Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- …
- 2228
- chevron_right
Citi vnk prasa vairāk,šitā manliekas salda cena vēl,plus ar vēl braucamu gumiju 
nu par to gumiju tu ipasi nepriecajies 215/40 laikam bija
+ vel arkas dabusi valcet 
kpc,man pašlaik uz rondell stāv 225/45
šitās jau bik šaurākas 
es vienkarsi veicu zinatnisku petiumu te pat foruma par s5
a rondeliem tev kads ET

a rondeliem tev kads ET
Tgd uz sitienu neatceros
et35 :) jo lielāks et,jo...?
et35 :) jo lielāks et,jo...?
Pēdējais labojis Rolands - 09 Dec 2012, 23:21, kopā labots 1 reizi.
Rondeliem parasti ir et 35
Nu vecìt ja sadabùsi bbs rs tad pačots no manis!!!BuKTOP rakstīja:Vakar bija kudik zemaaks cipars , nevareeju izdomaat vai man vajag vai nee![]()
Gribaas vairaak BBS RS saziimeet uz vasaru ,protams ja sanaaks![]()
bet taa sveikts ar St5
un no manis ariRENIO rakstīja:Nu vecìt ja sadabùsi bbs rs tad pačots no manis!!!BuKTOP rakstīja:Vakar bija kudik zemaaks cipars , nevareeju izdomaat vai man vajag vai nee![]()
Gribaas vairaak BBS RS saziimeet uz vasaru ,protams ja sanaaks![]()
bet taa sveikts ar St5
et20 ir šaurāki vai platāki par et35?
Bija viens variants BBS RS ,bet palaidu garaam ,jo priekshaa daudz citi darbi - diski ir vieni no peedeejiem to do listaa 
ne tas nozime ka sac meklet 205/40 gumiju un kur var arkas izvalcetRolands rakstīja:et20 ir šaurāki vai platāki par et35?
Pēdējais labojis Dj_Zii - 09 Dec 2012, 23:32, kopā labots 1 reizi.
Nevis šaurāki vai platāki, bet diski ar ET20 būs par 1.5cm vairāk uz āru kā diski ar ET35 (pie pieņēmuma, ka abi ir vienādu platumu)Rolands rakstīja:et20 ir šaurāki vai platāki par et35?
ja es nesaubos tad platumu apzimeja ar J un iznesumu ar ET ka jau agnis mineja 
nu sākumā būs jāuzmēra kas un kā 
Vajag kādu ,kas nodarbojas ar apdrošināšanu! Manai kūtiņai vajadzētu uztaisīt kasko
Neder tādas kompānijas ,kā Baltikums , BTA , BANS
Piedāvājumus lūdzu uz PM vai 29461915
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ja zems sēdinājums, tad riepai toč vajadzēs būt 205/40
Uzsit PM Devilam!Orkaans rakstīja:Vajag kādu ,kas nodarbojas ar apdrošināšanu! Manai kūtiņai vajadzētu uztaisīt kaskoNeder tādas kompānijas ,kā Baltikums , BTA , BANS
![]()
Šodien īsā darba diena, esmu jau mājās, bet rīt jādodas komandējumā uz Ķegumu. Kādu laiku tur pastrādāšu.
Pārāk zems nav,bet ir sēdināts :)RENIO rakstīja:ja zems sēdinājums, tad riepai toč vajadzēs būt 205/40
Drīz jāšļūc mājās no darba. Kādas ielas Rīgā ap D-tiltu? Tīrītas, sakaisītas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- …
- 2228