Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2127
- 2128
- 2129
- 2130
- 2131
- …
- 2228
- chevron_right
Var. Tikai ir jāuzliek zvans no benzīna ZFa. Jo TDS kārba stāv slīpi.Valtmeikers rakstīja:Kā tur bija ar kārbām, no 325tds vai e34/e39 tdsa zfu arī var stutēt uz e36 m52? Lūgums atsaukties tiem, kas ir mēģinājuši
Pēdējo reizi apdrošināju mašīnu uz 3 mēn pa 24€, mašīna pus gadu nostāvēja, skate beidzās, apdrošināšana tagad 40€ uz 3 mēn.. Cena pieaug dēļ tā, ka nav skate? Skatījos netā, kas sastāda apdrošināšanas cenu, par skati tur nekas nebija teikts. Kāds var paskaidrot?
Nē, tāpēc, ka regulāri neapdrošini.Pērkons rakstīja:Pēdējo reizi apdrošināju mašīnu uz 3 mēn pa 24€, mašīna pus gadu nostāvēja, skate beidzās, apdrošināšana tagad 40€ uz 3 mēn.. Cena pieaug dēļ tā, ka nav skate? Skatījos netā, kas sastāda apdrošināšanas cenu, par skati tur nekas nebija teikts. Kāds var paskaidrot?
Ā ja tikai zvans?funkyasshit rakstīja:Var. Tikai ir jāuzliek zvans no benzīna ZFa. Jo TDS kārba stāv slīpi.Valtmeikers rakstīja:Kā tur bija ar kārbām, no 325tds vai e34/e39 tdsa zfu arī var stutēt uz e36 m52? Lūgums atsaukties tiem, kas ir mēģinājuši
A kas ar gear ratio?
A kadi gear ratio abam kārbām? Varbūt īsāki?-AF- rakstīja:Ā ja tikai zvans?funkyasshit rakstīja:Var. Tikai ir jāuzliek zvans no benzīna ZFa. Jo TDS kārba stāv slīpi.Valtmeikers rakstīja:Kā tur bija ar kārbām, no 325tds vai e34/e39 tdsa zfu arī var stutēt uz e36 m52? Lūgums atsaukties tiem, kas ir mēģinājuši
A kas ar gear ratio?
Guglē nesanāk atrast tdsa ratios
jāmāk meklēt. visi īsāki, piektais tāds pats
1. 5.09
2. 2.8
3. 1.76
4. 1.25
5. 1
1. 5.09
2. 2.8
3. 1.76
4. 1.25
5. 1
Es jau saku, ka nesanāk no kura modeļa ir šie ratio? Tas taču zfs vai negleizds rakstīja:jāmāk meklēt. visi īsāki, piektais tāds pats
1. 5.09
2. 2.8
3. 1.76
4. 1.25
5. 1
zf no tdsValtmeikers rakstīja:Es jau saku, ka nesanāk no kura modeļa ir šie ratio? Tas taču zfs vai negleizds rakstīja:jāmāk meklēt. visi īsāki, piektais tāds pats
1. 5.09
2. 2.8
3. 1.76
4. 1.25
5. 1
Nē, tāpēc, ka regulāri aug aprošinātāju apetīte uz naudu. Ar tiem esošajiem miljoniem nepietiek. Vajag vēl. Tak gribās Mārupē villu un kādu jahtu.ElvijsR rakstīja:Nē, tāpēc, ka regulāri neapdrošini.Pērkons rakstīja:Pēdējo reizi apdrošināju mašīnu uz 3 mēn pa 24€, mašīna pus gadu nostāvēja, skate beidzās, apdrošināšana tagad 40€ uz 3 mēn.. Cena pieaug dēļ tā, ka nav skate? Skatījos netā, kas sastāda apdrošināšanas cenu, par skati tur nekas nebija teikts. Kāds var paskaidrot?
Gear ratio ir tikai iemesls maiņai. Vari braukt ar 3.15 vai 2.93, būs īsi pirmie robi, bet nepapisīsi ekonomiju uz šosejas, nebūs jāzāģē. ZF TDS kārba ir labākais priekš daily gāžamā, ja jābrauc gari gabali.-AF- rakstīja:Ā ja tikai zvans?funkyasshit rakstīja:Var. Tikai ir jāuzliek zvans no benzīna ZFa. Jo TDS kārba stāv slīpi.Valtmeikers rakstīja:Kā tur bija ar kārbām, no 325tds vai e34/e39 tdsa zfu arī var stutēt uz e36 m52? Lūgums atsaukties tiem, kas ir mēģinājuši
A kas ar gear ratio?
