Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2094
- 2095
- 2096
- 2097
- 2098
- …
- 2228
- chevron_right
Tas ir d2 a8
Bljin toch
Nu bet ljoti lidziigs
Nu bet ljoti lidziigs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Nu Tu pamēģini normāli uzvesties, kad Tev sāp visas malas, ik pēc 3 stundām skriet uz wc, bieži neder vairs mīļākās bikses, un vasarā gaišie šortiņi, gribās paēst, bet nevari, jo sūdīgi. Akvaparki un citi pirts pasākumi, ko draugi rīko arī ne vienmēr ir apmeklējami, nošķaudīties arī riskanti, un vēl vakarā draugs saka - klau, tā kā mēs nevaram šodien kā parasti, varbūt Tu... nu pati saproti nošaut uzreiz varētucipruss18 rakstīja:Linda rakstīja:Es teiktu, ka tāpēc jau ir "Māte daba" nevis tēvs, jo mums sievietēm, reizēm, ir grūti izlemt ko un kurā brīdī īsti gribāsĢirts rakstīja:Vispār totāls wtf notiek,spīd saule,tad apmācas un sāk līt,tagad atkal spīd saule
Itsevishkji tad kad jums ir meneshreizes
Taniis dienas es savaa draudzenee vispar neklausos,jo zinu,ka ar mani runa nevis Lasma bet vinjas meneshrrizes
Nez, es uz to a6 skatos ar tādu pat riebumu, kā Tu uz tricāriem
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ui,tas pedejais tavs teikums,tas ir tiiiiiiiiiiik ljooooti pazistams
ar kompatu pa brugji
Lieliska sieviete nesaka ka viņai ir ''tās'' dienas. ....
Tam būtu jāskan šādi '' Mīļais tev būs mineta nedēļa ''
Just kidding
Tam būtu jāskan šādi '' Mīļais tev būs mineta nedēļa ''
Just kidding
Nu nav viņi nesmuki,viņi vienkārši standarta komplektācijā ir visnotaļ nebaudāmi,turpretim pliks bembis vai mersis atstāj iespaidu uzreiz.Pilni ar smukiem saloniem ir ok,komforta ziņā c4 ar nesapistu benzīna dzinēju ir baigi ok,kombains tāpat is hlams,bet man patīk ar kādu skatienu viņi stajankā braucot skatās uz Tevi ,ja Tu esi bembī ar 17' ,tipa ar riebumu,skaudību un pārspēku,bet es tik pie sevia domāju,kaut tev sprausla ar vadu izbeigtos :ceshka tedeeshka:
Lindai ir riebums,jo vasarā satraumējām viņu ar burbuli žēl ka nav nevienas fotkas,kā viņa ar čoma vecāsmātes burbuli miņikos skati gāja
Lindai ir riebums,jo vasarā satraumējām viņu ar burbuli žēl ka nav nevienas fotkas,kā viņa ar čoma vecāsmātes burbuli miņikos skati gāja
Whaaa
Veciit c4 2.5 rindenieki dizelji ir way to go
Dzinejam resurs mezhoniigs un patrinjsh smiekliigs.
Man sencim agrak bija.paterins pilseta ar r17 bija 6l un ar manu braukshanu.pa baani bija 4 -4.5 l un tas it bez dirshanas.daaudz ar vinju biji nobraukajis.ma patika.
Bet ja it 20vt,tad nu vispar zupa biksees ja vel rs apkari dzinejam saliek
.
Veciit c4 2.5 rindenieki dizelji ir way to go
Dzinejam resurs mezhoniigs un patrinjsh smiekliigs.
Man sencim agrak bija.paterins pilseta ar r17 bija 6l un ar manu braukshanu.pa baani bija 4 -4.5 l un tas it bez dirshanas.daaudz ar vinju biji nobraukajis.ma patika.
Bet ja it 20vt,tad nu vispar zupa biksees ja vel rs apkari dzinejam saliek
.
ar kompatu pa brugji
Tad jau labāk burbuli. Bērnības atmiņas tēvam kādreiz sarkans 2.3 bija, diski ar plauktu n shit. likās krutākā mašīna vietējā miestā.
