Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2044
- 2045
- 2046
- 2047
- 2048
- …
- 2228
- chevron_right

cipruss18 rakstīja:dzuris rakstīja:Veci es zinu 2 cipvekus kuri ar tiesi sadu pasu scenariju nav dabujusi atpakal savu bablo. Storijs paris gadu garuma kur suta no vienas vietas uz otru un neko nevar panakt. Te iet runa par privatpersonu nevis firmu,nejauc pipsi ar pirkstu.
Iemet cenas,tad es uztaisisu sarakstu ko par to naudu var nomainit.
Es cenas jau sarakstiju un tas ir reaalaas.nu ok,uzmet 200 euro pa virsu un ja nemaldos,sanaca 1200 un tas ir max
Shi tema jau pa lielam ir izrunata
Visa tevis pieminetaja nosauksu lietas kuras tu aizmirsti. Stures reika, diski, kluci, aizmugure pusramja bukses H plaukti bukses, kardana granata, pusasis tas viss ietilpst ritosaja. Pie amisiem atbalsti un atsiteji vel, luztosas atsperes un tadis sikumus kad sac noverst tad tas pikis ari ir jaliek. Un 90% e38/39 ir jamaina gan pusramja bukses gan H plauktu bukses, noskaidro cena + darbs. Konkreti uz 5ser ritosa sak pabirt no 10-15k vina ir suda neizturiga.

P.s es veljoprojam apsaubu tavu kompetenci apskatoties sarkano bultu Ecsdd.lv

pag, pag, sākumā tika apspriests cik gadā jāieliek hadenē. Džūri, pa kurieni Tu velc, ka reikas un pārējo hlamu jāmaina tik bieži? 
Tiešām visi, kam pieder e39 var apstiprināt, ka jāmaina visa hadene katrus 15k km ?

Tiešām visi, kam pieder e39 var apstiprināt, ka jāmaina visa hadene katrus 15k km ?

Jā, tā piekare nav nekāda Dieva dāvana. Kalpo, kad nospļaujies un saliec OEM sviras un citas daļas.

Es 365 dienas gada ar 18collam + zeminieki nav skerslis. Pa lielam ari neskiroju bedres vai brugis. Pokuj.. Apbraucu 5cm+ bedresKA-91 rakstīja:pag, pag, sākumā tika apspriests cik gadā jāieliek hadenē. Džūri, pa kurieni Tu velc, ka reikas un pārējo hlamu jāmaina tik bieži?

Reika ja srota tad risinajums uz gadu,ja reataure tad max 2 gadi. Ja saksu vel skaitit termostatus, siksnas, rullus, suknus,blivslegus remkitus, karbu un katru ellas mainu tad apdirsisieties.. Vel savirzes min 3x gada

Vina ir jataisa mazak ja parvietojas ar 205/60/16 baloniniem un ->10k gada.Manam paris menesus pec iedzisanas LV beidzas visa prieksa + atsperes + amji. Untad sakas regularais maratons.

Skarbi
njenada dzhuri tjebe takuju mashinu 

Slimi sunja murgi.
Tu vari apshaubit ko gribi,un ati man semakam hadene ir parlasita un braukaju ikdiena uz r19,nu protams ka reiku nemainu,tik servo pabeidzaas -ko likshu lietotu
.nu nav tas hadenes tik neizturigas,tad pa lv tadi auto nebrauktu,jo nejau visi varetu gada 2k ieguldities.un nedirsham.atsperes vinjam neluzt,nuuuu ljoti reti
labi,sheit par to mav verts runat,bet 2k Tu toch neliec,tur es esmu parliecinats 
Churi,Tu saproti,ka Tu to cenu esi nosaucis tadu,kura parsit pat man bralja 2.7 biturbo visas hadenes cenu,kur bremzhu diski vien maksaa 200 euro
a nee,koilas bija 1200 euro 
Beidzam sho temu churi
Tu vari apshaubit ko gribi,un ati man semakam hadene ir parlasita un braukaju ikdiena uz r19,nu protams ka reiku nemainu,tik servo pabeidzaas -ko likshu lietotu

Churi,Tu saproti,ka Tu to cenu esi nosaucis tadu,kura parsit pat man bralja 2.7 biturbo visas hadenes cenu,kur bremzhu diski vien maksaa 200 euro

Beidzam sho temu churi
ar kompatu pa brugji

Tu vispar lasi ko es rakstu? Es tev rakstiju ka e38 ir izturigaks par e39 un prasa mazak lidzeklu. Tu visu laiku vienkarsi smirdi man e38 bla bla blaaaa.. C5 purna ritosa ir par pardeamit eiram dargaka bet sastav no vairak detalam un pat izturigaka. Ej iepercies srota, tur es redzu ka tev bus ista vieta.
Ok. Labi es neiesaistos bazara, jo tas ir tas pats kas runat ar mietu. Kad busidabujis man tos sachs amisus un divus prieksejos gultnus pa 30eur tad padod zinu.
(optimal maksa ~50eur
)

Ok. Labi es neiesaistos bazara, jo tas ir tas pats kas runat ar mietu. Kad busidabujis man tos sachs amisus un divus prieksejos gultnus pa 30eur tad padod zinu.

vai 318 m43 automaats deres uz 320 m50 1998 un ja, tad tures slodzi?

