Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2136
- 2137
- 2138
- 2139
- 2140
- …
- 2228
- chevron_right
cipruss18 rakstīja:Man e38 ari kkadi 50 vai 55 uz 3 meneshiem
Bija kkadi 36 agrak
Normali studenti, man 52 par e39 uz gadu
APē vai grosā jābūt noteikti.Konstruktors rakstīja:Kāds zinās pateikt, kurā bodē pusasīm var nopirkt atsevišķi tā saucamās "granātas" un tripo rumbas, vai vispār var nopirkt? Un ja var nopirkt, tad kurš ražotājs labāks, un kādas cenas? Vai arī jāpērk jaunas pusasis pilnā komlektā?
dzuris rakstīja:cipruss18 rakstīja:Man e38 ari kkadi 50 vai 55 uz 3 meneshiem
Bija kkadi 36 agrak
Un kur Tu esi regjistreets? noteikti ne Riigaa
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:dzuris rakstīja:cipruss18 rakstīja:Man e38 ari kkadi 50 vai 55 uz 3 meneshiem
Bija kkadi 36 agrak
Un kur Tu esi regjistreets? noteikti ne Riigaa
Zeps ir Riga kad nebiju deklarets riga man zurkai 2015.gada beigas bija ap 30 uz gadu.
Nemainigi drosinu BTA. e39 kad bija registrets uz manejo tad ari deklereta Riga, bez tiesibam tad ap 90 uz gadu bija.
Tikko apdrošināju uz 6mēn- 42 euro. BM 6 klase. Reģ. laukos
77€ par 316i ar 8bm klasichillhouse rakstīja:72€ par 318is ar 7bm klasizurkae36 rakstīja:Jus te raudat par 25e uz trim menesiem
Man 60€ tirs menesi
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
24€ par 316i ar 9bm klasimaartyd rakstīja:77€ par 316i ar 8bm klasichillhouse rakstīja:72€ par 318is ar 7bm klasizurkae36 rakstīja:Jus te raudat par 25e uz trim menesiem
Man 60€ tirs menesi
Gods un slava Latvijas ceļiem un to uzturētājiem. Žēl, ka nav mums kā USA tiesu sistēma. Sen būtu bagāts. Katru mēnesi kāda piekares daļa metama.
Ir te kāds zinošāks par Youtube un par to, kādas dziesmas es varu likt saviem video klāt un kādas nē?
Daudzreiz mani video ir bloķēti dēļ kāda no soundtrackiem, ko pielieku klāt video. Tagad montēšu video un vajag zināt, ko drīkst tur publicēt un ko nedrīkst.
Daudzreiz mani video ir bloķēti dēļ kāda no soundtrackiem, ko pielieku klāt video. Tagad montēšu video un vajag zināt, ko drīkst tur publicēt un ko nedrīkst.
es parasti paņemu kādu dziesmu no kanāla "NoCopyrightSounds", vai ieskatoties https://www.youtube.com/audiolibrary/music . Šad tad tu var dabūt tīri sakarīgu.Nixon rakstīja:Ir te kāds zinošāks par Youtube un par to, kādas dziesmas es varu likt saviem video klāt un kādas nē?
Paldies!
Šis raksts arī mani nedaudz apgaismoja https://www.autornica.lv/2011/07/07/k%C ... %C5%A1ana/
Šis raksts arī mani nedaudz apgaismoja https://www.autornica.lv/2011/07/07/k%C ... %C5%A1ana/
Es ar vislaik lietoju NCS, līdz viens izdomāja uztaisīt Content ID priekš Ahrix - Nova dziesmas, flagoja 3 video.Marttyy rakstīja: es parasti paņemu kādu dziesmu no kanāla "NoCopyrightSounds", vai ieskatoties https://www.youtube.com/audiolibrary/music . Šad tad tu var dabūt tīri sakarīgu.
Labāk tiešām lietot kko no audio library.
- ikey07
jārokas dziļāk Nav viegli, ja pa lēto gribNixon rakstīja:Tajā audio library baigā huiņa
Kādu video tu gribi taisīt, "lēni slīdošu kameru gar priekšas lampām" vai "ātru, ar drifta elementiem" ?Nixon rakstīja:Tajā audio library baigā huiņa
- ikey07
Nixon rakstīja:vlogu par skrūvēšanu. protams, arī neaudz actions
Reku daži ko es parasti lietoju no audio library
Invisible
Beat Your Competition
Fire Breather
Shoulder Closures
Far Away [ labs priekš loop ]
- ikey07
Ar šitādiem var skati iziet?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vienkarsi ieliec atsauci uz dziesmu, video sakuma vai beigas palaid uzrakstu kur redz kas par dziesmu un kas autors. Es ta izdariju savam video un viss ok.Nixon rakstīja:Ir te kāds zinošāks par Youtube un par to, kādas dziesmas es varu likt saviem video klāt un kādas nē?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2136
- 2137
- 2138
- 2139
- 2140
- …
- 2228