Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 2228
- chevron_right
ziemas, vai vasaras riepa?
Nez, vienmēr pūšu 2.2
arii preikšā 2.2 aizmugurē varbūt 2.3 2.4A!gars rakstīja:205/55R16 cik gaisa spiedienam jābūt? Uz riepas maksimālais norādīts. Man no tā labāk nepaliek.
Cik jūs vispār parasti pumpējat? Man kaut kā 2 vienmēr riepa liekas pamīksta. Kur nu vēl dažās vietās ieteiktā 1,8
es maucu ~ 2.3
Bet ir riepas, kas pēc sava izskata jau izskatās tā kā nedaudz pamīkstas.
Bet ir riepas, kas pēc sava izskata jau izskatās tā kā nedaudz pamīkstas.
pārāk cietas jau ar nevar, ziemas riepas jau ir mīkstākas lai saķere labāka domāju 2.2 ir labi
viss jau ir arī atkarīgs no grādiem cik arā ir un tai skaitā no sniega daudzuma.
Viss atkarīgs no gumijas sastāva. Vasaras cietās riepas jau tukšas izskatās tīri ok.
Visiem no rīta tagad pielaižot, stūres pastiprinātājs mega gaudo kāmēr kaut cik iesilst? Man rodas sajūta ka viņs sasalst kā nelabais.
wrum, wrūūūm
nu ja tev tgd sasalst,tad pagaidi 6dienu kad būs -30 besī aukstums
coupe 2.8
nuuu mans stūres pastiprinātājs pie šāda aukstuma kāds ir alūksnē vēl negaudo un sasalis arī nav pagaidām vēl
Kās ar eļļas līmeni pastiprinātājam ? Uzmet aci, vai nav par maz.waarna rakstīja:Visiem no rīta tagad pielaižot, stūres pastiprinātājs mega gaudo kāmēr kaut cik iesilst? Man rodas sajūta ka viņs sasalst kā nelabais.
Man arī bez izmaiņām. nekas negaudo un nav grūtak griežama stūre. Viss ir čiki piki
Jums arī tā lielā aukstumā (no rītiem), ka rokas no stūres nevar atraut?
Ņē-a, man cimdi rokās
Izejot no mājām jau nekur gribas doties
Man gribas - atpakaļ mājās
A kur tad Tu tagad esi?
Mājās :)
Es vienkārši atbildēju uz tavu tekstu
Es vienkārši atbildēju uz tavu tekstu
Nu skaidrīte....
Šodien darbā sanāca brīvs brīdis palasīt kaut kādu vecu auto build latvija nummuru un sanāca izlasīt vienu tekstu, kur bija teikts, ka vīrieši uz auto ar skaistiem diskiem skatās tāpat, kā uz glītām meitenēm uz augstpapēžu kurpēm. Teksts nedaudz lika pasmaidīt, bet sava taisnība jau vien ir.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 2228