Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower
Reputācija: 3

13 Mar 2017, 21:37

R16 ar 225/50 neizskatās nemaz tik šausmīgi. :D
garais33
Ziņojumi: 4
Pievienojies: 13 Mar 2017, 22:07

13 Mar 2017, 22:46

Sveiki.
Ir tāda problēma, ka aiz stūres, priekšējā paneļa vadītāja pusē ir dzirdama dīvaina skaņa, it kā kaut kas bret kaut ko atsistos ik pēc pāris sekundēm. Atverot pārsegu to troksni nedzird, tikai sēžot salonā uzliekot roku uz stūres nedaudz jūt vibrāciju no tā trokšņa. tas triksnis ir gan braucot, gan stāvot. Pēc motora iedarbināšanas pa jaunam ne vienmēr tā skaņa ir uzreiz. brīžiem parādās vēlāk, brīžiem pazūd. Zemāk ir links. uzfilmēju lai ir dzirdams par ko runāju.
Kas tas varētu būt?

http://www.dailymotion.com/video/x5epo83
DooH`
Ziņojumi: 65
Pievienojies: 29 Sep 2015, 23:35

13 Mar 2017, 23:44

Sveiki. Speedo iet uz beigām. Sedans 18is. Kādu spidometru varu krāmēt tā vietā lai visu radītu adekvāti?
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

13 Mar 2017, 23:46

No tada paša 1.8is? Nea?
DooH`
Ziņojumi: 65
Pievienojies: 29 Sep 2015, 23:35

14 Mar 2017, 00:26

Bet piem no parastajiem 1.8 nederēs?? Vai no kādiem citiem? Varbūt stulbs jautājums,bet nu anyway
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

14 Mar 2017, 03:02

DooH` rakstīja:Bet piem no parastajiem 1.8 nederēs?? Vai no kādiem citiem? Varbūt stulbs jautājums,bet nu anyway
Derēs jebkurš 4cyl speedo. Tikai ja svarīgi, kompotu spidometriem nav tas ekonometrs vai kā nu tur viņu sauc.
KasparsG rakstīja:Nopietni, kas tur ir sapists? Uzlikti diski ar racecar nepareizu, taču izskatam pareizu ET, riepām, kas neder racecar, bet padara visu kopskatu labāku. Automašīna ir zemāka nekā racecar, bet ja cilvēkam ir iespēja ikdienā braukt ar tik zemu, tad kāpēc gan ne?
Kad visi sapratīs, ka visas automašīnas netiek būvētas kā sacīkšu automašīnas.
Man tieši liekas, ka visi šie because racecar bļāvēji paši vairāk sapiš auto ar atvieglināšanu, padarīšanu pēc iespējas cietāku u.t.t.
Racecar arī vajag mazāku ET, kas mašīnu padara stabilāku. Zemai arī jābūt aerodinamikas nolūkos.
Visi, kas iecep pa stanceriem parasti ir tieši dēļ pārspīlēti debīlā cambera un šautajām riepām.
Nesaprotu gan kāpēc tieši stance tiek sasaistīts ar izskatu.
Man vizuāli krietni labāk patīk iepriekš minētais ET20 215/45 setups, nekā 205/40. Vienīgais, kas ar stretchu ir panākams skaisti, ka disks ar arku ir uz vienas līnijas. Thats it.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Profila bilde
KA-91
Ziņojumi: 712
Pievienojies: 04 Dec 2012, 21:14
Braucu ar: darba auto
Atrašanās vieta: Rīga

14 Mar 2017, 06:16

TomSkarsts rakstīja: Nesaprotu gan kāpēc tieši stance tiek sasaistīts ar izskatu.
Man vizuāli krietni labāk patīk
Nesaproti, jo domā tikai vienā virzienā! Tavs paskaidrojums tam, ka izskatās neglīti ir, ka Tev nepatīk, nu kam tas reāli interesē? Tādiem pat cilvēkiem ar līdzīgu gaumi, tādēļ ir domubiedri, kas tusē kopā, jo ir līdzīga gaume. Reseri ar reiseriem un stanceri ar stanceriem.
Tavs domu gājiens ir tāds pats kā tiem, kas nepārtraukti apdirš e36, jo redz nepatīk.

Neaizstāvu nevienu un nav doma kādam uzbraukt, lai veidotos konflikts, vienkārši izkāpiet no saviem izdomātiem rāmjiem, vieglāk uz pasauli skatīties būs ;)
Profila bilde
Nylon
Ziņojumi: 1010
Pievienojies: 04 Jan 2013, 22:52
Braucu ar: avataru
Reputācija: 13

14 Mar 2017, 09:25

Varbūt kāds pazīst vai vnk ir kontakti kāda laba virpotāja? Vajag uztaisīt vienu flanci, būs piemērs un arī materiālu no kā uztaisīt varu atvest.

Diezgan steidzami
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

14 Mar 2017, 11:46

garais33 rakstīja:Sveiki.
Ir tāda problēma, ka aiz stūres, priekšējā paneļa vadītāja pusē ir dzirdama dīvaina skaņa, it kā kaut kas bret kaut ko atsistos ik pēc pāris sekundēm. Atverot pārsegu to troksni nedzird, tikai sēžot salonā uzliekot roku uz stūres nedaudz jūt vibrāciju no tā trokšņa. tas triksnis ir gan braucot, gan stāvot. Pēc motora iedarbināšanas pa jaunam ne vienmēr tā skaņa ir uzreiz. brīžiem parādās vēlāk, brīžiem pazūd. Zemāk ir links. uzfilmēju lai ir dzirdams par ko runāju.
Kas tas varētu būt?