Žēl, ka burkānu krāsas zapiņu knapi atceros, varbūt pret tiem arī būtu simpātijas
Žēl, ka burkānu krāsas zapiņu knapi atceros, varbūt pret tiem arī būtu simpātijas
It's all about the win
Man sencim bija opel kadets,ko vinja draugi pa paali elektribas stabaa iestadija un ford franada pret abam mashinam ir riebums
ar kompatu pa brugji
lielai daļai tiem R5 2.5 tdi jau miljāns ir nobraukts. resurss ir tiem dzinējiem milzīgs. un ir forši tādi pirkt, vismaz visi dzird ka tu brauc kle kle kle
Benzīna dzinējiem r5 audi skaņa patīk, ja kopā ar Q izpildījumu, tad vispār čotka.
kadets rūsē tikpat smuki kā e36. bet tā jau vēsture tāpat kā sierra,scorpio,omega,senator,record un kas vēl tur bija. Atceros kādreiz gāzējām ar tiem super auto, likās ka iet nežēlīgi labi
kadets vienreiz sagādāja vilšanos, sametāmies benzīnam braucām uz meža dopu gāzēt ziemā, pirms pēdējā līkuma lai būtu klāt pierāvām roceni un tilts nolūza kadeķim vilkām mājās, izsūcām deģi un pēc pāris dienām nopirkām žiguli un to degvielu nobraukājām
Benzīna dzinējiem r5 audi skaņa patīk, ja kopā ar Q izpildījumu, tad vispār čotka.
kadets rūsē tikpat smuki kā e36. bet tā jau vēsture tāpat kā sierra,scorpio,omega,senator,record un kas vēl tur bija. Atceros kādreiz gāzējām ar tiem super auto, likās ka iet nežēlīgi labi
kadets vienreiz sagādāja vilšanos, sametāmies benzīnam braucām uz meža dopu gāzēt ziemā, pirms pēdējā līkuma lai būtu klāt pierāvām roceni un tilts nolūza kadeķim vilkām mājās, izsūcām deģi un pēc pāris dienām nopirkām žiguli un to degvielu nobraukājām
agrāk bij dafiga salīdzinoši arī tās b2 kupejas,un vispār,dafiga bija viss kas,opeļi,fordi ,bet bembis ,to gan tik daudz netika jāti,tā bija krutā mašīna,atceros brālēnam rajonā bija vienīgajam balts e28,tāds pačots tas bij...
tieši kad parādijāš bmw tad visas izpriecas sākās. Jo iekāpjot bmw kuram bija virs 2.5 dzinējs jauda likās nereāla. un kkāā 2005tajā gadā kad sākās e34 ēra, tad vispār 535 likās kaut kāda raķete.
Pie pirmajiem puteņiem novembrī pazīstams atrāvās prāvu sodu, jo 30 zīme bija aizsnigusi un tās vietā brauca 90 kā pienāktos ārpus pilsētas. Ments pateica, ka aizsnigusī zīme bija jānotīra pašam un tad zinātu kas tā par zīmi.RPG rakstīja:Protams, ja zīme nav redzama viņa nav jāievēro, jo ja nezini kas par zīmi nav jākāpj ārā,jānotīra zīme lai zinātu cik ātri jābrauc. Tāpat par nepārtrauktajām un dzeltenajām. Tā jau nav vadītāja vaina ka nav notīrīts viss kā vajag un ekstrasenss nebrauc pie stūres
To noteikti varēja pārsūdzēt, jo likums neparedz ka autovadītājiem ir jātira zīmes un ceļi lai līnijas redzētu.
Mēnešreizes, Elkors, ceška tēdeška, aizsnigušas ceļazīmes - šeit viss ir kārtībā
Tā sajūta, kad mēnesi atpakaļ uzliki jaunus bumerangus un tie pēc 1000km atkal ir pisģets. Kur vien brauc, tur ceļi kā pēc zemestrīces vai bumbošanas.
Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
Par atbalstiem: ir vērts ņēmt lietotos? vai only jaunus? vai arī atkarīgs no stāvokļa?Inferno rakstīja:Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
Nu nopietni?KMG rakstīja:Par atbalstiem: ir vērts ņēmt lietotos? vai only jaunus? vai arī atkarīgs no stāvokļa?Inferno rakstīja:Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Lietoti atbalsti ir diezgan ejoši, nav ar viņiem viss tik traki, bet jauns ir jauns.KMG rakstīja:Par atbalstiem: ir vērts ņēmt lietotos? vai only jaunus? vai arī atkarīgs no stāvokļa?Inferno rakstīja:Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2094
- 2095
- 2096
- 2097
- 2098
- …
- 2228