Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2160
- 2161
- 2162
- 2163
- 2164
- …
- 2228
- chevron_right
Kāda viņam BM? Ja 17, tad viņam octa no 8eur par 3 mēnešiem uzkāpa uz 12eur?zurkae36 rakstīja:Kolegim tiesibas 30 gadus apdrosinasana par 50% dargak neka pagasgad
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu vēl varbūt cilvēks pēdējos desmit gadus braucis ar firmas/sievas/brāļa auto un Bm nokritusies uz sesto, un tad sadārdzinājums jūtams.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
No 40e uz 89 euro par pusgadu pasatam b5ch. rakstīja:Kāda viņam BM? Ja 17, tad viņam octa no 8eur par 3 mēnešiem uzkāpa uz 12eur?zurkae36 rakstīja:Kolegim tiesibas 30 gadus apdrosinasana par 50% dargak neka pagasgad
Nu tad tur toch nav BM17, drīzāk kkas ap BM10..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Forums pats no sevis salabojās
Nekas nenotiek tāpatkasp1js rakstīja:Forums pats no sevis salabojās
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kam interesē, turpinājums par octa, nomainiju bumeram reģ.apl. lai vairs nerādas Rīgas deklarētā, tagad lētākais 108 eur uz gadu.Finks rakstīja:Decembrī ņēmu pasātam uz gadu pa 75eur, tagad lētākais 100eur.
Bumeram uz gadu tagad lētākais 185eur.. (tiesa gan bumeram vēl rādās adrese Rīgā, neesmu nomainijis reģ.apl., laukos būs lētāk)
80eur gandrīz pa virsu dēļ Rīgas, buržuju pilsēta. :D
Es arī speciāli pasi mainīju. Cena kā bija lētākais 100 eur gadā, tā ir. Un 100%, ka vēl celsies. Jo tak "ZAUDĒJUMI".
Emteks, ja tevi kkas neapmierina, brauc bez octa vai nepārvietojies ar auto...Emteks rakstīja:Es arī speciāli pasi mainīju. Cena kā bija lētākais 100 eur gadā, tā ir. Un 100%, ka vēl celsies. Jo tak "ZAUDĒJUMI".
ar BM12 uz 3 menešiem skatos , kad cena pakāpusies par 10eur +
Pēdējais labojis dvp - 02 Mai 2017, 19:08, kopā labots 1 reizi.
bouncin' with 68' chevy
A tevi apmierina viss?? Mani ari neapmierina tas,ka neizraisot avarijaa utt man butu jamaksaa pa 1/4 dargak ka tas bija pirms 3 meneshiem
ar kompatu pa brugji
Tu, es un vēl miljons cilvēku maksā par to, lai apdrošinātāju šefi var villas Baltezerā sacelt.
Un vel tas,ja gribi skaidraa nauda iznjemt naudu,lai sataisitu sava servisaa,tev 60 % tikai izmaksaa kas noteikti ir likumigi
ar kompatu pa brugji
Es par to nedomāju un samierinos ar cenu kāda viņa ir. Tā ir viena no lietām kuru es nekādīgi nevaru ietekmēt. Jebkurā gadījumā tas ir lētāk nekā būtu jāmaksā izraisot avāriju.cipruss18 rakstīja:A tevi apmierina viss?? Mani ari neapmierina tas,ka neizraisot avarijaa utt man butu jamaksaa pa 1/4 dargak ka tas bija pirms 3 meneshiem
Izvēloties labot servisā, dabūsi samaksāt visu pats. 90% iespēja, ka servisā sūdīgi sataisīs un kaut ko salauzīs.cipruss18 rakstīja:Un vel tas,ja gribi skaidraa nauda iznjemt naudu,lai sataisitu sava servisaa,tev 60 % tikai izmaksaa kas noteikti ir likumigi
Tās cenas ir tādas kā ir, jo tādi BLACK VELVET veidīgie samierinās ar samazgu mešanu sejā.
Manu maku tie pārdesmit eiro tukšāku nepadara, un es kā uzņēmējs saprotu no kurienes tās cenas veidojas. Tavā gadījumā emteks laikam neatliek nekas cits kā pārvākties ar telti uz dzīvi pie ministru kabineta.Emteks rakstīja:Izvēloties labot servisā, dabūsi samaksāt visu pats. 90% iespēja, ka servisā sūdīgi sataisīs un kaut ko salauzīs.cipruss18 rakstīja:Un vel tas,ja gribi skaidraa nauda iznjemt naudu,lai sataisitu sava servisaa,tev 60 % tikai izmaksaa kas noteikti ir likumigi
Tās cenas ir tādas kā ir, jo tādi BLACK VELVET veidīgie samierinās ar samazgu mešanu sejā.
cipruss18 rakstīja:A tevi apmierina viss?? Mani ari neapmierina tas,ka neizraisot avarijaa utt man butu jamaksaa pa 1/4 dargak ka tas bija pirms 3 meneshiem
Bljaa man e39 pacela lidz 77 uz gadu vajadzeja njemt kad bija letak pohuj brikeris teica ka bisk pakoriges
P.s kam strahovka pa salu tad iesaku sabiedrisko. Viss ieklauts
Uzņēmējs. Dienas anekdote. Ar kādu uzņēmējdarbības sfēru nodarbojies ? Ar nekādu ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2160
- 2161
- 2162
- 2163
- 2164
- …
- 2228