Edzis PROAM V8 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 37
- chevron_right
saulē cita diršana, tagad gan izskatās prosto kosmos
Jā, ir tā, ka tagad jau sāk palikt žēl, iedomājoties, ka auto brauks pa trasi. Bet nu dzīvē izskatās drusku švakāk kā bildēs, ja runa iet tieši par kvalitāti. Dažās vietās esmu uztaisjis kaut kādu nelīdzenumu un hrenova izskatās, saliks visu auto un tad skatīsies, ja kritīs acīs krāsotājs teica, ka pats saslīpēs un pārkrāsos tās vietas. Sapratu, ka tā sagatavošana nav tas vieglākais darbs.
driftworks stikerus pa virsu un aiziet gaaziis taalaakedzis rakstīja:Jā, ir tā, ka tagad jau sāk palikt žēl, iedomājoties, ka auto brauks pa trasi. Bet nu dzīvē izskatās drusku švakāk kā bildēs, ja runa iet tieši par kvalitāti. Dažās vietās esmu uztaisjis kaut kādu nelīdzenumu un hrenova izskatās, saliks visu auto un tad skatīsies, ja kritīs acīs krāsotājs teica, ka pats saslīpēs un pārkrāsos tās vietas. Sapratu, ka tā sagatavošana nav tas vieglākais darbs.
kamerā izskatijās brūna, bet tagad ļoti tumši sarkana, bet patīk.
izskatās ka tu esi saslimis ar to pašu kaiti, ko es un vladlens, tev vairāk sāk patikt process auto būvēšana nekā braukšana
Nav ko teikt, viens no maniem favorīt topikiem šajā forumā!
Ar bembjiem ņemos jau gandriz 3 gadus, bet pa lielam gandrīz vispār neesmu braucis. Savu ikdienu bez autiņu skrūvēšanas vairs nevaru iedomāties, tādēļ, jā, var teikt, ka esmu galīgi ar šito visu saslimis-AF- rakstīja:izskatās ka tu esi saslimis ar to pašu kaiti, ko es un vladlens, tev vairāk sāk patikt process auto būvēšana nekā braukšana
Prieks, ka neesmu vienīgais, kam patīk, haha
Man tā krāsa atgādina Brokatrot Metallic
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Kaut kas laikam jāieraksta, lai albūmā pa vidam nav tukšums.
Godīgi sakot uznācis ir baigais apnikums un pēdējā laikā cenšos sev skaidrot, ka šis ir drifta auto.
Sezona jau drīz būs beigusies, bet es vēl neesmu izkustejies no garžās
Durvis sakrāsoju, īpaši neiespringu labot visas buktītes, pofig, gan jau tāpat tās durvis ilgi nedzīvos.
Vismaz daļas ir sakrāsotas, auto sāk nedaudz izskatīties pēc auto.
Motors tapšanas procesā un kaut kā tā.
Pirms sāku kaut ko darīt, daudziem prasīju vai ir iespējams uzlikt vanosu uz nevanosa galvas. Konkrētu atbildi tā arī neviens nespēja īsti sniegt, daudzi arī man ir rakstijuši un prasijuši vai tas ir izdarāms.
Nu ko, nav ko daudz domāt, ir jāņem un jāmēģina.
Atbilde : Nē, virsū vanoss uz nevanosa galvas neies.
Lai uzliktu vanosu ir jāizdara šāda vienkārša lieta.
Uzmetam blīvīti no vanosa galvas. Un izfleksējam tādu kanti Viss gatavs. Silti iesaku visiem šo padarīšanu darīt pirms galva tiek izmazgāta, jo šīs alumīnija skaidas motoram nekādīgi nenāk par labu.
Godīgi sakot uznācis ir baigais apnikums un pēdējā laikā cenšos sev skaidrot, ka šis ir drifta auto.
Sezona jau drīz būs beigusies, bet es vēl neesmu izkustejies no garžās
Durvis sakrāsoju, īpaši neiespringu labot visas buktītes, pofig, gan jau tāpat tās durvis ilgi nedzīvos.
Motors tapšanas procesā un kaut kā tā.
Pirms sāku kaut ko darīt, daudziem prasīju vai ir iespējams uzlikt vanosu uz nevanosa galvas. Konkrētu atbildi tā arī neviens nespēja īsti sniegt, daudzi arī man ir rakstijuši un prasijuši vai tas ir izdarāms.
Nu ko, nav ko daudz domāt, ir jāņem un jāmēģina.
Atbilde : Nē, virsū vanoss uz nevanosa galvas neies.
Lai uzliktu vanosu ir jāizdara šāda vienkārša lieta.
Uzmetam blīvīti no vanosa galvas. Un izfleksējam tādu kanti Viss gatavs. Silti iesaku visiem šo padarīšanu darīt pirms galva tiek izmazgāta, jo šīs alumīnija skaidas motoram nekādīgi nenāk par labu.
Flokots bez airbag panelis ar parasto pečku
Gluži manas domaskars rakstīja:Flokots bez airbag panelis ar parasto pečku
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tiesi velejos jautat kas ar to paneli ir darits?kars rakstīja:Flokots bez airbag panelis ar parasto pečku
Panelis flokots. man personīgi labāk patīk prefacelift panelis, tieši ja viņu nofloko. Pečka protams palika kāda bija, netaisos swapot nekādas digitālas klimas, trases autiņam
Kādas izmaksas noflokot? Nereāli patīk
Being second is being the first of the losers. /Senna/
+/- 50e, kad es gribēju man teica 50e, ja dod savu neflokoto paneli pretī Bet izskatās mega, tas nu ir skaidrs, un agri vai vēlu nenoskopošu ari tos 50eTomSkarsts rakstīja:Kādas izmaksas noflokot? Nereāli patīk
Floko it kā ne dēļ skata, tam ir pielietojums.
Nu jā, saulē paneljs neatspīd pret logu, bet nu protams skats arī ir viens liels bonussfunkyasshit rakstīja:Floko it kā ne dēļ skata, tam ir pielietojums.
man draud viss tas pats kas tev,jo iegadata plika kupejas bundza un turbo kits ari jau sarunats
ar kompatu pa brugji
Tad jau rokas arī var nemazgāt, tāpat sasmērēsi. Tomēr uz pirmo reizi vajadzēja sataisīt, un nevajag domāt ka tagad trasē pa riepām dzīvosiedzis rakstīja:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 37