Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2063
- 2064
- 2065
- 2066
- 2067
- …
- 2228
- chevron_right

Pagājušo mēnesi nodevu vienu 9 gadus vecu vēl ejošu 72Ah 'Autostartā' - maksā pēc svara, dabūju ja nemaldos ~7,30ecipruss18 rakstīja:Cik tagad dod par akamulatoriem beigtiek kilogramaa?

Oktobrī mainīju 2 auto vietām numurus, salīdzināšanu nevajadzēja iet un samaksāju 36 eiro ja nemaldos.Linda rakstīja:Man teica, ka obligāts pasākums, kaut gan nodevu vecos numurus un pasi, nezinu varbūt paši ko sajaukuši, vai es kaut ko jaucu, man tie 4eur daudz neko nemaina. Bet jā, ja tagad padomā vienreiz, kad pirms gada zvanīju uz csdd ar teica, ka pašu auto nevajag klāt.ZzevsS rakstīja:Pie vnz maiņas ja nodod vecos numurus un pasi, numuru salīdzināšana nav jāiet.Linda rakstīja:Ja cipari nav svarīgi, vari mēģināt aiziet un vienkārši paņemt pēc kārtas numuru (ap 35 eur nostāsties), ja nesanāk KS, tad izvēlies kaut ko no izvēles numuriem, vajadzētu it kā iet cauri tam.
90%, ka 150 eur ir tikai par opciju izvēlēties numuru, vēl numuru salīdzināšana, un uzlīme ja uz ārzemēm plāno braukt. Bet zem 200 eur vajadzētu palīst.

0.75-0.82 par kg, kā kurā vietācipruss18 rakstīja:Cik tagad dod par akamulatoriem beigtiek kilogramaa?

es pagajuso gadu 2x masinam mainiju numurus - nevajadzeja un arii sneak mainijis esmu, nekada numuru salidzinasana nevajadzeja
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

PM,lūdzu,ja kāds var ar saviem instrumentiem iztestēt auto motoru. Rīt,parīt. Principā,steidzami. -RĪGA-
Auto atrodas Rīgā.
Auto atrodas Rīgā.

Kompresija,kļūdas nolasīt...... Cipruss,neuzdod tādus jautājumus elementāruscipruss18 rakstīja:Ka Tu vinju gribi iztesteet?

ieliku pārdod sadaļā 2.8 swapu ar kārbu pa 500eur , gribēšu redzēt cik būs tie lielie pircēji kas tā nevar atrast to motoru. !!! 

Man sāpe.ka lai atrodu mashinai krasas kodu mashinai,uz kuzava nab nekur.ir kkads veids ka netaa atrast kodu?
ar kompatu pa brugji

pec win numura gan jau var mierigi atrastcipruss18 rakstīja:Man sāpe.ka lai atrodu mashinai krasas kodu mashinai,uz kuzava nab nekur.ir kkads veids ka netaa atrast kodu?

iedo win numurucipruss18 rakstīja:Tur ta sāpe ka nevar

baumanis rakstīja:ieliku pārdod sadaļā 2.8 swapu ar kārbu pa 500eur , gribēšu redzēt cik būs tie lielie pircēji kas tā nevar atrast to motoru. !!!
Pēc lielajām debatēm, kas risinās forumā ik pa laikam, to dzinēju jau ir izrāvuši no mašīnas, ne ?

Wauzzz4bzyn124307baumanis rakstīja:iedo win numurucipruss18 rakstīja:Tur ta sāpe ka nevar
ar kompatu pa brugji

jā, jau skrūvē arāKA-91 rakstīja:baumanis rakstīja:ieliku pārdod sadaļā 2.8 swapu ar kārbu pa 500eur , gribēšu redzēt cik būs tie lielie pircēji kas tā nevar atrast to motoru. !!!
Pēc lielajām debatēm, kas risinās forumā ik pa laikam, to dzinēju jau ir izrāvuši no mašīnas, ne ?

Warning: VIN has invalid check digit (9th character). Make sure it is spelled correctly! (check digit = 7, found = Z)

kas tā pa mašīnu ir ? bmw tavs ?cipruss18 rakstīja:Wauzzz4bzyn124307baumanis rakstīja:iedo win numurucipruss18 rakstīja:Tur ta sāpe ka nevar
Tas ir audi no uk.
Audi a6 c5 2.7 biturbo
Audi a6 c5 2.7 biturbo
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji

Bagāzniekā pie zapaskas jābūt lapelei, kur ir visa komplektācija un arī krāsa minēta
ķip šitāda
ķip šitāda
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
CelkasKikaps rakstīja:līdz 150e ja normāls ET, J un ir taisni.ElvijsR rakstīja:Var kāds uzmest pm cik vërti šie diski? R15 Borbet, pārējos parametrus varu noskaidrot vēlăk.![]()

Tad 130€ varu prasìt un nebùs jāklausās , ka esmu kosmonauts

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2063
- 2064
- 2065
- 2066
- 2067
- …