Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2053
- 2054
- 2055
- 2056
- 2057
- …
- 2228
- chevron_right

Riks- taisam speeli:) tu atrodi pa internetu , socialajiem tikliem kur pardod letaak 1 h laikaa?:)Riks* rakstīja:Man nav pa dārgu, vnk visam ir jābūt robežai.
Tiem CD43 ir uzpūsta vērtība, un Tu to uzpūti 2x.
#ŽLP
+lai deg visi pikseli
+ orginals stekeris

SpēliMartinsoon rakstīja:Riks- taisam speeli:) tu atrodi pa internetu , socialajiem tikliem kur pardod letaak 1 h laikaa?:)Riks* rakstīja:Man nav pa dārgu, vnk visam ir jābūt robežai.
#ŽLP
+lai deg visi pikseli
+ orginals stekeris

Nē, nu ja vadamies pēc Ebay cenām tad mums te iekš LV vispār lafa, st5 maksā 500-700Eur, bet ebayā pat līdz 2k

nu parko tad istu runajam? labs perfekti staradjosh cd 43 kadam kam gribas multisturiiti un parejo .... nu hz vai 200 e ir dargi. nu tu gribeeji sutiit pa 120 a man saki ka 200 e ir dargi par aparatu ko vari apskatiit un parbaudit.Riks* rakstīja:SpēliMartinsoon rakstīja:Riks- taisam speeli:) tu atrodi pa internetu , socialajiem tikliem kur pardod letaak 1 h laikaa?:)Riks* rakstīja:Man nav pa dārgu, vnk visam ir jābūt robežai.
#ŽLP
+lai deg visi pikseli
+ orginals stekerisKkā nav motivācijas, kad gribējās tad biju atradis pa 120Eur, bija bail sūtīt dēļ slikta rep.
Nē, nu ja vadamies pēc Ebay cenām tad mums te iekš LV vispār lafa, st5 maksā 500-700Eur, bet ebayā pat līdz 2k

Pričom te es? Vienkārši tagad citi sāks rubīt iekšā neadekvātas cenas.Martinsoon rakstīja:un tu esi reguletaajs?:D:D:D:D:D:D:DRiks* rakstīja:Man nav pa dārgu, vnk visam ir jābūt robežai.
#ŽLP
P.S.- Good luck tirgošanā, pilnīgi iespējams ka kāds izmisīgs entuziasts nopirks to maģi

Nu lab, 150e ir MAXRiks* rakstīja:Pričom te es? Vienkārši tagad citi sāks rubīt iekšā neadekvātas cenas.Martinsoon rakstīja:un tu esi reguletaajs?:D:D:D:D:D:D:DRiks* rakstīja:Man nav pa dārgu, vnk visam ir jābūt robežai.
#ŽLP
P.S.- Good luck tirgošanā, pilnīgi iespējams ka kāds izmisīgs entuziasts nopirks to maģi

Kkur vairākus gadus atpakaļ kkur lasīju, ka viņš prasa 2k par vakaru.RPG rakstīja:googlē neatradu viņa izcenojumus, tāpēc es arī nemāku teiktZzevsS rakstīja:Domāju, ka par to naudu tu L. Reiniku dabūtu max. uz stundu...cipruss18 rakstīja:Riks,Tu esi nabags ta pat ka es,samierinies tak
Es atzistu,ka man par tadu pleyerkasti 250 ir pa dargu un absaluti nevajadziigi.tad jau labak es pa 250 uz sutku izireeju L.Reiniku un lai man mashinaa dzied dzivajaa

bet es tiesi uz to ari temeeju - tikai nevis izmisis bet vnk tads kas buvee un del 40e nenems kaki maisaa bet mekles labu aparatu - vins jau dzeki plauktaa vietu neaiznem ...Riks* rakstīja:Pričom te es? Vienkārši tagad citi sāks rubīt iekšā neadekvātas cenas.Martinsoon rakstīja:un tu esi reguletaajs?:D:D:D:D:D:D:DRiks* rakstīja:Man nav pa dārgu, vnk visam ir jābūt robežai.
#ŽLP
radio spečuki - divas magnetolas - pasakiet tirgus cenu...
IMG-20170130-WA0055 by Artūrs Alksnis, on Flickr
IMG-20170130-WA0058 by Artūrs Alksnis, on Flickr
nu?
IMG-20170130-WA0055 by Artūrs Alksnis, on Flickr
IMG-20170130-WA0058 by Artūrs Alksnis, on Flickr
nu?

Martinsons labāk zinās 

ZzevsS rakstīja:Kkur vairākus gadus atpakaļ kkur lasīju, ka viņš prasa 2k par vakaru.RPG rakstīja: googlē neatradu viņa izcenojumus, tāpēc es arī nemāku teikt

Fashion rakstīja:120eur cd
40eur max kasete

Pasniedz jau viņu tā, it kā būtu mint

Ā jā, sākumā neizlasīju bazaru par maģiem. Pārdodu CD43, visas pogas un pikseļi strādā, CD lasa un nekas negļuko, 300e
Var sarunāt arī dārgāk 

Normāls jūties?Inferno rakstīja:Ā jā, sākumā neizlasīju bazaru par maģiem. Pārdodu CD43, visas pogas un pikseļi strādā, CD lasa un nekas negļuko, 300eVar sarunāt arī dārgāk

Pàrdosies jā, tikai ne par Tevis nosaukto ciparuMartinsoon rakstīja:cilvecini bez naudas:D Jums nav japerk tas magis es tadus esmu pardevis 3 gabalus un sis ir 4 . foruma neko seit nepardot tas gan .... jo te nevienam nav naudas . ir jautajumi?
katrai lietai ir savs pircejs un kapec bija 250 jo zem aliem saspiedaas pogas:) cena ir 200 e un man galigi nekrata kad vins pardosies- bet vins pardosies

LAKIKS rakstīja:TEicu , ka ir sists utt , vins to kjip zina visu. Prasiju kape tads cipars liels , vins saka , ka nau liels atbilsostos tirgum utt , daudz ielikts ieksa. Es prasiju kas konkreti ielikt isti nemaceja teikts , tik cik tu laikam biji teicis ;D. Gruti saprast bija , vins krievs un lv galigi neprata runat isti. Pateicu , ka bileti uz krieviju nopirkt varu sim. sis apskaitas un saruna beidzas ;DKA-91 rakstīja:Ir ir mans iepriekšējais auto. Visa info topikā redzama. Ja tiešām kādam interesē pa 1,6k tad ziniek, ka pārdevu par 1k un biju apmierināts ar dīluTFP rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cooik.html
Šis gadījumā nav tas, kurš tika atdots perekupam?
Lakik, ko labu stāstīja?

Īpaši gudrs un ar lielu prātu apveltīts tu LAKIK,neesi 

Jā, kāpēc jautā?Tarhuuns rakstīja:Normāls jūties?Inferno rakstīja:Ā jā, sākumā neizlasīju bazaru par maģiem. Pārdodu CD43, visas pogas un pikseļi strādā, CD lasa un nekas negļuko, 300eVar sarunāt arī dārgāk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2053
- 2054
- 2055
- 2056
- 2057
- …
- 2228