Kādi miljoni? Pagājušgad apdrošināšanas sektoram bija 12 miljonu zaudējumi...Emteks rakstīja:Nē, tāpēc, ka regulāri aug aprošinātāju apetīte uz naudu. Ar tiem esošajiem miljoniem nepietiek. Vajag vēl. Tak gribās Mārupē villu un kādu jahtu.ElvijsR rakstīja:Nē, tāpēc, ka regulāri neapdrošini.Pērkons rakstīja:Pēdējo reizi apdrošināju mašīnu uz 3 mēn pa 24€, mašīna pus gadu nostāvēja, skate beidzās, apdrošināšana tagad 40€ uz 3 mēn.. Cena pieaug dēļ tā, ka nav skate? Skatījos netā, kas sastāda apdrošināšanas cenu, par skati tur nekas nebija teikts. Kāds var paskaidrot?
Apdrošināšanai cenas šogad visiem augšā. Ja pērn golfam ar bm7 varēju izbraukt par 65 eur uz gadu, šogad kaut gan ar bm8 jau ap 90 eur.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Man nepis kādi viņiem zaudējumi. Lai piedzen no tiem kas to rada, nevis no visiem. Ja nevar pavilkt to biznesu, lai tinās cept bulkas maximā.ZzevsS rakstīja:Kādi miljoni? Pagājušgad apdrošināšanas sektoram bija 12 miljonu zaudējumi...
A vot eto praveļnoEmteks rakstīja:Man nepis kādi viņiem zaudējumi. Lai piedzen no tiem kas to rada, nevis no visiem. Ja nevar pavilkt to biznesu, lai tinās cept bulkas maximā.ZzevsS rakstīja:Kādi miljoni? Pagājušgad apdrošināšanas sektoram bija 12 miljonu zaudējumi...
Nevari pavilkt apdrošināšanu - Ušakova limuzīni kursēs vienmēr! Pieraduši visi pie smieklīgajām OCTA cenām...
No tiem kuri rada zaudējumus īsti nevar piedzīt jo zaudējumus rada tie, kuriem izmaksā prēmijas pēc avārijām. Tu taču negribētu lai Tev pēc avārijas apdrošinātājs zvana un saka "eee, klausies, mēs īstenībā labprāt Tev izmaksātu, taču Tu toreiz e36 forumā teici lai apdrošinātāji pasi tiek galā, līdz ar to mēs principā Tev neko neizmaksāsim, nu, lai 'paši tiktu galā'"
Labojums - variants divi: daudz vairāk kontroles uz ceļa, regulāri CP reidi un TA 3x gadā + tiesības nost uz muzu par smagiem CSN pārkāpumiem. Ātri vien kritīsies octu cena
No tiem kuri rada zaudējumus īsti nevar piedzīt jo zaudējumus rada tie, kuriem izmaksā prēmijas pēc avārijām. Tu taču negribētu lai Tev pēc avārijas apdrošinātājs zvana un saka "eee, klausies, mēs īstenībā labprāt Tev izmaksātu, taču Tu toreiz e36 forumā teici lai apdrošinātāji pasi tiek galā, līdz ar to mēs principā Tev neko neizmaksāsim, nu, lai 'paši tiktu galā'"
Labojums - variants divi: daudz vairāk kontroles uz ceļa, regulāri CP reidi un TA 3x gadā + tiesības nost uz muzu par smagiem CSN pārkāpumiem. Ātri vien kritīsies octu cena
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Avārijas izraisītājs ir zaudējumu radītājs. Viņš lai arī maksā savu mega dārgo OCTU.
Kuram no foruma var uzticēt savilks vadus pa salonu pa vietām, kādu kas rubī fišku elektronikā!?
Kikaps rakstīja:Nevari pavilkt apdrošināšanu - Ušakova limuzīni kursēs vienmēr! Pieraduši visi pie smieklīgajām OCTA cenām...
Emteks, beidz pīkstēt un staigă kājām ja kkas nepatīk. Ja nemāki pelnīt uz apdrošinātāju rēķina, pats vainīgs.
Man personīgi galīgi nepiš cik man maksā octa, jo es no octas esmu mega lielos plusos, gan dēļ tā ka pietiekoši esmu bijis vainīgā puse, kā arī ja esmu cietusī puse un saņemu piķi par neko.
Pēdējais labojis ZzevsS - 30 Mar 2017, 17:23, kopā labots 2 reizes.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2127
- 2128
- 2129
- 2130
- 2131
- …
- 2228