Sveiks! Man ir līdzīgi, tik ritms cits :lol: Jau 2gadi tā dzīvoju, bet īpaši nejūtu, ka tas man radītu problēmas, kaut kad štukoju, kas tas varētu būt, bet galīgi esmu jau piemirsis, taču laikam tie bija vairāki varianti, jo manā gadījumā tas notiek tikai tad, kad uzsilst. Bet kamēr skaņa nepaliek skaļāka, vai nerada citas problēmas, īpaši neuztraucos.
Profila bilde
Rob

14 Mar 2017, 11:50

Ko cilvēki var pastāstīt par stūres reikas atjaunošanu, dārgs prieks? Vai arī pirkt lietotu reiku? Man ir neliela brīvkustība zem tās gumijas. Ja kādam ir ko piebilst, uzklausīšu, vai arī var piedāvāt labu reiku, droši rakstiet man.
Attēls
kasp1js
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 09 Dec 2014, 17:36
Braucu ar: pieciem cilindriem
Reputācija: 13

14 Mar 2017, 12:11

Brīvkustība zem gumijas var jau arī būt stūres stieņos nevis pašā reikā.
Profila bilde
Rob

14 Mar 2017, 12:57

Nu, biju skatē, pirmo reizi manīju ka kratot autiņu čamda katru šaru un spaida gumiju, pēcāk vēl pielaida dzinēju, lai stūres pastūzis griežas un tad vēlreiz spaidīja. Tas jā, secināja ka labais stūres stienis nekāds, bet kreisajā pusē man pirms gada stienis bija mainīts, tagad teica ka brīvkustība zem gumijas, pie kreisā stieņa. Būtu tikai stūres stieņi, pohuj, tie neko daudz nemaksā, a tagad jādomā :D Restaurēt, vai pirkt lietotu.
Profila bilde
JaniVal
Ziņojumi: 100
Pievienojies: 29 Feb 2016, 17:09
Braucu ar: e36

14 Mar 2017, 16:09

Vai kādam nav info, kur var iznomāt minibusu, pēc būtības vienalga kādu, galvenais, lai 7 vietas un labs muzārs iekšā?
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

14 Mar 2017, 17:08

KA-91 rakstīja:
TomSkarsts rakstīja: Nesaprotu gan kāpēc tieši stance tiek sasaistīts ar izskatu.
Man vizuāli krietni labāk patīk
Nesaproti, jo domā tikai vienā virzienā! Tavs paskaidrojums tam, ka izskatās neglīti ir, ka Tev nepatīk, nu kam tas reāli interesē? Tādiem pat cilvēkiem ar līdzīgu gaumi, tādēļ ir domubiedri, kas tusē kopā, jo ir līdzīga gaume. Reseri ar reiseriem un stanceri ar stanceriem.
Tavs domu gājiens ir tāds pats kā tiem, kas nepārtraukti apdirš e36, jo redz nepatīk.

Neaizstāvu nevienu un nav doma kādam uzbraukt, lai veidotos konflikts, vienkārši izkāpiet no saviem izdomātiem rāmjiem, vieglāk uz pasauli skatīties būs ;)
Es tieši vienmēr esmu bijis ļoti open-minded attiecībā pret mašīnas moddošanu, kamēr forumā ir taisnā domāšana 90% uz stance. Tieši tāpēc arī tika pieminēts, ka 'nesaprotu kāpēc izskats = stance', jo tas var izpausties visādi.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
garais33
Ziņojumi: 4
Pievienojies: 13 Mar 2017, 22:07

14 Mar 2017, 17:39

Rob rakstīja:
Kas tas varētu būt?

Sveiks! Man ir līdzīgi, tik ritms cits :lol: Jau 2gadi tā dzīvoju, bet īpaši nejūtu, ka tas man radītu problēmas, kaut kad štukoju, kas tas varētu būt, bet galīgi esmu jau piemirsis, taču laikam tie bija vairāki varianti, jo manā gadījumā tas notiek tikai tad, kad uzsilst. Bet kamēr skaņa nepaliek skaļāka, vai nerada citas problēmas, īpaši neuztraucos.
Ja Tu runā par silšanu tad man ir tieši tā pat. No sākuma neklab, bet, kad pabrauc sāk klabēt. skaņa nāk kaut kur aiz spidometra tur iekšā. Pavilku viņu ārā un paklausījos. Un dzird viņu tikai salonā sēžot. No ārpuses tik motora rūkoņa.
Profila bilde
Salviic
Ziņojumi: 35
Pievienojies: 15 Mar 2015, 09:25
Braucu ar: TURBO dīzeli
Atrašanās vieta: Alūkses puses

14 Mar 2017, 19:18

JaniVal rakstīja:Vai kādam nav info, kur var iznomāt minibusu, pēc būtības vienalga kādu, galvenais, lai 7 vietas un labs muzārs iekšā?
Vojagerklubā laikam to partyvoyager piedāvāja uz nomu ja pareizi atceros, iemet aci tur

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Reinholds
Ziņojumi: 665
Pievienojies: 30 Mar 2013, 10:39
Braucu ar: cietu seju
Reputācija: 1

14 Mar 2017, 20:11

Profila bilde
Rob

14 Mar 2017, 20:18

garais33 rakstīja:
Rob rakstīja:
Kas tas varētu būt?

Ja Tu runā par silšanu tad man ir tieši tā pat. No sākuma neklab, bet, kad pabrauc sāk klabēt. skaņa nāk kaut kur aiz spidometra tur iekšā. Pavilku viņu ārā un paklausījos. Un dzird viņu tikai salonā sēžot. No ārpuses tik motora rūkoņa.
Jap, man identiski tāpat. Iespējams no klimas kaut kas, ja tev digitālā.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

16 Mar 2017, 09:02

Kāds ir izpildījis manu sapni.
Attēls
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde