas tani tavaa zarkaa ir tads,lai Tu dirstu par Fashija e38 vai manu?ta pneimo piekare tak tam e39 sen vairs neko nemaksaa un parastaa piekare maksaa vel letaak nekaa e38atradis ar ko blatot
ar kompatu pa brugji

Tev toc kautkads dauna sindroms ka ieciklejies? Man pasam ir bijis ari e38 ta ka nestasti kas ir dargi vai leti. Manam slieksni bija mint bez cairumiem, ar vinu tika nobraukti vel 2 gadi un domaju vel divus domaju nobrauks. Es vinu par 1k pardevu laikam eamu oligarhscipruss18 rakstīja:Un kas tani tavaa zarkaa ir tads,lai Tu dirstu par Fashija e38 vai manu?ta pneimo piekare tak tam e39 sen vairs neko nemaksaa un parastaa piekare maksaa vel letaak nekaa e38atradis ar ko blatot

Mans rezume pec ilgstosas brauksanas e38 pa 2 gadiem neapeda 1k uz ritoso, bet e39 to ir dibultojis

bmwpower . lv maz topiku, lai šito huiņu tur risinātu? 

Tā sanāk jā, bet tur jau par bmw nevar runāt, tur topā ir geji, sūdi un dirsā stumdīšanās 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Un VAG
Ka lielas lemforder kjagas kas ir dargakais tur un maksaa 100 euro var tev 2k apest kosmonaut?dzuris rakstīja:Tev toc kautkads dauna sindroms ka ieciklejies? Man pasam ir bijis ari e38 ta ka nestasti kas ir dargi vai leti. Manam slieksni bija mint bez cairumiem, ar vinu tika nobraukti vel 2 gadi un domaju vel divus domaju nobrauks. Es vinu par 1k pardevu laikam eamu oligarhscipruss18 rakstīja:Un kas tani tavaa zarkaa ir tads,lai Tu dirstu par Fashija e38 vai manu?ta pneimo piekare tak tam e39 sen vairs neko nemaksaa un parastaa piekare maksaa vel letaak nekaa e38atradis ar ko blatotprefl/2.8 benciins-noss/ ar rucku.
![]()
![]()
Mans rezume pec ilgstosas brauksanas e38 pa 2 gadiem neapeda 1k uz ritoso, bet e39 to ir dibultojis

ar kompatu pa brugji

cipruss18 rakstīja:Ka lielas lemforder kjagas kas ir dargakais tur un maksaa 100 euro var tev 2k apest kosmonaut?dzuris rakstīja:Tev toc kautkads dauna sindroms ka ieciklejies? Man pasam ir bijis ari e38 ta ka nestasti kas ir dargi vai leti. Manam slieksni bija mint bez cairumiem, ar vinu tika nobraukti vel 2 gadi un domaju vel divus domaju nobrauks. Es vinu par 1k pardevu laikam eamu oligarhscipruss18 rakstīja:Un kas tani tavaa zarkaa ir tads,lai Tu dirstu par Fashija e38 vai manu?ta pneimo piekare tak tam e39 sen vairs neko nemaksaa un parastaa piekare maksaa vel letaak nekaa e38atradis ar ko blatotprefl/2.8 benciins-noss/ ar rucku.
![]()
![]()
Ritosa pamulki nebaudzas ar kegam

Klausies,Tu te smirdi itka tev butu vienigajam bijis e39
tas auto ir lets taa pat ka e38 bet Tu esi sapntojies par kko mistisku
tas auto ir vienkarshaks par vienkarshu

ar kompatu pa brugji

Kaut kā neredzās tā saruna par kolektoriem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Blaaa. Lasu un rēcu. Tā kā mazi puikas. Kam krutāks ritens. 
Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Pareizi, pretīgs kā jau visi e39...Inferno rakstīja:E39 kā E39 :hvz: Par ko cepiens?

Ciprus un dzuri. Gribat parunāt par foruma noteikumiem vai tomēr abi atslābsiet?
3 lapas vienkārši piedirstas ar Jūsu apdirsieniem vienam pret otru, kurš auto labāks, kuram kāda piekare utt. Nebaidos pieminēt, ka vienīgais arguments pret dzuri ir pneimo piekare, ko jau pirms gada varēja powerā izlasīt un pirms mēneša šeit. Neapnīk vienu un to pašu snikeru vislaik stūķēt pakaļā?

3 lapas vienkārši piedirstas ar Jūsu apdirsieniem vienam pret otru, kurš auto labāks, kuram kāda piekare utt. Nebaidos pieminēt, ka vienīgais arguments pret dzuri ir pneimo piekare, ko jau pirms gada varēja powerā izlasīt un pirms mēneša šeit. Neapnīk vienu un to pašu snikeru vislaik stūķēt pakaļā?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

mlac, atkal nokavēju šim seriālam sēriju

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Nekas nav nokavēts, scenārijs tāds pats, kā iepriekšējai sērijai.kompots rakstīja:mlac, atkal nokavēju šim seriālam sēriju![]()
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2035
- 2036
- 2037
- 2038
- 2039
- …
- 2228