Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- …
- 2228
- chevron_right
BMW ziemā roceni nevajag
Bet tā, šogad sataisīju roceni, tagad man bloķē, pagājušo gadu nebloķēja.
Ja aizmugurē ir bremžu disks, tad tāpat rocenei ir trumuļi... Tikai bremžu loki mazāki. Es ISam nedaudz pieregulēju tiem lokiem gājienu un uz sausa asfalta ar pareizu ātrumu pat varēja apmest pa 180 grādiem.
Btw, tikko vēlviens E36 pievienojās sasisto bariņam... Kautkāds opis ar otro Golfu izbrauca priekšā.
Btw, tikko vēlviens E36 pievienojās sasisto bariņam... Kautkāds opis ar otro Golfu izbrauca priekšā.
Māsas e36? 
Nē, čoma... Gavlenais, ka pie manas mājas - es guļu, šis ietešās iekšā un prasa lomiku. 
Pēdējais labojis Nixon - 07 Dec 2012, 12:53, kopā labots 1 reizi.
tikai nestāsti ka nevajag, es tagad katru dienu raustu, forši pirms līkuma samest jau laicīgi un tad slidina tālāk.Skudraa rakstīja:BMW ziemā roceni nevajag![]()
Un te jautāja vai bloķē, tad es saku jā,ar bremžu diskiem man un uz asvalta varu apmest auto.Vajag tikai visu pareizi saregulet ja kas jamaina,tad janomaina
moška labak nakam nedel pie jums nebrauktNixon rakstīja:Nē, čoma... Gavlenais, ka pie manas mājas - es guļu, šis ietešās iekšā un prasa lomiku.
ta jus visi laukos sakat 
hmm man jau patik aizbraucu no Rigas uz Jaunpiebalu (majam) sniega daudz un aukstums 2 reizes lielaks ,atbrauc uz Rigu un sniegs sak snigt un vel pa nakti 1 h esu gulejis un skola pec ilgiem laikiem pavadiju 5 h
gaidot skolotaju
tgd izdzeru 2 alinjus pat pa galvu iedeva . 
tgd man sakas pusgada prakse taka var teikt vislaik esu pieejams
vienig kad bushu piebalga (precizak Jaunpiebalga) tad savu brivo laiku pavadishu servisa.. 
tgd man sakas pusgada prakse taka var teikt vislaik esu pieejams
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Jelgavaa uz celjiem ziepes (saals + sniegs), skjeeree ka nu tik turies
1.6 driiz pilnas ielas buus 
Mļin, STUDENT, tavs paraksts novēršs uzmanību no lasīšanas! 
Un tā arī vēl šodien gatavo
dogMa rakstīja:![]()
Viņš gatavo lielo reportu jau otro dienu
Nu ko. Beidzot arī pilna Rīga sniega. Jāpierod nedauz ir.
jo neviens labu skatu ar manu auto nav nobildeejis.marux rakstīja:Jā, starp citu, Agri, kāpēc tavas bildes nebija izliktas vērtēšanai? Un tavs topiks jau arī gandrīz nomiris izskatās... Tev vispār vēl ir E36?
par topiku- ir daudz kas izdariits, tik shoendeel sapratu, ja turpinaashu slinkot, tad vispaar nekad neielikshu info
tāpēc aizvakar sarakstīju galvenos punktus kopā ap 21 punktu, tik veel dauuudzz jaasadrukaa apraksti par probleemu risinaajumu utt- buus interesanti., bildes ar jau savaacis ko salikt aprakstam.
p.S beidzot ar dzinēju ir tā ka brauc kad gribi un iet visu laiku vienaadi un pastaaviigs ceeliens.
tik ar aprakstu domaaju ka bik aizkjershos liidz jauanjam gadam, jo shis tas veel jaasafokjee kas staav madonaa...
aha forshi, pirmstam izrbaucu ar darba auto-- phee priekšpiedziņa.. vot ar aizmuguri vismaz jautri, man patika, kad tiku pie saveejaas :)A!gars rakstīja:Nu ko. Beidzot arī pilna Rīga sniega. Jāpierod nedauz ir.
Rīgā garlaicīgi 
nez vai garlaicigi vai ne
bet nu biedejosi gan, man iela kur dzivoju ja nemaldos nekad netiek tirita, tapec pabraukt ir gandriz neispejami
oke ziemenes lisas, jamaina, bet still, lai aizbrauktu uz veikalu, jutos ka pro klases drifters, bet izpildijums ganjau kliboja
"Es slideju pa slidotavu, a-k-a Rigas ielam
" nu viennozimigi, vajag iztirit ielas, jo tgd vakara braucot jau vairs nebija iespejams normali uzsakt
pa dienu vel ar dievu uz pusem, bet tgd auzas
esmu ticis pie secinajuma
need new shoes
jaunas ziemenes to do lista augshgala 
Rumbula tautas daudz, pat 2 policijas ekipažas, savaca kadu busiku priekšā 
Nu tā Ulmaņgatve ir slidotava. Un stāvietā es neiebraucu bet ar 4 ieslīdēju.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ooo tad nu beizot arī jelagvā sniegs ir klātV1Beta rakstīja:Jelgavaa uz celjiem ziepes (saals + sniegs), skjeeree ka nu tik turies1.6 driiz pilnas ielas buus
nākam nedēļ ejam slidināties?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- …