Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2055
- 2056
- 2057
- 2058
- 2059
- …
- 2228
- chevron_right

Ruudolfs rakstīja:Kāds detaļu tirgonis var piedāvāt 60mm priekšējās sēdinātās atsperes 6cyl? Kļaviņam jau jautāju, bija tikai komplekts priekšai+aizmugurei
Fleksis edišen

Instagram - Sandis_e36

negribas tik barbariski 

cipruss18 rakstīja:Ka tas var but ka man magjis neatrod aux?? Navigacija
Te ir kads kursh man var savienot vadus lai e38 navigacija atrod aux un es varu klausities savu nigeru muzonu??
Varu pateikt un varu nepateikt :naac:

Priekš 2bļeģ8 nav šitie lētie čipi,
varētu paņemt dēļ 7k

Var uztaisīt tev 7k limiteri par mazāk nekā 40 dolāriem. - PM. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Es uz brinumiem necerudzuris rakstīja:cipruss18 rakstīja:Ka tas var but ka man magjis neatrod aux?? Navigacija
Te ir kads kursh man var savienot vadus lai e38 navigacija atrod aux un es varu klausities savu nigeru muzonu??
Varu pateikt un varu nepateikt :naac:

ar kompatu pa brugji
Kur var iznomat shadu dankrotu?varbut kadam ir un var aizdot uz dienu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji

Dēļ kam tev tāds domkrats?cipruss18 rakstīja:Kur var iznomat shadu dankrotu?varbut kadam ir un var aizdot uz dienu?

Uzzvani uz stats serviss, šiem varētu būt.cipruss18 rakstīja:Kur var iznomat shadu dankrotu?varbut kadam ir un var aizdot uz dienu?
Rit bus japiebrauc pie vinjiem,jauzjautaa.audis jadabon iz saniem
pacelaja mav,bet atoek klat apakshai.tad nu ar sho var smuki sagazt visu

ar kompatu pa brugji

Tev unītis gadijumā nav ar JB9346?dzuris rakstīja:Kuram te ir savilets tds ? Spainis vai zilganpeleks?

Šodien pamīcīju garām pa Biķernieku ielu. Kaut kas ar lisu galvu runāja pa telefonu, nebija daudz laika pētīt.

funkyasshit rakstīja:Tev unītis gadijumā nav ar JB9346?dzuris rakstīja:Kuram te ir savilets tds ? Spainis vai zilganpeleks?![]()
Šodien pamīcīju garām pa Biķernieku ielu. Kaut kas ar lisu galvu runāja pa telefonu, nebija daudz laika pētīt.
Nope, man KM-704

cipruss18 rakstīja:Churi,Ludzu iedod aux shemu
Smailos neredzu videjo pirkstu

Aux funkcija ir izvele? Noteikti ka ne jo e38 ir pa vecu. Nejau to tizlo kaseti,bet japarkniebj 4 vadi aiz ekrana, japielode 3.5 jack velams ar signala pastiprinataju un darbosies pie nospiestas tape. Signals tiek padots pa taisno apejot visus kasesu lentu lasitajus uttt...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2055
- 2056
- 2057
- 2058
- 2059
- …
- 2228