Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 73
- chevron_right
man atkal patiik ka m5 diskiem ir iznjemtas ara tas zvaigznes..izskatas niknaak
Man gan liekas ,ka kāds urļiks būtu nospēris zvaigznes.
Tikai neaizmirsti to, ka uz skati būtu vēlams citus diskus uzlikt, ja trāpīsies piekasīgs inspektors tad 2 ieliks par šiem
Bet nu kopskats ir ok, saliksi miglas u.c. sīkumus un būs jau pavisam nice :)
ja neskaras riepas vai diski pie arkam un ja vins var iebazt starpaa savu mapiiti tad laidiis cauri, un protams ja diski nelien araaa arpus arkaam , vai riepas nav sauraak par diskiem tad nelaidiis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Šodien nopētīju tavu auto esam pie siika!
Aizmugure ar diskiem izskatās ļoti forši, tā agresīvi, bet priekša, protams, mākoņus baksta!
Par zvaigznēm, kas tev vidū diskiem trūkst, manas domas jua zini, bet plaukts atsver daudz ko!
Būs tev Podziņa savs smukasi BMW!
Moš vēl pierakstīsies mūsu "..rasītāju" klubiņā, jo izskatās, ka viena vieta atbrīvosies!
Aizmugure ar diskiem izskatās ļoti forši, tā agresīvi, bet priekša, protams, mākoņus baksta!
Par zvaigznēm, kas tev vidū diskiem trūkst, manas domas jua zini, bet plaukts atsver daudz ko!
Moš vēl pierakstīsies mūsu "..rasītāju" klubiņā, jo izskatās, ka viena vieta atbrīvosies!
mats rakstīja:Man gan liekas ,ka kāds urļiks būtu nospēris zvaigznes.
man personīgi arī pietrūkst zvaigzne šiem diskiem, taču tāds komplekts maksā kosmosu! Arī zvaigznes atsevišķi maksā vidēju R17 cenā! Kuras pie tam nav tik viegli atrast!
erda rakstīja:Šodien nopētīju tavu auto esam pie siika!
He Palddies.. Ja pa ziemu neizdomāšu iemest 2.8 un laist viņu pa trasi, tad iestāšos jūsu bmw p*d*r*sītāju klubiņā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
AgnisB rakstīja:Tikai neaizmirsti to, ka uz skati būtu vēlams citus diskus uzlikt, ja trāpīsies piekasīgs inspektors tad 2 ieliks par šiem
mēģināšu iziet ar tiem pašiem Tā pat 100%, ka ar pirmo neiziešu. Aizbraukšu, lai saraxta man kas man vēl jātaisa
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tad jau gaidām patīkāmās ziņas par TA.
P.S. ceru ka izziesi ar pirmo!
P.S. ceru ka izziesi ar pirmo!
Ja doma mani tad neceri , jo so to var apvienoterda rakstīja:Šodien nopētīju tavu auto esam pie siika!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Nice Podziņ :) Skatos, ka esi pavisam tuvu mērķim - TA. Nu tad dod ziņu!!!!
Pašlaik izskatās visi ļoti cītīgi seko tavam topikam, jo gaida bildes un paziņojumu par TA saņemšanu...
he, he, hē Tas priecē un vienlaikus uzliek atbildību lielāku
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Izskātās, ka Podziņa šodien dzīvo servisā, ceru, ka rītā ieraudzīšu pie sava auto stūres Tevi!
šodien redzēju griežoties no lubānas ielas virzienā uz rencēnu ielu
Apsveicu Podziņu ar TA. Nu nav uz gadu, bet tāpat jau var ielās rādīties
Podziņa ar savu auto!
Tad jau viss, citu Podziņai vairs neko nevajag, ja ir viņas auto back to road!
Ir, ir legalizēts. Vēl tik šis tas jāpieķimerē un būs ok Ilgi gaidītais brīdis :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 73