Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2068
- 2069
- 2070
- 2071
- 2072
- …
- 2228
- chevron_right

ch. rakstīja:kas tur tāds?

Pēdējais labojis vitjazz - 08 Feb 2017, 16:48, kopā labots 1 reizi.
Jo?es tak tavu kailfoto neielikuPacha rakstīja:cipruss18 rakstīja:Man atljauja bija japrasa?
Bļaģ jā!!
Tev nekādas dalas gar viņas mašīnu! Tev neviens nelika/neprasīja kaut ko, kaut kur rakstīt!
Pisies ar saviem diskiem, nepisies iekšā kur Tev nav prasīts!
ar kompatu pa brugji

Ne velti netika publicetas bildes nekur, jo lieki komentari nav nepieciesami.ch. rakstīja:kas tur tāds?
Kadam varbut tas neliekas nekas ipass, bet mums kaut ka neinterese visiem izradit nelaimi!

naa, labāk pirtiņu pie kāda ezera, nē nu ka mājās ir sauna pagrabā, arī ir labi. 

Kopumā piekrītu pacham. Gaidīju atbildi no Anetes un arī biju izbrīnīts ka cipruss ielika bildi...ch. rakstīja:kas tur tāds?
Pamatojums domāju ka nepatīkams gadījums un ne jau visiem tas ir jāzin un/vai publiski bez īpašnieka akcepta par tādām lietām jārunā.

+1ZzevsS rakstīja:
Man ar sievu un diviem bērniem ar tavām vajadzībām ir stipri par maz. Manuprāt mājā ir jābūt vismaz 3 guļamistabām, viesistabai, virtuvei un vannasistabai...ideālajā variantā pagrabā pirts ar baseinu. Garāža noteikti nav primārais, to var jebkurā brīdī piebūvēt.
Nu Kristaps85 vēlmes ir pilnīgas 18 gadīga čaļa vēlmes. Kam ir sieva ar bērniem diezvai sapratīs, kāpēc jāguļ klasikai uz pakaļējā krēsla.

crapworks

Nu kāds garāmbraucējs nofočētu un ieliktu delfi aculieciniekā. Tad rakstītu delfiem lai dzēš ārā?ZzevsS rakstīja:Kopumā piekrītu pacham. Gaidīju atbildi no Anetes un arī biju izbrīnīts ka cipruss ielika bildi...ch. rakstīja:kas tur tāds?
Pamatojums domāju ka nepatīkams gadījums un ne jau visiem tas ir jāzin un/vai publiski bez īpašnieka akcepta par tādām lietām jārunā.

Turklāt man tā bilde nekādas emocijas neraisa, un domāju pārējiem ir tāpat

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Mājai ievērojami palielinās izmaksas bliežot otro stāvu. 

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Var iztikt arī ar vienu vannasistabu. Man senču mājā ir viena un 15 gadus dzīvojot tajā mājā nevienu brīdi neizjutu vajadzību pēc otras vannasistabas. Tualetes gan vajadzētu divas...pusdzivais rakstīja:+1ZzevsS rakstīja:
Man ar sievu un diviem bērniem ar tavām vajadzībām ir stipri par maz. Manuprāt mājā ir jābūt vismaz 3 guļamistabām, viesistabai, virtuvei un vannasistabai...ideālajā variantā pagrabā pirts ar baseinu. Garāža noteikti nav primārais, to var jebkurā brīdī piebūvēt.
Nu Kristaps85 vēlmes ir pilnīgas 18 gadīga čaļa vēlmes. Kam ir sieva ar bērniem diezvai sapratīs, kāpēc jāguļ klasikai uz pakaļējā krēsla.Ja ir normāla izmēra zemes gabals pirti un garāžu jebkurā mirkli var uzcelt. Un mājā noteikti vajag divas vannasistabas. Pārējais kā jau rakstīji.

nuu, palielinās, bet nejau uz 50% 

Noteikti, man labāk patīk lielas kvadratūras vienstāvīgas nekā divstāvīgas mājas.ch. rakstīja:Mājai ievērojami palielinās izmaksas bliežot otro stāvu.