2k hadenē gada laikā... ja visu pērk naturāli pa dārgo, tb. bez atlaidēm un ļoti labas firmas + darbs normālā servisā, tad mainot katru sīkumu bez problēmām var 2k izmaksāt, pat daudz vairāk. Bet vai pat tā neizturīgā hadene gada laikā salūzt atkal uz tiem 2k eiro - nu hvz.... nu nokaut gan jau ir iespējams, jā...

Mazais saraksts pa 1.5gadu
Stures pirksti + pilniki ap 60
Reika 170
Atsperes + atbalsti 80
Amartizatori prieksa.
1x komplekts sachs 195
1x komplekts bodge 130
1x komplekts magma 50
Tagad bus sachs
2x komplekti prieksas kegas ap 2x~200
2x komplekti ar stab stieniem + buksem 2x30
Aizmugures stabilizatori + bukses 25
Bremzu diski prieksa + kluci ~150 + 30 pirmoreiz kluci
Aizmugure kluci 25 + rocenei 15
Aizmugures atsperes + gumijas 100
Kardana granata ieliku lietotu, uzsitiju jau jaunu pa 105
Karajosais 45
Bukse pie karbas 35
Gultnis prieksa viens 70 otrs 50
Aizmugure kegas 120
3x bremzu nodiluma deveji pa 6
No si saraksta mosk kautko izlaidu bet bonusa visam rekini darbu klat, pats skruveju lielakoties galeja nepieciesamiba jo esmu izaudzis no tas pishas.
Nakosa apkope uz martu.
H plauktu bukses 90
Pusramja bukses 150-170
Aizmugure diski + kluci ap 100
Demferis 120
Gultnis kondicionierim ap 20
Tam visam klat darbs uz 200+eur
Nobraukums ap 50k
Tad 4x ella mainita ap 60x5
Degvielas filtri 4x10
Karba ella 80eur 4x
Karba 1x480eur
Termostati + suknis laikam ap 80
Siksnas +rulli 60
Akb 90
3x savirze 45
2x diagnostika 50
Bakas suknis viskiju izmaksaja
3x20 slotinas logu tiritajiem.
Vel gan jau kautkas neskaitot visadus sikumus pa 5-10eur ka salniki uttt.
Apmeram tik daudz izmaksa e39.
Reika 170
Atsperes + atbalsti 80
Amartizatori prieksa.
1x komplekts sachs 195
1x komplekts bodge 130
1x komplekts magma 50
Tagad bus sachs
Karajosais 45
Bukse pie karbas 35
Aizmugure kegas 120
No si saraksta mosk kautko izlaidu bet bonusa visam rekini darbu klat, pats skruveju lielakoties galeja nepieciesamiba jo esmu izaudzis no tas pishas.
Nakosa apkope uz martu.
H plauktu bukses 90
Pusramja bukses 150-170
Demferis 120
Nobraukums ap 50k
Degvielas filtri 4x10
Karba ella 80eur 4x
Karba 1x480eur
Siksnas +rulli 60
Akb 90
3x savirze 45
2x diagnostika 50

izlabojudzuris rakstīja: Apmeram tik daudz izmaksa nopists e39.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
ā un sapņainais trīnīšdīzelis vēl
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Atlausos pieminet ka lielaka dala nremzu diskus nodraztu un beigtas bukses brauc lidz pedejam. Demferus itka nedzird, bet nonemot siksnas grab ka konzervs. Un slapejot cikst. Ir tada lieta ka ssavlaicigi veikti remonti tapec viss tiek mainits. Tadi visi vini noperkami par 2 vai 4 k eur.rvars rakstīja:izlabojudzuris rakstīja: Apmeram tik daudz izmaksa nopists e39.

Ja tu tici ka vini visi ir zem 400k tad aizmirsti, mans ir 500 un nesudzos nedz par dzineju ne salonu. Salons vesels sture japarsuj. Rusa sametas? Pagaidam pie dirsas kad gribesu pardot dosu jums zinu, tikmer gan jau sakrasieet simbolisku 1k

Tagad viss ir paskaidrots lai saprastu katrs
bēēt tiešām tie pr.amortiņi tik švaki? Jo, ja saraksts ir par 1.5gadu un 3x mainīji.

bēēt tiešām tie pr.amortiņi tik švaki? Jo, ja saraksts ir par 1.5gadu un 3x mainīji.

