Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2091
- 2092
- 2093
- 2094
- 2095
- …
- 2228
- chevron_right
Marttyy rakstīja:Situācijas aprakstu studijā!Markitans rakstīja:otrais vakars péc kartas ka CP ierodas elkor stávlaukumá uz CSN
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nice, man tieši vajag tādas krāsas durvis
kasp1js rakstīja:Nice, man tieši vajag tādas krāsas durvis
Izskatās, ka stingrajam E46 paveicās daudz mazāk, jo E36 vēl ir braucams līdz TA beigām noteikti. To vietu var ar kuvaldu izklapēt, nomainīt vāku ar eņģēm un mint condition
LV drift page viena ielika.
Jup. 46niekam bēdīgi
Insta - @elizabete.elii , @elii.e36.brilliantrot
lai arì kă man nepatìk, ka visi kko dirss par tiem slìpëtājiem, bet nu šis jau ir pārāk STÙLBI. Klauni.... neko citu.Inferno rakstīja:Nesaprotu kāpēc CP tur regulāri nav sākuši stāvēt. Skaidrs taču, ka daudzi slīpē stāvlaukumus un tas nav nekas traģisks, bet, ja sākās šitādi kreši, kur nevis samīca viens otram spārnu, bet naturāli liek purns purnā un auto gaida tikai šrots, tad labāk vērt to bodi ciet. Tik pat labi šitādi tur var arī kādā stāvošā cilvēku bariņā ieslīdēt, jo mēs labi zinam, ka 90% tur ir swageri, kuriem tas E36 ir pirmais auto un tiesības mēnesi atpakaļ liktas. Es tagad konkrēti par Elkoru, mazajos Zoomos un Azūros tādas hujņas notiek ļoti reti, un arī tad viss beidzas ar to, ka katrs pats savu bamperi ar savilcējiem stiprina kopā.
Paši vainīgi.
Iela un stāvlaukumi nav tam paredzēti.
Iela un stāvlaukumi nav tam paredzēti.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ir kāds apšuvumus atjaunojis, pašu melno daļu (ne centrus).. gribās lai ir mint, bet krāsot neizklausās safe.. kkādas alternatīvas tam visam? Idejiski tā jau ir diezgan labā stāvoklī, bet gribas perfektus
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
E46 brauca, vai stāvēja?
Brauca. Abi braucaRubiins rakstīja:E46 brauca, vai stāvēja?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Tad jau drifts nopietnā līmenī, tandēmiKikaps rakstīja:Brauca. Abi braucaRubiins rakstīja:E46 brauca, vai stāvēja?
Nu , kuri šoreiz dalbajobi?
http://skaties.lv/degpunkta/degpunkta-r ... oto-932577
Lai būtu nopietni tandēmi, vajadzētu sākt ar braukšanu vismaz vienā virzienāRubiins rakstīja:Tad jau drifts nopietnā līmenī, tandēmiKikaps rakstīja:Brauca. Abi braucaRubiins rakstīja:E46 brauca, vai stāvēja?
Bet jā, tur vakar vairāki vietējie redzēti. Paši gan nebraucām. Tieši šāda iemesla dēļ.
Cik reizes un cik topikos šīs bildes jau ir samestas? Man jau skaits jūk
Nu tak Latvijas izcilākos drifta ALLstārus jāzin visiem
Man ir no cita leņķa arī Zzeva bildēs mani var redzētInferno rakstīja:Cik reizes un cik topikos šīs bildes jau ir samestas? Man jau skaits jūk
var 3D mappingu lūznim taisīt
Kāds šodien izmanto puteņa biļetes? Vakar Ušakovs FB rakstīja, ka būšot, bet kaut kā neredzu puteni šodien, tāpēc ir šaubas par to, vai viņas strādā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2091
- 2092
- 2093
- 2094
- 2095
- …
- 2228