Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2116
- 2117
- 2118
- 2119
- 2120
- …
- 2228
- chevron_right
Kamēr mēs skatījāmies, viņam pāris reizes jau zvanīja telefons un pēc mums jau kāds gaidīja pie vārtiem teritorijai, tu?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nop.Jānis.P rakstīja:Kamēr mēs skatījāmies, viņam pāris reizes jau zvanīja telefons un pēc mums jau kāds gaidīja pie vārtiem teritorijai, tu?
nevaru ātrumă atrast, bet ir netă bilde, kur sedans ir uz tādiem. Izskatās iespaidīgi labi. Kâdi parametri diskiem?chillhouse rakstīja:Kādas domas par kaut ko šādu uz kupejas?
Šī nav mana bilde, bet ir iespēja tikt pie tādiem, tikai labākā stāvoklī un ar zelta krāsas centru. 4x 8,5j R17 et15ElvijsR rakstīja:nevaru ātrumă atrast, bet ir netă bilde, kur sedans ir uz tādiem. Izskatās iespaidīgi labi. Kâdi parametri diskiem?chillhouse rakstīja:Kādas domas par kaut ko šādu uz kupejas?
Veči,ātrais jautājums- ja izplūdes kolektoram ir aizmetinātas zondes vietas,respektīvi nav abu zonžu,būs pārērk jauns kolektors ar caurumiem priekš zondēm vai arī var braukt tāpat? P.S Stulbs jaut.vrb zinu,jā....
Nu ja runa iet par m52 dzinēju, tad es pirktu citus kolektorus jo tie nemaz nav tik dārgi.vitjazz rakstīja:Veči,ātrais jautājums- ja izplūdes kolektoram ir aizmetinātas zondes vietas,respektīvi nav abu zonžu,būs pārērk jauns kolektors ar caurumiem priekš zondēm vai arī var braukt tāpat? P.S Stulbs jaut.vrb zinu,jā....
Varētu būt tā, kad var arī esošas zondu vietas atgriezt, bet grūti pateikt kamēr nevar redzēt kā tieši tās vietas ir aizmetinātas
Ja atmiņa neviļ,ir vnk iepļūtīts metinājums pa virsu zondes caurumiem. Jā, m52 dzinējs.Nylon rakstīja:Nu ja runa iet par m52 dzinēju, tad es pirktu citus kolektorus jo tie nemaz nav tik dārgi.vitjazz rakstīja:Veči,ātrais jautājums- ja izplūdes kolektoram ir aizmetinātas zondes vietas,respektīvi nav abu zonžu,būs pārērk jauns kolektors ar caurumiem priekš zondēm vai arī var braukt tāpat? P.S Stulbs jaut.vrb zinu,jā....
Varētu būt tā, kad var arī esošas zondu vietas atgriezt, bet grūti pateikt kamēr nevar redzēt kā tieši tās vietas ir aizmetinātas
Nu ja var pieļaut, kad vītne iekšā ir vesela, var mēģināt ar fleksi nogriezt to metinājumu, lai paliktu smuka, lidzena vieta zondeivitjazz rakstīja:Ja atmiņa neviļ,ir vnk iepļūtīts metinājums pa virsu zondes caurumiem. Jā, m52 dzinējs.Nylon rakstīja:Nu ja runa iet par m52 dzinēju, tad es pirktu citus kolektorus jo tie nemaz nav tik dārgi.vitjazz rakstīja:Veči,ātrais jautājums- ja izplūdes kolektoram ir aizmetinātas zondes vietas,respektīvi nav abu zonžu,būs pārērk jauns kolektors ar caurumiem priekš zondēm vai arī var braukt tāpat? P.S Stulbs jaut.vrb zinu,jā....
Ja ir iepļūtīts iekšā, iekš cauruma,domāju laikam visa tā nogriežana un vītnes uzdzīšana būs liels gemarojs....
Tie kolektori neko nemaksā. Kādi 10- 20 eur
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Neorientējos 6 cyl cenās vēl pagaidām, tāpēc tādas domas nāca prātā Paldies! Domāju to kolektoru varēs izmest,lai nečakarētosLinda rakstīja:Tie kolektori neko nemaksā. Kādi 10- 20 eur
Iespēja ir jāizmanto, ja ne, tad kontaktu pmāchillhouse rakstīja:Šī nav mana bilde, bet ir iespēja tikt pie tādiem, tikai labākā stāvoklī un ar zelta krāsas centru. 4x 8,5j R17 et15ElvijsR rakstīja:nevaru ātrumă atrast, bet ir netă bilde, kur sedans ir uz tādiem. Izskatās iespaidīgi labi. Kâdi parametri diskiem?chillhouse rakstīja:Kādas domas par kaut ko šādu uz kupejas?
sveiki!! kā no foruma var izdzēs privātās vēstules ? Man rādās 100% full 400 veestules nevar nekko sanjemt !! :(
Labā stūrī apakšā ir poga atzīmēt visas.
Tur pat virs tā ir mark / unmark as - spied virsū uz tā un tur atvērsies logs - dzēst iezīmētās.
Tur pat virs tā ir mark / unmark as - spied virsū uz tā un tur atvērsies logs - dzēst iezīmētās.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
PV iestatījumi atzīmē delete older messages if full.JahManGang rakstīja:sveiki!! kā no foruma var izdzēs privātās vēstules ? Man rādās 100% full 400 veestules nevar nekko sanjemt !! :(
Kāds vakara pusē nevarētu izpalīdzēt? Meitenei opelim riepa caura un pati nemāk samainīt.
Purvciems
Purvciems
Kā ir ar plauktu pulēšanu pēc disku smilsošanas? Vai labāk to nevajag darit ja grib vinus pulēt?
Varu tikai ar padomu palīdzēt Power līmenī. Meitenes bilde krietni vien palielinātu palīdzētāju skaituzurkae36 rakstīja:Kāds vakara pusē nevarētu izpalīdzēt? Meitenei opelim riepa caura un pati nemāk samainīt.
Purvciems
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2116
- 2117
- 2118
- 2119
- 2120
- …