Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 30
- chevron_right
...kā tas nabags i nolocīts
Bēdīgi, ka tā. Stabs/koks gadījās ceļā?
Cik reāli būs sānu sakrāsot tādās pašās krāsās kā bija pirms tā?
Tā man liekas būs mazākā problēma ... Top kārtējais frankenšteins , tas gan nepriecē!Lawwr rakstīja:Bēdīgi, ka tā. Stabs/koks gadījās ceļā?
Personīgi es diezvai celtu šādu augšā.. tur pa traku viss banānā.. un angļu kuzavs nemaksā kosmosu jo vairāk sedana.. un Tavā gadijumā reğistrācija atkrīt jo var noformēt kā kuzava maiņu!
Ir E46 sedana kuzovs, anglis. Riepas, piekare, stikli - vēl virsū. Lieki piebilst, ka labs.
ja nu interesēs. :)
ja nu interesēs. :)
Diegabiksis
Ja Jumts un tilti / pusrāmji ir vietā daudz maz,
Reāli paliek slieksnis + stoika + biški grīda (nu durvju ailes apakša) ko nomainīt. Ja Ģeometrija svarīgos punktos vesala lai taisa augšā.
Reāli paliek slieksnis + stoika + biški grīda (nu durvju ailes apakša) ko nomainīt. Ja Ģeometrija svarīgos punktos vesala lai taisa augšā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Uzšpaktelēs un būs labi!
Bet, ja nopietni, tad šitādu ir diezgan pagrūti uzcelt, jēdzīgi iztaisnot gandrīz nereāli, bet lai salipinātu no remontgabaliem vajag zināmas iemaņas...
Bet, ja nopietni, tad šitādu ir diezgan pagrūti uzcelt, jēdzīgi iztaisnot gandrīz nereāli, bet lai salipinātu no remontgabaliem vajag zināmas iemaņas...
ā pareizi, tak nepiereģistrēt laikam nevarēs, tak cits autiņš.nleai rakstīja:kadēļ lai viņam interesetu e46 kuzavs?
Diegabiksis
Varbūt tiešām apsver domu par angļa atvilkšanu un virsbūves maiņu veikt? Šķiet, ka tā būtu prātīgāk.
labak netaisit frankensteinu
Nu, labu bundžu arī jāpameklē ir, uz katra stūra tās nemētājas, par velti arī neviens neatdos.
Nezinu vai ir jēga... bet gribās sataisīt esošo, nevis meklēt citu bundžu vai bembi
Citu bundžu atrast nekad nav par vēlu
Uz aci apskatīt.. citiem novērtēts.. un secinājums, ka ir vērts taisīt, ka nav nemaz tik traki kā izskatā. Durvis sapirktas. Tagad tik atliek visu samērīt, lai tiešām ir zināms kas ir nobīdījies un kas nav. Tad jau mēģināsim un redzēs kā būs.ValtersZ rakstīja:Ja Jumts un tilti / pusrāmji ir vietā daudz maz,
Citu bundžu atrast nekad nav par vēlu
Stabs kā sērkociņs nolūza labi ka nebija veco laiku betona stabs Es jau domāju vienkārši baltā pārkrāsot, lai mazāk pindzeles būtu.. bet draugi kategoriski uzstāj lai tiek krāsots kā bija, tipa NFSLawwr rakstīja:Bēdīgi, ka tā. Stabs/koks gadījās ceļā?
Es par nfs. Lai veicas ar atdzīvināšanu
Tika manīts dzīvē, krasojums nav tik traki kā foto, pat interesanti, tikai izplūdi vajag atbilstošo virs 100db, lai maziņās atskatās ,krāso NFS, un lai veicas uzcelt atpakaļ!
Šitas NFS stils cepi man pat liekas ļoti patīkams pats laprāt ar tadu mauktu.
Vismaz nav tas viendabigums kas vairak vissapkārt ir manams ka visas vienadas krasas.
Šis un happo rats ir paslaik mani favoriti .
Neteiksu ka nepatik seit tie foruma sterilie aparati bet sadi ekspermenti man patik labak un ir pat loti tikami :)
Vismaz nav tas viendabigums kas vairak vissapkārt ir manams ka visas vienadas krasas.
Šis un happo rats ir paslaik mani favoriti .
Neteiksu ka nepatik seit tie foruma sterilie aparati bet sadi ekspermenti man patik labak un ir pat loti tikami :)
nopietni?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …