Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2148
- 2149
- 2150
- 2151
- 2152
- …
- 2228
- chevron_right
Nezinu, laikam pēc sejas tad paceļ tās cenas Man bmw ja pērn uz gadu bija 110 eur ar zemāku bm klasi, tad tagad 146 eur; volvo, kad nopirku februārī 31 eur, tagad 39, un 3. golfam arī kādi 10 eur plusā uz 3 mēnešiemĢirts rakstīja:Man vispār nekas nav mainijies,kā bija 20e uz 3mēn tā ir domāju,ka cenas ir saceltas vecu bmw īpašniekiem,draudzenei e36 ar uz pusi dārgāka octa palika,man uz MB nekas nav mainijies.
Tāda sajūta, ka es regulāri izraisītu kādu avāriju
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Cenas tiešām pakāpušās, šobrīd uz e36 lētako rāda 45eur (ne tik sen bija kkas knapi pāri 30 eur)
d[-_-]b
Tas viss atmaksāsies kad iebrauksi kādā mašīnā kuras bampers maksā kā viss tavs e36 [ nebija domāts uz nevienu personīgi ]
- ikey07
Man vienīgajam liekas ka forumam laiks par stundu atpaliek?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Lietotāja vadības panelis -> Foruma iestatījumi -> apakšā ieķeksē pie summer time(vai kautkā tamlīdzīgi) un būs viss okeyDzhejs rakstīja:Man vienīgajam liekas ka forumam laiks par stundu atpaliek?
Paldies!Ruudolfs rakstīja:Lietotāja vadības panelis -> Foruma iestatījumi -> apakšā ieķeksē pie summer time(vai kautkā tamlīdzīgi) un būs viss okeyDzhejs rakstīja:Man vienīgajam liekas ka forumam laiks par stundu atpaliek?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Cenas paliek biku augstākas, jā. Bet stšķirība cits auto vai bmw - nav. IS200 lexusam martā uz 3mrēn. Ņēmu ap 34€, tad aprīlī e36 bija aptuveni tik pat. Abas ņēmu Gjensidige, laikam 8.bm
Varbut kads zinatajs vares mani apgaismot
Man pastuzim iesledzas apgaismojums,kas norada,ka pienak elektriba,bet subis neskan.kas varetu but pa sapi?
Pieliku citu subi un tas ari nestradaa
Man pastuzim iesledzas apgaismojums,kas norada,ka pienak elektriba,bet subis neskan.kas varetu but pa sapi?
Pieliku citu subi un tas ari nestradaa
ar kompatu pa brugji
remote vads pieslēgts pie maģa?
nu ķip tas mazais vads, man tā bija, kad nebija viņš pie mafona pieslēgts.
nu ķip tas mazais vads, man tā bija, kad nebija viņš pie mafona pieslēgts.
Pēdējais labojis Lawwr - 26 Apr 2017, 18:30, kopā labots 1 reizi.
Mos izeja nosvila
Viss ir pieslegts
No safe mode uz zaljo gaismu ari pariet.man bija noravies zemejuma vads un pec taa sakas shi saape
No safe mode uz zaljo gaismu ari pariet.man bija noravies zemejuma vads un pec taa sakas shi saape
ar kompatu pa brugji
Man kkas līdzīgs notika subim vnk beidza skanēt un viss.pieslegts viss itkā ir kā vajag,bet neskan un problēmu neesmu vēl atradis nav bijis laika. p.s man aktīvais subiscipruss18 rakstīja:Viss ir pieslegts
Instagram - Sandis_e36
Izplatīta problema chaina subiem ir linearo vadu "mammas"... Tās, kurās ienāk skaņa. Atluzt no pašas plates lodejums, utt.
Vel varbūt, kkas ar remote?!
Vel varbūt, kkas ar remote?!
Kad norāvas zemējuma vads, subis zemi "paņēma" caur RCA vadu un maģi, kuram attiecīgi iekšā izdega atbilstošais drošinātājs (tieši tamdēļ, slēdzot/atslēdzot subi, RCA vads parasti jāņem nost pirmais, tad barošanas + un tikai pašu pēdējo barošanas - ). Ved vien maģi remontā!
d[-_-]b
Man uz e38 lielais ekrans ar magji.tas javed remontet?
ar kompatu pa brugji
Nu ja RCA vads slēgts klāt tam maģim tad jā! Pārbaudi, vai ir skaņa tam vadam galā ko spraud subā, ja nav, tad 99,9% viss būs tā kā rakstīju!
d[-_-]b
Da kaut vai kādām austiņām (minijack var pielikt klāt un paklausīties vai ir skaņa), ja nekas cits 100% ejošs ar RCA ieeju nav pa rokai. Pirms tam paskaties kur minijack ir - un kur atbilstoši + kontakti, lai zinatu ko pie kā likt (+ un - var jaukt vietām, tas nav svarīgi dotajā situācijā). Nav ērti, bet šādi ir testēts. Vēl jau vnk ar testeri var pamērīt, iegriežot uz pilnu klapi līdz kādam 1V būtu jālēkā maiņspriegumam uz RCA vada kontaktiem.
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2148
- 2149
- 2150
- 2151
- 2152
- …