Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- …
- 2228
- chevron_right
Šiem apgalvojumiem galīgi nepiekrītu, bet nu labi, labāk paklusēšu.dogMa rakstīja:Ažiotāža par kalendāru..![]()
Reti kurai bildei tur bija kaut kāda kompozīcija.
No esošā bilžu klāsta neko labāku izveidot nevarēja!
Par kalendāru.
Kad Jūs cienītie reiz sapratīsiet, ka par gaumi nestrīdās. Tak paskataties uz pašiem auto, kādi mums te ir. Divus līdzīgus auto grūti atrast. Un tas tikai tāpēc, ka katram tā saprašana par „smuku E36” ir atšķirīga. Viens te bļauj, ka bija iedomājies kalendāru savādāku. A neliekas, ka katrs to iedomājas pa savam un kā izdabāt visiem? Vienam vajag vārda dienas, otram mēnes fāzes, trešajam lai būtu atzīmētas visas ebreju genocīda piemiņas dienas. Kā jau teica viens no kalendāra veidotājiem, tad šitas ir vienkārši interjera priekšmets. Kam patiks nopirks un nepukstēs. Kam nē, tas domāju nepirktu pat tad, ja visos mēnešos būtu viņa auto.
Izrādiet cieņu pret cita darbu un pūlēm tak vismaz! Bet ja kādam liekas, ka var uztaisīt labāk, tad lūdzu. Nedomāju, ka kāds baigi iebildīs, ja kāds entuziasts girbēs izveidot savu kalendāru ar iesūtītajām bildēm un pierādīt, ka ir nazis.
Kad Jūs cienītie reiz sapratīsiet, ka par gaumi nestrīdās. Tak paskataties uz pašiem auto, kādi mums te ir. Divus līdzīgus auto grūti atrast. Un tas tikai tāpēc, ka katram tā saprašana par „smuku E36” ir atšķirīga. Viens te bļauj, ka bija iedomājies kalendāru savādāku. A neliekas, ka katrs to iedomājas pa savam un kā izdabāt visiem? Vienam vajag vārda dienas, otram mēnes fāzes, trešajam lai būtu atzīmētas visas ebreju genocīda piemiņas dienas. Kā jau teica viens no kalendāra veidotājiem, tad šitas ir vienkārši interjera priekšmets. Kam patiks nopirks un nepukstēs. Kam nē, tas domāju nepirktu pat tad, ja visos mēnešos būtu viņa auto.
Izrādiet cieņu pret cita darbu un pūlēm tak vismaz! Bet ja kādam liekas, ka var uztaisīt labāk, tad lūdzu. Nedomāju, ka kāds baigi iebildīs, ja kāds entuziasts girbēs izveidot savu kalendāru ar iesūtītajām bildēm un pierādīt, ka ir nazis.
konkrētais kalendārs NAV masu produkts! Tas ir tāds kā limited edition,kurš paredzēts e36 entuziastu kontingentam! Manuprāt, neatkarīgi vai tavs auto tur ir vai nav, tas tak ir e 36 kalendārs un tādam jābūt entuziastu krājumos!
+1A!gars rakstīja:Par kalendāru.
Tieši tā erda . E36 klandaru nopirks lai kāds viņš ar būtu normāls entuziasts. A tiem, kuriem patīk pakasīties arī pie Rimi kases par to kāpēc viņa krējuma burciņa ir ieplīsusi, to darīs arī te.
Kāds var mani apgaismot,kā var apskatīties kautkur internetā datus par mašīnas iepriekšējajām skatēm?Gribas uzzināt kādi aizrādijumi pirms tam bijuši.
par iepriekšējo skati vari apskatīt e.csdd.lv. par liegumiem un īpašnieku maiņām ir divas SMS katra 60 vai 65 santīmi bija.
Ieej CSDD lapā. Vajadzēja būt kaut kādam SMS pakalpojuma un info telefonam arī man liekas. Kaut kāds info par pēdējo TA ir arī e-csdd atrodams, ja auto protams ir tavā rīcībā.
