Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2106
- 2107
- 2108
- 2109
- 2110
- …
- 2228
- chevron_right
Es pat no mājas netieku ārā, jo kupenas ir līdz brillei....
BMW - Best Motorsport Weapon
Kur tad tik daudz sniega?
ZzevsS rakstīja:Kur tad tik daudz sniega?
Kāds nav bijis ārā dažas stundas
- ikey07
Pus stundu atpakaļ biju. Teikā bija kkur ap 5cmikey07 rakstīja:ZzevsS rakstīja:Kur tad tik daudz sniega?
Kāds nav bijis ārā dažas stundas
Da lābi, kādi 5 cm? Man pa dienu pusotras stundas laikā uz auto ja bija visi 3
Kāds redzēja to bmw simbolu rumbulā? Es sakuma domaju ka taisis //M logotipu, kas butu legit.
Beigas salidzinot ar tiem meršiem un audistiem, bmw logo uztaisitais galigi neiet pie sirds.. ;(
Beigas salidzinot ar tiem meršiem un audistiem, bmw logo uztaisitais galigi neiet pie sirds.. ;(
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Piekrītu, ka vasarenes labakas ka ziemas, bet lai vai cik mm butu uz vasaras riepas, ziemene ar 4mm bus labaka saķeres ziņa, bremzēšanas ziņa etc pa sniegu.cipruss18 rakstīja:70% tas ziemenes ir vel sudigakas,ka vasarenes
Piekrītu, ka stulbi likt tgd vasarenes, lenak uzsac, bremze kilometru un mums tsunami ara, bet iespejams kadam citi diski jakraso n shit un nav disku ar riepam tgd "pavasarim".
Pats ari uzliku son vasarenes un žēl, jo ara perfekts laiks priekiem, bet paguvu ari slowmo driftu ar vasarenem izbaudit
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Ta kā tikko pamodušies. Iespēja apskatīties laika prognozi neeksistē laikam.swiss rakstīja:Piekrītu, ka vasarenes labakas ka ziemas, bet lai vai cik mm butu uz vasaras riepas, ziemene ar 4mm bus labaka saķeres ziņa, bremzēšanas ziņa etc pa sniegu.cipruss18 rakstīja:70% tas ziemenes ir vel sudigakas,ka vasarenes
Piekrītu, ka stulbi likt tgd vasarenes, lenak uzsac, bremze kilometru un mums tsunami ara, bet iespejams kadam citi diski jakraso n shit un nav disku ar riepam tgd "pavasarim".
Pats ari uzliku son vasarenes un žēl, jo ara perfekts laiks priekiem, bet paguvu ari slowmo driftu ar vasarenem izbaudit
Paskatījos, secināju ka iphons un 1188 meloja XDEdža rakstīja:Ta kā tikko pamodušies. Iespēja apskatīties laika prognozi neeksistē laikam.swiss rakstīja:Piekrītu, ka vasarenes labakas ka ziemas, bet lai vai cik mm butu uz vasaras riepas, ziemene ar 4mm bus labaka saķeres ziņa, bremzēšanas ziņa etc pa sniegu.cipruss18 rakstīja:70% tas ziemenes ir vel sudigakas,ka vasarenes
Da nē,viss kārtībāEmteks rakstīja:Vēl kādam Youtube čakarējās ? Iet, neiet, iet, neiet.
visi skatās Diānas Šuriginas jaunās sērijas. pārslodze.Emteks rakstīja:Vēl kādam Youtube čakarējās ? Iet, neiet, iet, neiet.
Emteks rakstīja:Kas tā tāda ?
Emteks rakstīja:Kas tā tāda ?
Pirmās sērijas bija tīri intereanti pēc darba paskatīties,bet nu 4. jau neskatāma,vlogeru uzpūsts sūdsplaksteris rakstīja:visi skatās Diānas Šuriginas jaunās sērijas. pārslodze.Emteks rakstīja:Vēl kādam Youtube čakarējās ? Iet, neiet, iet, neiet.
jap! es jau domaju kompja gluksEmteks rakstīja:Vēl kādam Youtube čakarējās ? Iet, neiet, iet, neiet.
iečekoju,nu tāds murgsplaksteris rakstīja:visi skatās Diānas Šuriginas jaunās sērijas. pārslodze.Emteks rakstīja:Vēl kādam Youtube čakarējās ? Iet, neiet, iet, neiet.
8 gadi kaut kā dafiga (teiciens no 4 serijas)Darks rakstīja:iečekoju,nu tāds murgsplaksteris rakstīja:visi skatās Diānas Šuriginas jaunās sērijas. pārslodze.Emteks rakstīja:Vēl kādam Youtube čakarējās ? Iet, neiet, iet, neiet.
Kādas mizas te liek uz 8J un 9J? Pagājušo sezonu nobraucu ar 205/45 uz abiem.
Šogad gribētos priekšā To pašu 205 vai 215, pakaļā gribētos 225, bet 225/45 un 215/45 tā jancīgi izsktās uz R16.
Šogad gribētos priekšā To pašu 205 vai 215, pakaļā gribētos 225, bet 225/45 un 215/45 tā jancīgi izsktās uz R16.
195/55 uz 8J bija zbs
Es labprāt vispār liktu priekšā 225 un pakaļā 245 kā minimums, bet uz R16 tie nav populāri izmēri un pakaļā man rats ir padauz ārpus.
Un arī, lol nau vērc no tādiem izmēriem.
Un arī, lol nau vērc no tādiem izmēriem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2106
- 2107
- 2108
- 2109
- 2110
- …
- 2228