Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2126
- 2127
- 2128
- 2129
- 2130
- …
- 2228
- chevron_right
Ja atmiņa neviļ, trīstūri.
Tieši tā, man ir 100eur vērts bosch urbis ar aķi, bet iesktūvēt 100mm skrūvi 20mm osb plāksnē ir mocības, da nu nah. Der tikai pussy darbiem.Fashion rakstīja:atkarigs no slodzes, sev 2 gadi atpakalj panemu pa 20eur jaunu noname china maodiduns laikam kkads ar magnetu un lukturi ka spiezh pogu, joprojaam stradaa un laadejas un viss apmierinaEmteks rakstīja:Iesakiet urbi ar akumulatoru priekš plastmasas, kartona un plānu dēļu urbšanas.
Spoguli ir jaucami? Reapektivi vai no diviem var vienu sakombinet?Ruu rakstīja:Ja atmiņa neviļ, trīstūri.
Man ir makita...urbj un skrūvē ahujenna. Un uzskatu ka 180 eiro par lielo komplektu ar kasti nav dārgi.Rob rakstīja:Tieši tā, man ir 100eur vērts bosch urbis ar aķi, bet iesktūvēt 100mm skrūvi 20mm osb plāksnē ir mocības, da nu nah. Der tikai pussy darbiem.Fashion rakstīja:atkarigs no slodzes, sev 2 gadi atpakalj panemu pa 20eur jaunu noname china maodiduns laikam kkads ar magnetu un lukturi ka spiezh pogu, joprojaam stradaa un laadejas un viss apmierinaEmteks rakstīja:Iesakiet urbi ar akumulatoru priekš plastmasas, kartona un plānu dēļu urbšanas.
323i oem m-pack baklažāns pārdots jaunēklim no jelgavas, kas cels augšā. cerams...
Ta jau manīsnmy rakstīja:323i oem m-pack baklažāns pārdots jaunēklim no jelgavas, kas cels augšā. cerams...
Kam ir M54B30 iestādīts e36. Vēlos saprast kā tas ir.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pēdējais būtu @ jaaniskal
Kur labāk vest diskus valcēt, Rīgā?
Kāpēc Mriepas?
Vai tad Mriepās valcē diskus? Kad pirms 3 gadiem biju tur praksē, tad diskus valcēt veda citur nevis uz vietas valcēja, bet nu varbūt kaut kas ir mainījies.ikey07 rakstīja:mriepas.lvOutSider rakstīja:Kur labāk vest diskus valcēt, Rīgā?
Mriepas ir garām. Pirku tur riepas un pie reizes montēt gribēju. Tas montieris pirmo stundu zāli kurīja. Tad apdolbījies sāka strādāt. Attieksme pret darbu nulle.
Kā tur bija ar kārbām, no 325tds vai e34/e39 tdsa zfu arī var stutēt uz e36 m52? Lūgums atsaukties tiem, kas ir mēģinājuši
Mriepas vienmēr viss ir bijis bumbāsEmteks rakstīja:Mriepas ir garām. Pirku tur riepas un pie reizes montēt gribēju. Tas montieris pirmo stundu zāli kurīja. Tad apdolbījies sāka strādāt. Attieksme pret darbu nulle.
Biju vienreiz Mriepās, gribēju uz gonku nopirkt lietotas r15 riepas, man paprasija par sudiem 40 eur
Mriepās biju kādas 5 reizes, regulēt riteņu geometriju. Izklausas, kad man visas reizes tikai veicas, jo visapkārt dzirdētas tikai sliktas atsauksmes. Kaut gan no savas puses neko sliktu pateikt nevaru.
Maskavas iela 400 kaut kas. Tur kur lielā K-rauta. Varbūt pie vainas bija sestdienas diena, kad visi tādā kungu prātā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2126
- 2127
- 2128
- 2129
- 2130
- …
- 2228