Vai tad ir iespējams apskatīties par visām iepriekšējām? Manuprāt tikai par pēdējo var.
Es jau arī par pēdējo gribēju,nesen iegādājos e36 un parāva neliela ziņkāre.
Paldies par info.
P.S Nožēloju ka apskatijos,izrādās ka mana mašīna no lietuvas atceļojusi.! Būs sūdi.
Paldies par info.
P.S Nožēloju ka apskatijos,izrādās ka mana mašīna no lietuvas atceļojusi.! Būs sūdi.
Katram sava izpratne par kompozīciju, vai bildēm, kas tika iesūtītas.Finks rakstīja:Šiem apgalvojumiem galīgi nepiekrītu, bet nu labi, labāk paklusēšu.dogMa rakstīja:Ažiotāža par kalendāru..![]()
Reti kurai bildei tur bija kaut kāda kompozīcija.
No esošā bilžu klāsta neko labāku izveidot nevarēja!![]()
Nevajag cepties, citi tomēr tērēja savu dārgo laiku, domāja, darīja, Izvēlēties arī nebija nemaz tik viegli u.t.t.marux rakstīja:Godīgi sakot, jūtos vīlies par kalendāru...Janvāra un februāra bildes gandrīz identiskas - diezin vai gribēsies divus mēnešus no vietas kreiso pakaļējo lukturi aplūkot. Un, manuprāt, bija citas, daudz košākas un izteiksmīgākas bildes. Neesmu foto dievs un kompozīcijas ģēnijs, bet daļa bilžu ir diezgan neveiksmīgi izvēlētas. Piemēram, Podziņas auto citas bildes bija
- gan kompozīcija, gan krāsas, gan viss pārējais, kamēr izvēlētajai vienīgais interesantais akcents ir fotošopētais kapots, kam fonā, atvainojiet par tiešu tekstu - kaut kāds grāvis. Piemēram šī bilde lika sadrebēt pat manai, ne-emmas stila pārliecībai. Par decembra bildi esmu laikam pārsteigts visvairāk...
OK, malači, ka uztaisījāt, bet manuprāt nav vērts tērēt līdzekļus kalendāram ar pāris baudāmām bildēm. Atvainojos, ja kādu aizskāru personīgi - negribēju. Bet tiešām biju gaidījis ko tādu, ka žoklis atkritīs un acis izsprāgs.
![]()
Par vāka bildi gan - visu cieņuLabākā bilde no visām 13.
Labi, gan jau nākamgad būs labāk. Šoreiz gan es būšu antipatriotisks un pirkšu kalendāru ar plikām tantēm
Starp citu marux, tas grāvis ir "LIELĀ JUGLA" skaista vieta. Ok. man pašai arī varbūt citas bildes patika labāk, bet kā tauta lēma, tā ir.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Iespējams tagad kļūšu par ļauno tēlu, bet nu bildes ir izvēlētas 50:50 (labas/sliktas), labi vairāk ir neatbilstošas, kā atbilistošas.
Biju gaidījis labāku rezultātu skatoties uz ievietotajām bildēm atlases topikā (protams daudzi tur lika foto mēslu ar cerību, ka viņu auto varētu tikt kalendārā). - Jā piekrītu! Nebija daudz ko izvēlēties (tā, ka to būtu grūti izdarīt), bet nu tā jau nu noteikti nav atruna.
Uzskatu, ka dažas izvēlētās bildes ar savu krāsu gammu izēd acis + dažas ir tik plakanas, kā mans monitors (nav bildei odziņas un "dzīvīguma").
Domāju, ka labāku rezultātu būtu sasnieguši, ja bildes izvēlētos tie cilvēki, kas nodarbojas ar fotografēšanu!
- Kapēc? .. tādēļ, ka šiem cilvēkiem ir zināms vai sasniegtais rezultāts (bilde) ir atbilstošs, vai kārtējais garām skrējiena foto knipsis.
Neko daudz pats nesaprotu no maketiem (to, ko tur tipogrāfija veido), bet nu uzskatu, ka šis makets ir visai sūdīgs.
