Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2078
- 2079
- 2080
- 2081
- 2082
- …
- 2228
- chevron_right
Pārskrēju uz ātro - situācija bēdīgaKaskadieris rakstīja:Čau visiem!
Pagājuši pāris gadi kā neesmu pārāk aktīvi interesējies par e36, arī forumā ieskatos labi ja reizi mēnesī...
Tā tad šodien paskatījos ss.lv e36 cenas un man rodas jautājums - Tā tirgus situācija tāda tiešām ir?
Es domāju - Tās mašīnas par to cenu tiešām pērk vai tas cipars ir tikai tas ko vēlas dabūt īpašnieks?
Piemēram, parastam, noplukušam e36, kam vizuālais un tehniskais stāvoklis ir tālu no apmierinoša, cena ir vidēji 1500€.
Tad cik tādā gadījumā maksā labs, ne ideāls, bet labs e36?
1 baudāms kompots bez motora pa labu cenu
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ehpoi.html
edit: Nopakoti mint varianti ar motoriem reti kad parādās - pēdējais bija tas tehno torings, bet tad cena arī attiecīga, ar visu nākotnes klasikas nodokli
reizēm tās cenas paskatoties ir tāda klusa doma nozagt seeingmanam žurku un pārdot bez dokumentiem pa 1200eur jo tik daudz tak daļās var dabūt,divīts,nav el. logu - racecar
Par e36 iegādi jau var aizmirst tāpat kā par e46. Waanabe sporta autiņš. Drīz porši maksās lētāk kā e46.
Kamēr pašam īpašumā ir e36, tikmēr vienalga, lai aug tās cenas
Varbut kadam ir lielais fleksis kuru man uz vienu dienu varetu aizdot?
ar kompatu pa brugji
Cipruss galvenais lai nesanāk kā Fašijam ar jasper fleksi un muciņām
Oi nee,mucinjas man nevajag man vajag audi bundzu sazagjet
ar kompatu pa brugji
Cik tagad iet sagriezta bundža. Svaidas viens e46 sedans ar vajag sagriezt.
Vispār lūžņos var nodot sazāģētu bundžu kura vel ir csdd uzskaitē?kasiks rakstīja:Cik tagad iet sagriezta bundža. Svaidas viens e46 sedans ar vajag sagriezt.
Var jaa.galvenais lai nav vienaa gabalaa
Pa bundzu kkadi 15 euro
Pa bundzu kkadi 15 euro
ar kompatu pa brugji
Izskatās ka uz krasta pretī Lido atkal baudīs riepu protektorus. Tā kā kamikadzes braucat pa citu ceļu
Ir kadam konrakti,draugi,kas no uk var auto atvest uz treilera?
ar kompatu pa brugji
Dēļ kam tev?cipruss18 rakstīja:Ir kadam konrakti,draugi,kas no uk var auto atvest uz treilera?
Aivja e'M'ku?cipruss18 rakstīja:Vajag mashinu atvest
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Fu pe kakacipruss18 rakstīja:Nee audi quattro dizeli
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Bet reālā situācija ir tāda, ka viņas stāv par tādu kosmosu,bet neviens jau tolkam nepērk, cik skatos,vieni un tie paši parasti un cenas tik krīt..Ģirts rakstīja:reizēm tās cenas paskatoties ir tāda klusa doma nozagt seeingmanam žurku un pārdot bez dokumentiem pa 1200eur jo tik daudz tak daļās var dabūt,divīts,nav el. logu - racecar
Pareizais setups + pareizais vnz
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=4769
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=4769
Vsmisļe pareizais setups? Tur jau izņemot pakaļējos beņķus un maģi nekas nav nolasīts. Vēl atvieglot un atvieglot.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2078
- 2079
- 2080
- 2081
- 2082
- …
- 2228