Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2069
- 2070
- 2071
- 2072
- 2073
- …
- 2228
- chevron_right
Blja,Pacha,kāds sakars,ka nevar ielikt? Ja nevarētu zini cik ierosinātu lietu pref delfi.lv,tvnet.lv u.t.t būtu? Nepārspīlē,Cipruss nekā krimināla neizdarīja. Tik paat labi viņš bija garāmgājējs,kurš iemūžināja situāciju uz ceļa. Viss.
Ja bildes saimnieks gribētu varētu ierosināt lietu jo varētu pierādīt foto autentiskumu.vitjazz rakstīja:Blja,Pacha,kāds sakars,ka nevar ielikt? Ja nevarētu zini cik ierosinātu lietu pref delfi.lv,tvnet.lv u.t.t būtu? Nepārspīlē,Cipruss nekā krimināla neizdarīja. Tik paat labi viņš bija garāmgājējs,kurš iemūžināja situāciju uz ceļa. Viss.
Domāju te vairāk ir runa par ētisko pusi, publicēt foto un stāstīt par notikušo bez saimnieka atļaujas.
Visi kas ar mani tā ir izdarījuši momentāli pāstāj tikt informēti ar da jebko no manas puses, ja jau nemāk turēt muti...
Nejauc sabiedrisko vietu ar privātīpašumu,lūdzu....ZzevsS rakstīja:Ja bildes saimnieks gribētu varētu ierosināt lietu jo varētu pierādīt foto autentiskumu.vitjazz rakstīja:Blja,Pacha,kāds sakars,ka nevar ielikt? Ja nevarētu zini cik ierosinātu lietu pref delfi.lv,tvnet.lv u.t.t būtu? Nepārspīlē,Cipruss nekā krimināla neizdarīja. Tik paat labi viņš bija garāmgājējs,kurš iemūžināja situāciju uz ceļa. Viss.
Domāju te vairāk ir runa par ētisko pusi, publicēt foto un stāstīt par notikušo bez saimnieka atļaujas.
Visi kas ar mani tā ir izdarījuši momentāli pāstāj tikt informēti ar da jebko no manas puses, ja jau nemāk turēt muti...
Irnkāds,kurš rīt var izbraukumā veikt auto diagnostiku dzinējam? Kompresometrs būs. PM
Nejauc sabiedrisko vietu ar privātīpašumu,lūdzu....[/quote]
Tieši tā likumā nekas tāds nav atrunāts,nesaprotu,kur tāds cepiens,par to ka redz cipruss ielika,ir 21,gadsimts,neko ne no viena nav iespejams noslēpt,vienīgais,kas Tev var liegt filmēt tas ir policists darba izpildes laika,balstoties uz to ka viņam traucē veikt diensesta pienākumus.
Tieši tā likumā nekas tāds nav atrunāts,nesaprotu,kur tāds cepiens,par to ka redz cipruss ielika,ir 21,gadsimts,neko ne no viena nav iespejams noslēpt,vienīgais,kas Tev var liegt filmēt tas ir policists darba izpildes laika,balstoties uz to ka viņam traucē veikt diensesta pienākumus.
Kkā neredzu nekādu sakaru ar privātīpašumu...vitjazz rakstīja:Nejauc sabiedrisko vietu ar privātīpašumu,lūdzu....ZzevsS rakstīja:Ja bildes saimnieks gribētu varētu ierosināt lietu jo varētu pierādīt foto autentiskumu.vitjazz rakstīja:Blja,Pacha,kāds sakars,ka nevar ielikt? Ja nevarētu zini cik ierosinātu lietu pref delfi.lv,tvnet.lv u.t.t būtu? Nepārspīlē,Cipruss nekā krimināla neizdarīja. Tik paat labi viņš bija garāmgājējs,kurš iemūžināja situāciju uz ceļa. Viss.