Biju domājis iegādāties kalendāru, bet laikam to nedarīšu!
Labs kalendāru piemērs tiešām varētu būt e30.lv << tas liekas tāds personīgāks, nevis no sērijas - vajag kalendāru un tad sametam viss kaut ko virsū, lai būtu.
Tagad varētu teikt, ka daudz kritizēju un pats nedaru! - Labprāt nākošo gadu piedalītos kalendāra izveidošanā (gan no foto puses, gan pie paša kalendāra noformējuma)
Biju gaidījis labāku rezultātu skatoties uz ievietotajām bildēm atlases topikā (protams daudzi tur lika foto mēslu ar cerību, ka viņu auto varētu tikt kalendārā). - Jā piekrītu! Nebija daudz ko izvēlēties (tā, ka to būtu grūti izdarīt), bet nu tā jau nu noteikti nav atruna.
Uzskatu, ka dažas izvēlētās bildes ar savu krāsu gammu izēd acis + dažas ir tik plakanas, kā mans monitors (nav bildei odziņas un "dzīvīguma").
Domāju, ka labāku rezultātu būtu sasnieguši, ja bildes izvēlētos tie cilvēki, kas nodarbojas ar fotografēšanu!
- Kapēc? .. tādēļ, ka šiem cilvēkiem ir zināms vai sasniegtais rezultāts (bilde) ir atbilstošs, vai kārtējais garām skrējiena foto knipsis.
Neko daudz pats nesaprotu no maketiem (to, ko tur tipogrāfija veido), bet nu uzskatu, ka šis makets ir visai sūdīgs.
Biju domājis iegādāties kalendāru, bet laikam to nedarīšu!
Labs kalendāru piemērs tiešām varētu būt e30.lv << tas liekas tāds personīgāks, nevis no sērijas - vajag kalendāru un tad sametam viss kaut ko virsū, lai būtu.
Tagad varētu teikt, ka daudz kritizēju un pats nedaru! - Labprāt nākošo gadu piedalītos kalendāra izveidošanā (gan no foto puses, gan pie paša kalendāra noformējuma)
reali ko cilveks var izdarit ar manu bankas kontu ja vins zin manu adresi, vardu un uzvardu, personas kodu, bankas konta numuru un bankas nosaukumu ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Shoreiz piekritiishu tiem ,kam kalendaars nepatiik! Vieniigi decembris ir oki
Bildes ar veel vareetu izvilkt ,bet tie datumi ir pilniigi bezgaumiigi uzmesti
Un vispaar maketeetaajs ir garaam , taadus kalendaarus var maajaas uz kompiisha jebkursh pats salikt un izprinteet
Tikai deelj taa ,ka tur ir e36 noteikti vinju neiegaadaashos
Neuztvert personiigi! Kaa man te maaciija ,kritiku esot jaamaak uzklausiit
Bildes ar veel vareetu izvilkt ,bet tie datumi ir pilniigi bezgaumiigi uzmesti
Un vispaar maketeetaajs ir garaam , taadus kalendaarus var maajaas uz kompiisha jebkursh pats salikt un izprinteet
Tikai deelj taa ,ka tur ir e36 noteikti vinju neiegaadaashos
Neuztvert personiigi! Kaa man te maaciija ,kritiku esot jaamaak uzklausiit
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tagad nezxinu ko dariit, sakuma likas pec uzmetiena jo stadijas kaut kads usa jurnieks kurs grib masinu pirkt, sakuma prikol pec sarakstijos un naca standarta teksti ara no vinja, bet vins tagad prasa bankas konta datus lai naudu parskaititu un pec tam kad nauda bus mana konta tad atsutis shiping firmas parstavi pec masinas, parasti vinji car paypal nemas bet tagad laikam car bankam, ko reali ko varu zaudet ja masinu neadodu kamer nauda nav iznemta no konta?Nixon rakstīja:Vienīgais ieskaitīt tur naudu.
Labas cenas.