Man personīgi vienalga vai kāds liek bildes ar manu mašīnu vai neliek!(Šī bilde ir manis fotogrāfēta)
Ja ieliekot bildi kur ir mana mašīna/nelaimes gadījums vai kas cits, kas saistās ar mani, sagādā ko tādu ko nespēj sava manta/mašīna vai kas cits-droši!(Prieks, ka vismaz man pašai pa lielam viss ir ok, dzelži paliek dzelži)
Ja ieliekot bildi kur ir mana mašīna/nelaimes gadījums vai kas cits, kas saistās ar mani, sagādā ko tādu ko nespēj sava manta/mašīna vai kas cits-droši!(Prieks, ka vismaz man pašai pa lielam viss ir ok, dzelži paliek dzelži)
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!

Lauris - tas galīgi nebija forši nekādā līmenī.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

kas notika? kāds nesastājās?Anetīte rakstīja:Man personīgi vienalga vai kāds liek bildes ar manu mašīnu vai neliek!(Šī bilde ir manis fotogrāfēta)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Pārāk spoža Saulīte spīdēja, ka neko nevarēja redzēt. Līdz ar to mašīna ieskrēja manējā.ch. rakstīja:kas notika? kāds nesastājās?Anetīte rakstīja:Man personīgi vienalga vai kāds liek bildes ar manu mašīnu vai neliek!(Šī bilde ir manis fotogrāfēta)
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 

Tātad tas ir autortiesību pārkāpums no Laura puses...Anetīte rakstīja:Man personīgi vienalga vai kāds liek bildes ar manu mašīnu vai neliek!(Šī bilde ir manis fotogrāfēta)

Jūtu līdz! Ceru ka apdrošinātāji labi samaksās...
Anetīte rakstīja:Pārāk spoža Saulīte spīdēja, ka neko nevarēja redzēt. Līdz ar to mašīna ieskrēja manējā.ch. rakstīja:kas notika? kāds nesastājās?Anetīte rakstīja:Man personīgi vienalga vai kāds liek bildes ar manu mašīnu vai neliek!(Šī bilde ir manis fotogrāfēta)
Vismaz Anetei pozitiva domashana
Neka neforsha tur nav.ja butu ar sekam nesmukam,tad neliktu,bet te ir tikai dzelzis saliekts-viss
Ta pat auto iet uz detaljam un pat muljkjim skaidrs,ka auto metams ta tad
ar kompatu pa brugji

Nu jā, galvenais divas točas. Man projektā pirmā stāvā duša, kur piemēram suni mazgāt ar toču un otrā stāvā vanna ar toču. Tas vai divi/viens stāvs gan atkarīgs kā pašam labāk tīkZzevsS rakstīja:
Var iztikt arī ar vienu vannasistabu. Man senču mājā ir viena un 15 gadus dzīvojot tajā mājā nevienu brīdi neizjutu vajadzību pēc otras vannasistabas. Tualetes gan vajadzētu divas...

crapworks

Arī nesapratu par ko cepiens, ja nu vienīgi uzreiz pēc bildes publicēšanas no Latvijas tirgus pazuda viens potenciālais top zuzdand, ne bita/ne krashena vāģis..
d[-_-]b

Man arī šis liekas vienīgais variantsDj Plosky rakstīja:Arī nesapratu par ko cepiens, ja nu vienīgi uzreiz pēc bildes publicēšanas no Latvijas tirgus pazuda viens potenciālais top zuzdand, ne bita/ne krashena vāģis..

Drusku apdauzīta žurka, neviena cietušā, tik cik drusku bleķi. Pa ko cepiens ar nesaprotu.
crapworks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2068
- 2069
- 2070
- 2071
- 2072
- …