Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2105
- 2106
- 2107
- 2108
- 2109
- …
- 2228
- chevron_right
Rīga - Ogre, kur divas joslas viss ok, uz 100km/h var mierīgi braukt.
Ogre - Lielvārde pa Daugavpils šoseju max 60 km/h. Tas ir vienkārši nenormāli, kas notiek uz ceļiem, apdzen vienu, otrs priekšā tāds pats.
Kad Ķegumā izdevās izbraucot caur benzīntanku tiec visiem garām, tāda bauda uz tiem pašiem 90 braukt
Ogre - Lielvārde pa Daugavpils šoseju max 60 km/h. Tas ir vienkārši nenormāli, kas notiek uz ceļiem, apdzen vienu, otrs priekšā tāds pats.
Kad Ķegumā izdevās izbraucot caur benzīntanku tiec visiem garām, tāda bauda uz tiem pašiem 90 braukt
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
ir jabut pilnigam idiotam,lai liktu vasaras riepas tgd.tas,ka ar 1.martu drikst vinjas likt nenozime,ka tajaa dienaa uzreiz ir jaliek vasaras tupeles virsuu,un naivi ceret,ka nebus sniegs un apledojums,un ar to visu,ka gribi paradit savus jaunos vasaras diskus un nevari vel lidz menesha vidum vai aprila sakumam paciesties,tas var sabojat tev pasham un kadam citam dienu,nerunajot tikai par to,ka nevar pabraukt,kad uzsnieg,bet var arii sanakt bedigak.
Brivdienaas un sodien jau pamaniju tadus kuri uzlikushi vasaras tupeles diezko gudri tas nav no vinju puses. un lai vaino tikai sevi,ja kkas notiks vai kaads aiz muguras braucoshais bus uz tevi dusmigs,kaa elle
tas tads man viedoklis,jeb nedaudz jau sacepos.
un uzskatu,ka vispar ziemas riepam vajadzetu but no 1.Novembra lidz kadam 1.aprilim
Brivdienaas un sodien jau pamaniju tadus kuri uzlikushi vasaras tupeles diezko gudri tas nav no vinju puses. un lai vaino tikai sevi,ja kkas notiks vai kaads aiz muguras braucoshais bus uz tevi dusmigs,kaa elle
tas tads man viedoklis,jeb nedaudz jau sacepos.
un uzskatu,ka vispar ziemas riepam vajadzetu but no 1.Novembra lidz kadam 1.aprilim
Instagram - Sandis_e36
Vairāk biju domājis satiksmi Rīgā. Tiešām neizprotu tos kas domā ka šomēnes vairākp sniega nebūs. Nebrīnīšos pat ja aprīlī vēl snigs.
Bet teoretiski tagad menti nevar piesieties par vasarenēm?
neeRiks* rakstīja:Bet teoretiski tagad menti nevar piesieties par vasarenēm?
Instagram - Sandis_e36
Likuma spēksSidnas rakstīja:neeRiks* rakstīja:Bet teoretiski tagad menti nevar piesieties par vasarenēm?
Spicbuki ar jaunam zimenem forsi slid pat sovakar. Jo temperatura svarstas, sniegs gan sauss gan slapjs un vejs pieslipe top speed uz ulmana gatves neparsniedz 45km/h
Riga pilns ar lohiem, neveiklakais moments izsliipet starp divam VP ekipazam un PP vel stav pie luksofora
Riga pilns ar lohiem, neveiklakais moments izsliipet starp divam VP ekipazam un PP vel stav pie luksofora
Bet ja izraisīsi avāriju sniega laikā ar vasaras riepām, apdrošinātāji var ierubīt regresa prasību pret tevi...Riks* rakstīja:Likuma spēksSidnas rakstīja:neeRiks* rakstīja:Bet teoretiski tagad menti nevar piesieties par vasarenēm?
Dzuri, nez kāpēc man ar aizpagājušā gada radzenēm slīd ļoti minimāli.
Ar radzem, tas ari ir magiskais vards. Ar bezradzu var labi slipet, ja neprovace tad pokuj. ja tikkai braukt tad var ar vasarenem maukt
Apdroshinatajiem nav tiesibas neizmaksaat,jo Likumaa ir skaidri noraditi datumi no lidz kuram un tas,ka es tagad izvelos braukf ar vasarenem,ta ir mana darishana
Regresu vinji var sev dirsaa iebazt
ar kompatu pa brugji
Pa lielam tā ir!cipruss18 rakstīja:Apdroshinatajiem nav tiesibas neizmaksaat,jo Likumaa ir skaidri noraditi datumi no lidz kuram un tas,ka es tagad izvelos braukf ar vasarenem,ta ir mana darishana
Bet ja ieliksi kādam dirsā jo ar vasarenēm nevarēji nobremzēt tad gan apdrošinātāji pasūtīs
Ja tu būsi vainīgā puse, tad izmaksās un zaudējumus piedzīs no tevis. Pats neesmu ar to saskāries, to man stāstīja mana apdrošināšanas aģente.cipruss18 rakstīja:Apdroshinatajiem nav tiesibas neizmaksaat,jo Likumaa ir skaidri noraditi datumi no lidz kuram un tas,ka es tagad izvelos braukf ar vasarenem,ta ir mana darishana
Jo?????pamatojums?? tad vinji parkapj likumu un Tu vari sudzeet tiesaa
ar kompatu pa brugji
Likums ir likums!
Neesmu lasījis octas līgumu, nezinu. Bet gan jau ka ir bijuši precedenti bez tiesvedības vai ar uzvarētu tiesvedību, ja jau man to stāsta.
Jo likumā ir rakstīts, ka var braukt ar tādu ātrumu, ar kuru vari apstaties līdz mašinai, luksoforam un tml.ZzevsS rakstīja:Ja tu būsi vainīgā puse, tad izmaksās un zaudējumus piedzīs no tevis. Pats neesmu ar to saskāries, to man stāstīja mana apdrošināšanas aģente.cipruss18 rakstīja:Apdroshinatajiem nav tiesibas neizmaksaat,jo Likumaa ir skaidri noraditi datumi no lidz kuram un tas,ka es tagad izvelos braukf ar vasarenem,ta ir mana darishana
Tad jau lielākā daļa avāriju neatbilst šai prasībai...Rus rakstīja:Jo likumā ir rakstīts, ka var braukt ar tādu ātrumu, ar kuru vari apstaties līdz mašinai, luksoforam un tml.ZzevsS rakstīja:Ja tu būsi vainīgā puse, tad izmaksās un zaudējumus piedzīs no tevis. Pats neesmu ar to saskāries, to man stāstīja mana apdrošināšanas aģente.cipruss18 rakstīja:Apdroshinatajiem nav tiesibas neizmaksaat,jo Likumaa ir skaidri noraditi datumi no lidz kuram un tas,ka es tagad izvelos braukf ar vasarenem,ta ir mana darishana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2105
- 2106
- 2107
- 2108
- 2109
- …