Labas cenas.
Hmm, nu nezinu vai nav kārtējais krāpnieks. Kpc lai no ASV kādam interesētu Latvijas sludinājumos liktie auto?
edit:
uzgūglēju, Tavs variants:
Vai kādam ir darīšanas ar šādām personām internetā?
Transport Company: "Global Courier Logistic Company"
Address:
Name : Alexandra Allen
Address : Flat 2 84 stockland street
City :Grangetown
State:Cardiff
Postal Code : CF11 7LX
Country : England
un Robert Marton?
Mana situācija ir šāda:
šis RM piedāvāja pirkt manu auto, un vuņš teica, ka gatavs pārskaitīt uz manu kontu naudu. Mums bija ilga sarakste, kā beigās es viņam uzrakstīju savu bankas kontu un vārdu un uzvārdu. Viņš man teica, ka pārskaitīs uz manu kontu arī transporta izdevumus, kuri pēc tam pēc viņa lūguma man būs ar WESTERN Union būs jāsamaksā autopārvadātājam. Es piekritu palīdzēt, tikai ar tādu norunu, ka maksāšu tikai tad, kad naudu būšu saņēmusi. Viņš tam piekritaa. Tikai nākamajā rītā man atnāk vēstule jau it kā no bankas (Royal Bank Of Scotland Wire Transfer <[email protected]> ), ka maksājums ir veikts, bet man vispirms ir jāpārskaita ar WESTERN Union būs jāsamaksā autopārvadātājam un pēc tam, kad būšu aizsūtījusi pdf. kvīti par maksājumu, tā banka veiks pēdējo darījumu un nauda būs kontā.
Es protams sāku argumentē, ka neko avansā nemaksāšu. Tad man sāka nākt draudu vēstules, ja es nemaksāšu aģentam, tad es tikšu nosūdzēta interpolam un viņi mani sazināsies, es varu nonākt cietumā par krāpniecību.
http://www.sudzibas.lv/krapnieki-interneta-c11192.html
edit:
uzgūglēju, Tavs variants:
Vai kādam ir darīšanas ar šādām personām internetā?
Transport Company: "Global Courier Logistic Company"
Address:
Name : Alexandra Allen
Address : Flat 2 84 stockland street
City :Grangetown
State:Cardiff
Postal Code : CF11 7LX
Country : England
un Robert Marton?
Mana situācija ir šāda:
šis RM piedāvāja pirkt manu auto, un vuņš teica, ka gatavs pārskaitīt uz manu kontu naudu. Mums bija ilga sarakste, kā beigās es viņam uzrakstīju savu bankas kontu un vārdu un uzvārdu. Viņš man teica, ka pārskaitīs uz manu kontu arī transporta izdevumus, kuri pēc tam pēc viņa lūguma man būs ar WESTERN Union būs jāsamaksā autopārvadātājam. Es piekritu palīdzēt, tikai ar tādu norunu, ka maksāšu tikai tad, kad naudu būšu saņēmusi. Viņš tam piekritaa. Tikai nākamajā rītā man atnāk vēstule jau it kā no bankas (Royal Bank Of Scotland Wire Transfer <[email protected]> ), ka maksājums ir veikts, bet man vispirms ir jāpārskaita ar WESTERN Union būs jāsamaksā autopārvadātājam un pēc tam, kad būšu aizsūtījusi pdf. kvīti par maksājumu, tā banka veiks pēdējo darījumu un nauda būs kontā.
Es protams sāku argumentē, ka neko avansā nemaksāšu. Tad man sāka nākt draudu vēstules, ja es nemaksāšu aģentam, tad es tikšu nosūdzēta interpolam un viņi mani sazināsies, es varu nonākt cietumā par krāpniecību.
http://www.sudzibas.lv/krapnieki-interneta-c11192.html
Nav ne jausmas tapec ari jautaju ka labak rikoties, vai vienkarsi uzcept jaunu kontu prieks si darijuma un ja nu patiesam nauda iekriit konta tad atri iznemt un adot masinu
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- …