Tieši tā likumā nekas tāds nav atrunāts,nesaprotu,kur tāds cepiens,par to ka redz cipruss ielika,ir 21,gadsimts,neko ne no viena nav iespejams noslēpt,vienīgais,kas Tev var liegt filmēt tas ir policists darba izpildes laika,balstoties uz to ka viņam traucē veikt diensesta pienākumus.[/quote]Da1ris rakstīja:Nejauc sabiedrisko vietu ar privātīpašumu,lūdzu....
Ja pats būtu bildējis tad ir savādāk, bet publiskoja cita cilvēka uzņemtu bildi...bet protams katram savas domas šajā jautājumā.
Pēdējais labojis ZzevsS - 08 Feb 2017, 19:17, kopā labots 1 reizi.
Zini kā, tā ir vienkārša elementāra cieņa. Jautājumu uzdeva Anetei. Viss. Ļoti daudziem bija iespēja ielikt šo bildi, bet neviens to neizdarīja, tāpēc, ka tas nav nedz smuki, nedz pieklājīgi. Ja paši īpašnieki ieliek info tad jā, pēc tam publicē visu ko gribi, bet šeit tas netika darīts, kāda iemesla pēc tas, lai paliek auto saimniekiem.
Vienkārši nedaudz nepieklājīgi, ne kāds noziegums, ne kas.
Vienkārši nedaudz nepieklājīgi, ne kāds noziegums, ne kas.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Londa,pirst sabiedriskaja transporta ari nav smuki,bet tas tak nenozime,ka Tu to nedari ne taa??
Kas tieshi tur ir nesmuks ieliekot to bildi??
Tad jau ari nav smuki likt sveshh quto bildes-es tevi redzeju topikaa
ar kompatu pa brugji
2,8 no e39?vitjazz rakstīja:Irnkāds,kurš rīt var izbraukumā veikt auto diagnostiku dzinējam? Kompresometrs būs. PM
Katram ir izvēle būt vai nebūt loham, bet tas skaidrs, ka tu izvēlējies būt. Vai arī māte daba tā lēma, hz.cipruss18 rakstīja:Londa,pirst sabiedriskaja transporta ari nav smuki,bet tas tak nenozime,ka Tu to nedari ne taa??
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tam ar zini par to kko?Ģirts rakstīja:2,8 no e39?vitjazz rakstīja:Irnkāds,kurš rīt var izbraukumā veikt auto diagnostiku dzinējam? Kompresometrs būs. PM
Vitjok, ņemsi 2.8 tubu?
Es vispār daru daudz nepieklājīgu lietucipruss18 rakstīja:Londa,pirst sabiedriskaja transporta ari nav smuki,bet tas tak nenozime,ka Tu to nedari ne taa??
Atbildot uz Tavu jautājumu - Nepieklājīgi - izlikt svešas bildes internetā. Kā jau teicu, nekas krimināls vai kā, vnk varbūt bilžu īpašniekam bija kāds iemesls viņas nepublicēt šeit, kaut vai tā būtu ticība Ra
It's all about the win
Salīdzinājums ar "Es Tevi redzēju" topiku un Delfiem (var pieminēt arī Dienas Snapshot) ir pat ļoti vietā, līdz ar to case solved. Ja reiz tā bilde kaut kā nonāca līdz Ciprusam, tad neredzu nekādu argumentu, lai nevarētu viņu ievietot, pie tā jau vainīga ir pati bildes autore, ka bilde nonāca kur nevajag. Pie tam, ņemsim vērā arī to, ka ievietota tā auto bilde tika kā atbilde uz jautājumu, nevis tāpēc, lai ierēktu par kāda nelaimi, tāpēc cepiens naturāli nevietā. Esmu pārsteigts cik daudz morālfagu te nolasījies
nedaudz novēršoties no tēmas, kādu gojas pastas nr. rupjuma labāk izmantot, gribu uzpulēt šo to no ņeržas
ir pieejami daudz varianti? :)Lawwr rakstīja:nedaudz novēršoties no tēmas, kādu gojas pastas nr. rupjuma labāk izmantot, gribu uzpulēt šo to no ņeržas
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2069
- 2070
- 2071
- 2072
- 2073
- …