RPG rakstīja:Tagad viss ir paskaidrots lai saprastu katrs![]()
Jap, tapec iet uz llleju tas saraksts uz letakiem. Sitie magma 2. Menesi iet, ir pat normali

Comam uz e38 ari nepilni 2 menesi un izteceja. Sachs

Reāli, ikdienā lietojot to auto var just braucot atšķirību virsū ir sachs vai magma? Ķipa kaut kāds komforts akujenais vai kas ?

RPG rakstīja:Reāli, ikdienā lietojot to auto var just braucot atšķirību virsū ir sachs vai magma? Ķipa kaut kāds komforts akujenais vai kas ?
Msusp cietaks, bet ikdienai pohuj, cauri nesit un nesupojas principa ja vini ap gadu var novilt ir ok price&performance.

Nedaudz nost no šī visa... 
Kā man patīk, ka cilvēki saviem e36 tik laiž cenas lejā pa nedēļām, jautri paskatīties
Tāpat ir skaidrs, ka virs 2k var nopārdot tikai 2.5 vai 2.8 bez rūsas. 

Kā man patīk, ka cilvēki saviem e36 tik laiž cenas lejā pa nedēļām, jautri paskatīties

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Visi saskatās tās kosmopautu cenas un domā ka viņiem tās žurkas tagad ir kaut kas unikāls pa +3k juro
Pazīstami kas bija likuši par tādām cenām vienēr es viņiem prasu par to ciparu vai tiešam cer, tad vienmēr atmetas ar to ka= aij, es jau tikai tirgu patestēju
bet reāli ja paskatās, ka viņas tirgojas, tad pazūd sludeklis un visi domā ka pārdots. bet pēc laika atkal tas pats pipars iemet tirgot.

bet reāli ja paskatās, ka viņas tirgojas, tad pazūd sludeklis un visi domā ka pārdots. bet pēc laika atkal tas pats pipars iemet tirgot.

dzuris rakstīja:Mazais saraksts pa 1.5gadu
Reika 170
Atsperes + atbalsti 80
Amartizatori prieksa.
1x komplekts sachs 195
1x komplekts bodge 130
1x komplekts magma 50
Tagad bus sachs
Karajosais 45
Bukse pie karbas 35
Aizmugure kegas 120
Nakosa apkope uz martu.
H plauktu bukses 90
Pusramja bukses 150-170
Demferis 120
Nobraukums ap 50k
Degvielas filtri 4x10
Karba ella 80eur 4x
Karba 1x480eur
Siksnas +rulli 60
Akb 90
3x savirze 45
2x diagnostika 50
csdd numurs un reg 450
krāsošana 2100
4 durvis 210
2 atsperes 30
pirmā apkope 450
lampu korektori, stiprinājumi 30
dz. šķidruma izplešanās trauks 35
zimmer perfaretie 172
brembo kluci 55
remkomplekts 12
stupices 200
spoguļi tonējošie, sildāmie, atmiņainie ar robotiem 60
izp. trubas amortizacijas kronsteins 34
priek. pannas 140
priek., pak. glāžu turāmie 45
štrunti, skrūvītes, uzgaļi, plastmas, webastas daļas, vāka plastmasa, apgaismojumi 258
starters, generators, rullisi, trubinas, darbs 291
ziemas diski 100
valcēšana 30
6 sprauslu regulēšana, tīrīšana 135
beigta donorene 15
pirelli ice zero 600
turbīnas aukstā gala remonts 165
kukanola sūknis 15
līmeņa devēji 3x50 150
pneimas spilvens 220
pneimas rezervuārs 70
sign., imobilaizeris, spoguli 550
pixel repairs 20
donor spido, ja nu kas 20
veste, ugunsdzēšamais, trīsstūris 30
pirelli p7 blue 450
pkp 35
otrā apkope (eļļas, filtri) 150
csdd 180
pacēlāj plastmasa 14
putekļsargi, šarnīri, savirze, eļļas reduktoram, darbs 235
egr kits 50
kukanola motors 10
smidzinātājs 10
tv bloks 50
autonams (spogulis, diagnostika) 50
stabilizatori 42
egr termostats 16
1 hb4 14
hb4 osrams 45
2 pakaļa lampiņas 12
5 salona 23
kronšteins dzesei zem ieplūdes 15
return line dzesei 45
truba dzesei uz izplešanos 20
Pulse generator, crankshaft 36
Camshaft position sensor 40
pavasara plāns:
priekšā amīši un sviras (gads rinķī un jānomaina) kkas ap 300-400
ziemā 85 grādi (nomainīšu lielo termostatu un sūkni) kkas ap 100
decats, čips

un vēl 2 plastmasas grabūzim un krēslam.
Pēdējais labojis rekeds - 28 Jan 2017, 14:44, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2044
- 2045
- 2046
- 2047
- 2048
- …
- 2228