Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2038
- 2039
- 2040
- 2041
- 2042
- …
- 2228
- chevron_right

Vot es ar nesaprotu kur problēma, ja spamā 

Kas ir par problēmām? Lasīt nemākam? Ar uztveri problēmas? Iekopēju pirms tam jau, KAS tika pārkāpts.
maartyd rakstīja:
Citēšu foruma noteikumus:
2. Ziņojuma pievienošana
2.4. Ziņojums nedrīkst būt citus aizskarošs vai apvainojošs. Personiskas nesaskaņas nerisiniet publiski, bet gan privāti, piemēram, izmantojot privātos ziņojumus reģistrēto apmeklētāju savstarpējai, personiskai saziņai.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

maartyd rakstīja:Kas ir par problēmām? Lasīt nemākam? Ar uztveri problēmas? Iekopēju pirms tam jau, KAS tika pārkāpts.maartyd rakstīja:
Citēšu foruma noteikumus:
2. Ziņojuma pievienošana
2.4. Ziņojums nedrīkst būt citus aizskarošs vai apvainojošs. Personiskas nesaskaņas nerisiniet publiski, bet gan privāti, piemēram, izmantojot privātos ziņojumus reģistrēto apmeklētāju savstarpējai, personiskai saziņai.
Pis dirst ezeli, gan jau katru nepareizi noparkoto autosu ari fotografe

Kāda jēga likt postu PĒRK sadaļā ja nepērkat ? Pēdējās 4 nedēļas aktīvi atsaucos uz pērk sadaļu ja varētu būt vajadzīgais vai zinu ka plauktos stāv. No ap 40-50 atbildēm , reāli varbūt kādas 5 lietas aizgājušas.
Cilvēks zvana jā vajag to un to. Speciāli jābrauc uz noliktavu meklēt. Dabū rokā vajadzīgo, sabildē un ietin plēvē. Nē nevajadzēs. Vai nu es uzjautāšu otram cilvēkam/čomam. Vai es atzvanīšu un nenotiek.
Pats cilvēks uzraksta , ilgi meklēju un nevaru atrast. 100% zinu stāv plauktā noliktavā. Speciālu braucu bildēju sūtu. Nē nav atbildes.
Vai otrs. Ieliek pārdot. Es pasaku cilvēkam - nu apskaties preces kodu un precīzi kas ar defektiem vai nodilumu. Lai nav tā ka 120min vienā virzienā jābrauc pa tukšo. Nav atbildes.
Cilvēks zvana jā vajag to un to. Speciāli jābrauc uz noliktavu meklēt. Dabū rokā vajadzīgo, sabildē un ietin plēvē. Nē nevajadzēs. Vai nu es uzjautāšu otram cilvēkam/čomam. Vai es atzvanīšu un nenotiek.
Pats cilvēks uzraksta , ilgi meklēju un nevaru atrast. 100% zinu stāv plauktā noliktavā. Speciālu braucu bildēju sūtu. Nē nav atbildes.
Vai otrs. Ieliek pārdot. Es pasaku cilvēkam - nu apskaties preces kodu un precīzi kas ar defektiem vai nodilumu. Lai nav tā ka 120min vienā virzienā jābrauc pa tukšo. Nav atbildes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nav jau tā, ka mani pis, bet nav ētiski/profesionāli norādīt uz citu forumu kā vietu atejai.maartyd rakstīja:Kas tieši nesaskan?
1. Gribat vemt ar asu manieri par auto,kurš neatbilst šim forumam, uztaisiet vemjamo topiku un tur nelīdīs.
2. Es negribu redzēt pļāpu topikā divu cilvēku personīgas nesaskaņas. Tam ir domāts powers.

Lai nu kurš, bet šis forums nebūs ateja.Reinholds rakstīja:Nav jau tā, ka mani pis, bet nav ētiski/profesionāli norādīt uz citu forumu kā vietu atejai.maartyd rakstīja:Kas tieši nesaskan?
1. Gribat vemt ar asu manieri par auto,kurš neatbilst šim forumam, uztaisiet vemjamo topiku un tur nelīdīs.
2. Es negribu redzēt pļāpu topikā divu cilvēku personīgas nesaskaņas. Tam ir domāts powers.

