Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2162
- 2163
- 2164
- 2165
- 2166
- …
- 2228
- chevron_right
Taisot durvis ciet no motortelpas paradas tads ka plaukskis kas tas varetu but? virinot haubi vai kratot masinu neka tada nau.
Kādam ir Huawei P9 vai P10? Ne "Lite"
Kādas atsauksmes? It īpaši par kameru
Kādas atsauksmes? It īpaši par kameru
Tās jau ir mazbudžeta ja salīdzina ar brendīgajāmReinholds rakstīja:Mazbudžeta nevis ķīnas firmas cenās...kars rakstīja:Jaunas mizas noteikti ir
No ķīniešiem varu ieteikt nankang ns2r -97e gab.
vai nankang ar1 - 165e gab.
ns2r būs krietni skaļākas/gaudos, daudz cietākiem bortiem, ~2x ātrāk dils, lielāka rites pretestība, lielāks degvielas patēriņš, tāpēc viņas ir gandrīz uz 1/2 dārgākas kā ns2Ar ko atšķiras ns2r no ns2 ultra sport pa €43.70 pkp.lv?
Es laikam kaut ko neaprotu, bet kas no tā, ko Tu uzrakstīji ir labs, lai tā riepa maksātu 2x dārgāk?kars rakstīja:Tās jau ir mazbudžeta ja salīdzina ar brendīgajāmReinholds rakstīja:Mazbudžeta nevis ķīnas firmas cenās...kars rakstīja:Jaunas mizas noteikti ir
No ķīniešiem varu ieteikt nankang ns2r -97e gab.
vai nankang ar1 - 165e gab.ns2r būs krietni skaļākas/gaudos, daudz cietākiem bortiem, ~2x ātrāk dils, lielāka rites pretestība, lielāks degvielas patēriņš, tāpēc viņas ir gandrīz uz 1/2 dārgākas kā ns2Ar ko atšķiras ns2r no ns2 ultra sport pa €43.70 pkp.lv?
street cred
Tak autosportam domata riepa (pec parametriem), tapec ari maksa dargi. Jo citas tehnilogijas un sastavi razoshana.
Kad esi izbraucis un sajutis semi slik burvibu, neko citu vairs negribas.
Kad esi izbraucis un sajutis semi slik burvibu, neko citu vairs negribas.
ZzevsS rakstīja:Man personīgi dayton ļoti patīk...ziemai paņēmu karmoran, bet neteiktu ka biju baigi apmierināts ar tām riepām. Sunfullam neuzticos jo pārlieku daudz reklamē tās riepas.
Sunfull atri dilst un skalakas. Man bija sunny ziemenes uz 18. Balansejas labi, salidzinosi klusas, sakere laba. Pumpas neizsita un visas riepas veselas pec ziemas savus 200eur tas riepas attaisnoja
Miljons gadu atpakaļ te kāds tirgoja skrūvītes priekš BBS RS740.
Varbūt ir vēl pieejamas? Vai var izstāstīt kur dabūt un kādas var pirkt. Viņas atšķiras?
Varbūt ir vēl pieejamas? Vai var izstāstīt kur dabūt un kādas var pirkt. Viņas atšķiras?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Es par karmoranu r18 ziemenem samaksaju 200, sunny diez vai ka par tadu naudu nemtu.dzuris rakstīja:ZzevsS rakstīja:Man personīgi dayton ļoti patīk...ziemai paņēmu karmoran, bet neteiktu ka biju baigi apmierināts ar tām riepām. Sunfullam neuzticos jo pārlieku daudz reklamē tās riepas.
Sunfull atri dilst un skalakas. Man bija sunny ziemenes uz 18. Balansejas labi, salidzinosi klusas, sakere laba. Pumpas neizsita un visas riepas veselas pec ziemas savus 200eur tas riepas attaisnoja
viewtopic.php?f=21&t=2712chillhouse rakstīja:Kā atvērt kupeju ar elektriskajiem logiem? Atslēgas palika iekšā
Kupejām nav tādi durvju aizslēgšanas puļķi kā sedaniem.
Man ziemā atslēgas palika aizdedzē un mašīna vēl rūca. Atmuķīju vaļā kupejas aizmugurējo logu un ar slēpju nūju vai birsti aizsniedzos līdz logu atvēršanas pogai.
Man ziemā atslēgas palika aizdedzē un mašīna vēl rūca. Atmuķīju vaļā kupejas aizmugurējo logu un ar slēpju nūju vai birsti aizsniedzos līdz logu atvēršanas pogai.
Ir bijusi 3 komplekti ar kormoraniem, bet par nevienu neko labu navaru teikt, tapec izvairos no vinam. Vel slikta pieredze ar nokian ziemenem. Vasarenes pohuj.ZzevsS rakstīja:Es par karmoranu r18 ziemenem samaksaju 200, sunny diez vai ka par tadu naudu nemtu.dzuris rakstīja:ZzevsS rakstīja:Man personīgi dayton ļoti patīk...ziemai paņēmu karmoran, bet neteiktu ka biju baigi apmierināts ar tām riepām. Sunfullam neuzticos jo pārlieku daudz reklamē tās riepas.
Man nepatika kormoranos tas ka vinas manuprat ir parak mikstas. Decembrī nesaprotamā veidā vienu kkur pārsitu tā ka redzamu bojājumu nav, bet laiž gaisu diezgan palielā platībā un 2 min laikā riepa tukša.
Vakar šeit runājām par octu...tiešām ieteiktu visiem pārbaudīt ko piedava swedbanka. Man parīt kravas busam beidzas octa. Lētākais caur octas.lv uzrādas baltijas apdrosināšanas nams kuram par 6 menesiem cena ir ~70 eiro ar 6BM klasi, swedbanka tajā pat laikā piedāvā par ~34 eiro uz 6 menesiem. No kurienes tāda cenas atskiriba nesaprotu.
Kas ta par sarkano lapinu paneli spid?
Viena ir airbag bet otra?
Viena ir airbag bet otra?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kalotkas un trešā, ka bāka tukša.
jup, es arī pēdējā reizē octu pirku swedaa, 10eur lētāk, nekā citur.ZzevsS rakstīja:Vakar šeit runājām par octu...tiešām ieteiktu visiem pārbaudīt ko piedava swedbanka. Man parīt kravas busam beidzas octa. Lētākais caur octas.lv uzrādas baltijas apdrosināšanas nams kuram par 6 menesiem cena ir ~70 eiro ar 6BM klasi, swedbanka tajā pat laikā piedāvā par ~34 eiro uz 6 menesiem. No kurienes tāda cenas atskiriba nesaprotu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2162
- 2163
- 2164
- 2165
- 2166
- …
- 2228