a ko Tu gribeeji ?ValtersZ rakstīja:Kāda jēga likt postu PĒRK sadaļā ja nepērkat ? Pēdējās 4 nedēļas aktīvi atsaucos uz pērk sadaļu ja varētu būt vajadzīgais vai zinu ka plauktos stāv. No ap 40-50 atbildēm , reāli varbūt kādas 5 lietas aizgājušas.
Seit 70% ka ko raksta un jautaa nosviist un ta ari neko nepanjem ..man daudzi jautajusi kapec es biezi neatbildu PM ,tapec esmu sapratis ,pa lielam ,ta ir lieka laika tereshana ,ja man pasam ko vajag ,pat nerakstu visbiezak ,atrodi numuru ,sazvanu ,savacu ,kamer kads cits nav to izdarijis ..
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
salidojumā pasaki to acīsmaartyd rakstīja:Tam ir domāts powers.

Takā šis ir papļāpāt topiks tad tas īsti netiecas uz e36 auto ka tādu. Pļāpa par ko vēlies tik pat labi sāc plutit tiem kas runā šeit par sniega vīru celšanu vai arī ko tamlīdzīgu jo tas arī ir neatbilstoši šim forumam. Un tur jau tā problēma ka Tu nevēlies redzēt divu cilvēku pļāpāšanumaartyd rakstīja:Kas tieši nesaskan?

Forums kā forums, tikai ar krietni lielāku auditoriju, līdz ar to arī vairāk izlēcējiemRPG rakstīja:salidojumā pasaki to acīsmaartyd rakstīja:Tam ir domāts powers.bet vispār powers normāls forums, tikai nedrīkst neko nopietni jautāt, bet savādāk viss normāli.

Labi, atvainojiet dārgie draugi, biedri, lietotāji!zurkae36 rakstīja:Takā šis ir papļāpāt topiks tad tas īsti netiecas uz e36 auto ka tādu. Pļāpa par ko vēlies tik pat labi sāc plutit tiem kas runā šeit par sniega vīru celšanu vai arī ko tamlīdzīgu jo tas arī ir neatbilstoši šim forumam. Un tur jau tā problēma ka Tu nevēlies redzēt divu cilvēku pļāpāšanumaartyd rakstīja:Kas tieši nesaskan?
2. Es negribu redzēt pļāpu topikā divu cilvēku personīgas nesaskaņas. Tam ir domāts powers.pārējiem ir jautri un aizpildīts brīvais laiks
Turpiniet spamot, izklaidēties, pārkāpt foruma noteikumus - nejaukšos.
Ne jau es vienīgais modertators, te daži ir vēl drastiskāk noskaņoti

RPG rakstīja:salidojumā pasaki to acīsmaartyd rakstīja:Tam ir domāts powers.bet vispār powers normāls forums, tikai nedrīkst neko nopietni jautāt, bet savādāk viss normāli.
Problema ir tani ka powrra uz mulkigiem zelejjautajumiem parasti neatbild. Bet ta tur viss normali

Daudzus gadus ikdienā lasu poweru, nav ne vainas, normāls forums
bieži parādās tie jautājumi par to kāpēč tds silts slikti lec, man liekas ka tas jautajums ir izrunāts visās iespējamajās vietās internetā
un protams, powerā tam pat tiek veltīta jauna tēma.

bieži parādās tie jautājumi par to kāpēč tds silts slikti lec, man liekas ka tas jautajums ir izrunāts visās iespējamajās vietās internetā

Ne tikkai vietas bet valodas
es saku nervozi pipet, driz visi no noliktavam atgriezisies 

Sheit ir kads,kursh uzperk katalizatorus?
Ir no audi a6 2000 gada 2.7 biturbo katalizatori
Pm
Pm
ar kompatu pa brugji
Pret tiem diskiem nieri neņēma pretī un tagad katalizātorus tirgo lai ieceltu diskus?cipruss18 rakstīja:Sheit ir kads,kursh uzperk katalizatorus?
Pm

Kātiņus vislabāk uz analīzi dot par e34 m50 kātiņu 74€ dabūjucipruss18 rakstīja:Sheit ir kads,kursh uzperk katalizatorus?
Pm

Kur nodevi?zurkae36 rakstīja:Kātiņus vislabāk uz analīzi dot par e34 m50 kātiņu 74€ dabūjucipruss18 rakstīja:Sheit ir kads,kursh uzperk katalizatorus?
Pm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2038
- 2039
- 2040
- 2041
- 2042